Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)

A Rák hagyja el a problémáit, az Ikrek pedig próbálja meg elsimítani a konfliktusokat. Nézd meg te is, mire számíthatsz a nyár utolsó hétvégéjén!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)

KOS: A nyár utolsó hétvégéjén tele leszel hévvel, szenvedéllyel, tűzzel. Arra kell számítanod, hogy lesz, akinek ez imponál, és lesz, akit ez irritál. Ha jót akarsz, akkor az előbbiek társaságát keresed, miközben az utóbbiakat kerülöd, vagy legalábbis nem provokálod őket. Itt az ideje, hogy megtanuld kezelni azokat az embereket, akik lassabbak és nehézkesebbek nálad. Nem várhatod el mindenkitől, hogy felvegye a te ritmusodat, vagy olyan fiatalos lendülettel élje meg a dolgokat, mint te. A mostani hétvégén élvezd az életet, a szerelmet és a szenvedélyt! Ezek az élet fűszerei. Nélkülük minden sivár lenne. Ha van párod, akkor kényeztesd őt! Ha még nincs, akkor nyisd ki a szemed és a szíved!

 

 

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
BIKA: Mivel senki sem vigyázhat rád helyetted, neked kell megtenned. Ez a hétvége ennek jegyében fog telni. Vagyis vigyázz az egészségedre! Figyelj arra, hogy mit és mennyit eszel, iszol! Kerüld a zsíros, fűszeres, nehezen emészthető ételeket! Ne egyél egyszerre nagy mennyiséget, mert feleslegesen megterheled a gyomrodat, ettől leszel fáradt. Inkább egyél többször keveset! Minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt eszel, annál jobb lesz a közérzeted. Ezek mellett arra is ügyelj, hogy mivel foglalkozol. Lehetőleg ne folyj bele olyan vitákba, amelyekben nem vagy közvetlenül érintett! Így egy csomó stressztől megkíméled magad. A legjobb, amit tehetsz, hogy felrakod a lábad, és „ezerrel” lazítasz…

 

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
IKREK:
A legjobb barátságban is előfordulnak nézeteltérések. Ez a mostani hétvégédet megkeserítheti, de csak akkor, ha hagyod elmérgesedni a helyzetet. Mindenkinek jobb, ha minél gyorsabban tisztázod a helyzetet. Így a közös nevező megtalálásával hamar helyreáll a béke. Szóval mehettek együtt strandolni, kirándulni, csavarogni, bulizni. Használjátok ki a nyár utolsó hétvégéjét! Ha van gyereked, akkor vidd magaddal őt is! Nagyon ki van éhezve a közös élményekre. Ha sikerül együtt töltenetek pár felhőtlen órát, azt fogod tapasztalni, hogy sokkal könnyebben kezelhetővé válik. Így töredékére csökkenhet a nevelésével töltött, feszült órák száma. Ez neki is és neked is jó.

 


Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
RÁK:
Se a munkahelyi, se a családi gondokat ne vidd magaddal a nyár utolsó hétvégéjén! Tedd le az út szélén, és felejtsd ott! Úgyis tudod, hogy egyiket sem fogod ezen a pár napon megoldani. Vedd komolyan, hogy nagy szükséged van kikapcsolódásra, ha nem akarsz lerobbanni! Ne feledd, hogy manapság a betegség luxus! Ebben is a megelőzés sokkal olcsóbb és egyszerűbb. Szóval olyan programot válassz, amitől jókedved lesz! Most az aktivitás és/vagy a természet közelsége lesz a legjobb hatással rád. Ha sportolsz, kirándulsz, strandolsz, vagy csak kifekszel napozni, az életenergia visszatér beléd. Sőt, ha mindezt a barátaiddal teszed, akkor hatványozottan töltődhetsz fel, és jó hír, hogy ők is.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
OROSZLÁN:
Egyáltalán nem meglepő, ha utazni vágysz. Ragadd meg az alkalmat, és használd ki a nyár utolsó hétvégéjét! Ne sokat töprengj! Fogd magad, és látogasd meg a vidéki rokonokat, vagy tegyél egy kiruccanást valamelyik szomszédos országba! Teljesen mindegy, hogy várost nézni vagy wellnessezni mész, a lényeg, hogy láss világot, és töltődj fel élményekkel! Ez most minden pénzt megér. A hosszú, hideg téli estéken lesz mit felidézni, főleg akkor, ha sok fotót, videót készítesz. Ha majd visszanézed ezeket, újból átéled mindazt, ami most történt. „Ha a ma lesz a holnap tegnapja…” A gyerekeknek, a párodnak, a barátaidnak és neked is mindennél többet ad, ha közös kalandban lehet részetek.

 

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
SZŰZ:
A pénz jön, azután megy. Ez a természete. Ezt vagy tudomásul veszed, vagy elrontod az egész hétvégédet. Vagyis teljesen felesleges idegeskedni, úgyis megoldódik valahogy. Saját magad miatt tedd félre az anyagi gondokat, és élvezd ki a nyár utolsó hétvégéjének minden percét! Keress olyan programot, ami ingyen van! Egy séta, biciklizés vagy egy baráti találkozó nem kerül semmibe. Az sem baj, ha bevallod a másiknak, hogy nem állsz túl fényesen anyagilag. Meglátod, szívesen meghív egy fagyira vagy mozira, hiszen te is ezt tennéd fordított esetben. Ne szégyelld, hiszen a barátok erre is valók. Nem csak az örömben lehet osztozni, sőt az igazi összekovácsolódás nehézségek között történik.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
MÉRLEG:
Az a szerelem, az a párkapcsolat, az a barátság, amely kibírja a mostani szakítópróbát, mindent ki fog bírni, de lényeges, hogy te tegyél meg mindent. Vigyázz a számodra fontos emberekre! Kezeld őket úgy, mint a hímes tojást! Ne feledd, hogy milyen értékesek és törékenyek ezek a kapcsolataid! A legegyszerűbb, ha ezen a hétvégén mindenkivel elnéző és kedves leszel, akkor is, ha ők nem így viselkednek veled. Ha van párod, akkor őt kiemelten kell kezelned. Jobb, ha felkészülsz rá, hogy ingerlékeny és türelmetlen lesz. Ne vedd magadra, ha morog, és szidja a világot! Ha még nincs párod, akkor kicsi a valószínűsége, hogy most találod meg, mert csupa lobbanékony emberrel futhatsz össze.


Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
SKORPIÓ:
Ha nem akarsz megsérülni, és kötésben vagy gipszben tölteni a nyár utolsó hétvégéjét, akkor vigyázz a testi épségedre az úton és otthon egyaránt! Mindig figyelj oda, hova lépsz, hova nyúlsz! Ne feledd, hogy más nem vigyázhat helyetted, vagyis muszáj lesz neked. Ez a hétvége másfajta veszélyt is rejt a számodra: olyan heves, kíméletlen vitába keveredhetsz, ami megviselhet. Ha alaptalanul vádol bárki, védd meg magad, de igazából a megelőzés és a kikerülés lenne a legfájdalommentesebb. Szerencsére a hét utolsó napja tartogat egy kis romantikát. Ha van párod, akkor töltsétek édes kettesben ezt a napot! Ha még nincs, akkor járj nyitott szemmel, mert ott lesz a közeledben!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
NYILAS:
A nyár utolsó hétvégéje méltóan forrón fog búcsúzni. Benned tombolni fognak az érzelmek és az energiák. Jól teszed, ha aktívan töltöd a szabadidődet. Menj sportolni, kirándulni, randizni, szerelmeskedni, vagy a gyerekekkel focizni! A lényeg, hogy kedvedre való emberekkel, tevékenységekkel és helyen töltsd az időt! Ez a kulcsa annak, hogy valóban jól érezd magad. Persze az sem baj, ha csendre és magányra vágysz. Ez a hét utolsó napján „aktuális” lesz a számodra. Ekkor teremts magadnak olyan körülményeket, amikor szemlélődhetsz, és átgondolhatod, hogy mit szeretnél! Ha békés, kellemes hangulatban tervezgetsz, pozitív energiákat küldesz előre, és ezáltal segíted a megvalósulásukat.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
BAK:
A hétvége a magánéleté és a családé. Ezt tartsd szem előtt, amikor tervezgetsz! Mindazonáltal készülj fel rá, hogy feszültségek jelenhetnek meg benned és körülötted is, de semmit, senkit, így magadat se vedd túl komolyan! Ez a siker kulcsa. A humor és az önirónia mellett a könnyedség is óriási erény. Különösen neked, különösen most, a nyár utolsó hétvégéjén. Figyeld meg, hogy milyen sokan fognak sopánkodni, hogy vége a nyárnak, mindjárt hűvös lesz! Te ne csatlakozz hozzájuk, inkább használd ki a jó időt, és menj strandolni, biciklizni, csónakázni! Így jó esélyed van rá, hogy teljesen feltöltődj, és testileg-lelkileg felfrissülj. Ne feledd, hogy pont ez a hétvégék funkciója!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
VÍZÖNTŐ:
Nem tudsz, de nem is kell a fenekeden ülni ezen a hétvégén. Utazz el, vagy menj kirándulni, vagy látogasd meg a szüleidet! De ezt mindet sorban is megteheted. A lényeg, hogy ne gubbassz a négy fal között! Hidd el, hogy nem leszel kipihentebb, ha otthon fekszel, és a tévét bámulod, vagy az interneten szörfözöl! Általában – de most különösen – jót tesz neked, ha mozgásban vagy. Szivacsként szívod magadba az élményeket és az információkat. Ezáltal feldobódsz, és mindenkivel sokkal toleránsabb leszel. Az, hogy népszerű vagy, másoknak és neked is jó érzés. Emellett vigyázz magadra, és óvatosan közlekedj és mozogj! Egy rossz mozdulat, és megvan a baj. Ezt csak kellő odafigyeléssel előzheted meg.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 27-29.)
HALAK:
Minden, ami értékes a számodra, ezen a hétvégén még fontosabbá válik. Jó lenne, ha nem az elvesztése miatt, vagyis becsülj meg mindent és mindenkit! Az anyagi veszteségek megelőzése érdekében néhány alapszabályt tarts be! 1. Tedd a pénzedet biztonságos helyre! 2. Ne vegyél meg mindent, amit megkívánsz! 3. Nézd meg, mielőtt kifizeted! A kapcsolataid védelmében is hasonlóan kell eljárnod: 1. Ne szégyelld kimondani, hogy milyen fontos neked a másik! 2. Ha mesél, figyelj rá, és ne szakítsd félbe! 3. Tölts a szeretteiddel minél több időt! Hiszen olyan mulandó a pillanat, és csak te tudod élményekkel megtölteni. Ez pedig hétvégén a legaktuálisabb. Ráadásul ez a nyár utolsó hétvégéje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top