Horoszkóp

Szerelmes ősz vár rád?

A Vénuszkóp megmondja, hogy melyik jegy szülötteinek milyen szerelmi vívódásokra kell számítaniuk az elkövetkező két hónapban. A kulcsnap pedig október 15. Kattints, és tudd meg, hogy miért!

A Vénusz, a szerelem bolygója szeptember 8-án átlépte a demarkációs vonalat, és ellenséges területre ért. A Skorpió jegyében az asztrológiai hagyomány szerint „rangvesztett”, azaz erő nélküli, szinte tehetetlen. Öröm az ürömben, hogy a nőiesség bolygójával még mindig együttállásban halad a férfias Mars. Ez a bolygó a Skorpióban uralkodó, s ennek megfelelően uralkodói bánásmódban részesül, amiből – ha nem is minden harc nélkül, de azért – csurrant-cseppent valamit a párkapcsolatainkba is.

Szerelmes ősz vár rád?

Október 5-én várható a következő fontos esemény a Vénusz útján: a bolygó látszólagosan megáll, és öt napig mozdulatlan marad. Október 5-e és 10-e között jelentős párkapcsolati és pénzügyi eseményekre számíthatunk mindannyian. 10-én ismét elindul a bolygó, ezúttal azonban retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd – ebben az időszakban kapcsolataink is sokkal több odafigyelést és energiát kívánnak majd!

KOS

Szerelmes ősz vár rád? A Kosoknak a lángot kell megőrizniük. A szerelem tüze mellett ezúttal az élet lángjára és a hit fényére is gondolok – csak hogy a tüzes analógiáknál maradjunk. Ebben a két hónapban hajlamos leszel a hitetlenségre, és ez elkerülendő csapda, mert a problémáidat csak akkor vagy képes legyőzni, ha szilárdan tudod, hogy mi a célod. Jelen esetben lehetne az egy jó párkapcsolat. Jó hír viszont, hogy a szexuális vonzerőd az egekbe szökik, bár valahogy mintha mindenki csak meghódítandó kalandot látna benned…
Ha párkapcsolatban élsz: A múlt hónapban megerősödött kapcsolatokban ebben az időszakban próbatételek várhatók. Ezek a próbák türelmetlenségből és tehetetlenségből épülnek fel, az ellenük adott tanácsomat pedig minden pszichológus kétkedve fogadná: szex! Erotikával ugyan továbbra sem lehet problémát megoldani, de figyelemelterelésnek ideális lesz csak itt, csak most, csak Kosoknak!
Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandok és erotikus kalandnak induló kapcsolatok várnak rád. Sajnos nincs arra garancia, hogy lesz folytatása ezeknek a „mókáknak”, de fogd fel úgy ezeket a találkozásokat, mint lehetőségeket arra, hogy végre jól érezd magad. Élvezd ki ezt a két hónapot!

BIKA
Szerelmes ősz vár rád? Feszültség jellemzi a Bikák szerelmi életét a következő időszakban. Feszítő, különleges, megmagyarázhatatlan érzések kerítenek hatalmukba. Rossz előérzetek jönnek-mennek. Hallgass a megérzéseidre, mert ezek különösen erősek lesznek novemberig, de vigyázz, az a kis hangocska, amely azt mondogatja félve: „Nem lesz jó!”, nem feltétlenül a belső hangod. Lehet, hogy ezek csak a félelmeid, a negatív jövőképed, amelyet le kell győznöd!
Ha párkapcsolatban élsz: A szex a feszültség és a stresszoldás egyik legjobb módja. Tudtad? Ha nem, akkor épp itt az ideje kipróbálni a gyakorlatban ezt a módszert! Kapcsolatodban ebben a két hónapban a legnagyobb kihívás a kommunikáció (és az erotika…) lesz!
Ha csak keresed a szerelmet: Továbbra is bármelyik pillanatban becsöngethet a Nagy Ő, de azért jobban járnál, ha elmennél bulizni a csajokkal vagy a srácokkal. Az sem baj, ha egy kicsit jobban kirúgtok a hámból, de azért mindig tudd, kit viszel épp haza!

IKREK
Szerelmes ősz vár rád? Ahogy azt már az előző Vénuszkópban is meglebegtettem, az Ikrek szerelmi, szexuális és érzelmi élete – képletesen szólva – befagy most két hónapra. Azaz nem az új célok kitűzéséről és a folyamatos fejlődésről, hanem az elért eredmények megtartásáról, konzerválásáról fog szólni ez az időszak. Igaz ez az önbizalom, a szerelem, a párkapcsolat minden vonatkozására.
Ha párkapcsolatban élsz: Arra kell vigyáznod, hogy a hétköznapok ne menjenek a kapcsolatod rovására. Ha döntened kell kapcsolat és kötelesség között, válaszd az előbbit. A szellemi-spirituális beszélgetések és programok közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz, és segítenek szinten tartani a kapcsolatotokat.
Ha csak keresed a szerelmet: Ezoterikus módszerekhez és meglepő megoldásokhoz fordulsz, hogy bevonzd életedbe a Nagy Őt! Pedig most egy Kisebb (Kicsi, Egészen Kicsi) Ő kéredzkedne be az életedbe. Adj neki egy esélyt, hacsak nem túl idegesítő!

RÁK
Szerelmes ősz vár rád? Végre jó időszak kezdődik a Rákok életében, akik különösen október első felében lesznek hódítóak és vonzóak. Az érzelmek most teljesen váratlan hullámokban törnek rátok. De vigyázat, a nosztalgia most sötét, nyirkos örvénybe húz benneteket, ezért tekintsetek inkább a jövőbe, akkor is, ha párkapcsolatban éltek. Szingliknek tilos a múlton rágódniuk!
Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, sohasem voltál ennyire boldog, hiszen a kapcsolatodban minden magától értetődően működik, szinte kitaláljátok egymás gondolatát is. A szex pedig… nos, igen, azt hiszem, lennék Rák két hónapra.
Ha csak keresed a szerelmet: Ha felkészültél a szerelem fogadására (azaz kidobtad a lomokat a lakásból és a lelkedből egyaránt), akkor könnyű szívvel ismerkedhetsz, és hatékonyan találhatsz szerelmet. Ha még vannak lelki ballasztjaid, nem késő megszabadulni tőlük. Ne felejtsd el: nem kell mindenki életét neked megoldanod!

OROSZLÁN
Szerelmes ősz vár rád? Dologra, Oroszlánkák! Nem lehet tespedni, és arra várni, hogy a szátokba repüljön a sült galamb! Most két hónap igen komoly szerelmi tanfolyam következik, amelynek a célja, hogy elmélyedjetek a vénuszi művészetekben, és javítsátok a kommunikációtokat. Beszélni, beszélni, beszélni – ez lesz a legfontosabb egészen novemberig!
Ha párkapcsolatban élsz: Súrlódásokra fel kell készülnöd, de ha előveszed az empátiádat és a kommunikációs képességedet (amit eddig jobbára vadidegeneknek tartogattál), könnyedén kikerülheted a konfliktusokat. Ne feküdjetek le haraggal a szívetekben! Hacsak nem békülési szex…
Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel hoz össze a sors, akitől sokat fogsz tanulni. „Az ellenkező nem viselkedése és kommunikációja” címmel novemberre akár könyvet is írhatnál, de címjavaslatnak ez sem rossz: „Hogyan ismerjük fel a megfelelő partnert?”

SZŰZ
Szerelmes ősz vár rád? A sok a kedvenc számod? Hát most akkor lesz minek örülnöd, ugyanis sokan fogják úgy gondolni, hogy flörtölniük kell veled! A csábító dekoltázs és a kacér pillantások egyik pillanatról a másikra kerülnek be a Szűz fegyvertárába, sőt kivételesen az „én vagyok az ártatlan szőke” című jelenetet is rendszeresen előadod majd, hajszínedtől függetlenül!
Ha párkapcsolatban élsz: A német női magazinok legkedvesebb párkapcsolati módszerét javasolnám neked is: wellnesshétvége! Direkt nem írtam, hogy ez egy problémamegoldó módszer, mert simának és viccesnek ígérkezik ez a két hónap, sok-sok szeretkezéssel.
Ha csak keresed a szerelmet: Meg is találod. Na jó, ez csak akkor igaz, ha teszel is érte, azaz eljársz egy csomó furcsa helyre, ahol lehet párt keresni. Lehet az rapidrandi is akár, de lehet, hogy egy jó koncerttel, könyvesbolttal vagy kiállításmegnyitóval jobban járnál!

MÉRLEG
Szerelmes ősz vár rád? Szomorkodásra semmi okod! Ne hagyd, hogy a kiüresedettség érzete megszállja a magánéletedet, inkább koncentrálj a terveidre. Gyárts elméleteket arról, hogyan és merre lépsz tovább szerelmi téren – persze nem most, hanem amikor majd eljön a változás (változtatás) ideje. Talán kevesebb akarat, görcs és több érzelem kellene most neked!
Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el magad! Ha azt érzed, kezdesz befeszülni, mert a párod nem úgy viselkedik, ahogy szeretted volna, legyél megengedőbb! Gondold át, nem túl nagyok-e a te elvárásaid. Bónuszhírünk: te is az irigylendő szexuális élet listán vagy rajta.
Ha csak keresed a szerelmet: Most mindenki a kisugárzásodról és a vonzerődről fog áradozni. Az ellenkező nem képviselői kepeszteni fognak egyetlen mosolyodért. Ha ki akarnék cseszni velük, azt mondanám: ne oszd bőkezűen a vigyort! Most egy mosollyal kezdődhetnek a kapcsolatok.

SKORPIÓ
Szerelmes ősz vár rád? A Skorpiókban egyébként is van egy nagy adag szexualitás, ez az, amit a Sötét Vágyak Vénusza most a végtelenségig fokoz. Nem is nagyon van értelme erre a két hónapra mást ígérnem, mint sok-sok erotikát, kósza, már-már meglepő vágyakat, amelyek nemcsak benned lángolnak fel, de te is sokak érzékeit gyújtod majd lángra. A feladat az, hogy megkülönböztesd az öncélú szexualitást a szerelemtől!
Ha párkapcsolatban élsz: Felizzik a levegő közöttetek, és olyan merész kanyarokat vesz a kapcsolatotok, amilyenekről nem is nagyon mertél álmodni eddig. Hagyd, hogy az univerzum és a Vénusz egy eddig ismeretlen, buja világba sodorjon benneteket, és vegyél egy Káma-szútrát!
Ha csak keresed a szerelmet: Az eddigi unalom a múlté! Bujálkodás, izgalmas randevúk és szexkalandok várnak a szingli Skorpiókra egészen november elejééig. Használd ki az alkalmat, és szórakozz egy kicsit – de persze csakis okosan!

NYILAS
Szerelmes ősz vár rád? Ebben a két hónapban számtalan röpdolgozatot írat veled Vénusz tanár néni. A témák a következők lesznek (nagyjából): Ki az igazi? Kit szeretek jobban? Mit meg nem tennék a szerelmemért? Érted feláldoznám magam? Megteszek mindent, amit kell? Hogyan legyek jó szerető? Hogyan legyek jó társ? Hogyan legyek jó kerítő? Hogyan legyek jó?
Ha párkapcsolatban élsz: Meglepő fordulatok lehetnek a Nyilasok kapcsolatában is, de alapvetően egymás megismerése, egymás kiismerése lesz a legfőbb feladatotok. Ez különösen a több évtizedes házasságokban jelenthet nagy izgalmakat. Fogadd el a párod legújabb hóbortjait!
Ha csak keresed a szerelmet: Új embereket ismersz meg, új impulzusok érnek, s a Vénusz átmossa az eddig megrekedt érzelmeidet is. Olyasmik történnek veled, amik feltöltenek, s ha nem is most, de pár hónap múlva a szerelem istenének/istennőjének érezheted majd magadat!

BAK
Szerelmes ősz vár rád? Egy kis munka mindenkinek kell. Egy kis lelki munka meg aztán pláne… Ebben a két hónapban sokat fejlődhetsz lelkileg, és sokat fejlődhetsz a párkapcsolataidban is. Khm… No igen, hogy csúszott ide ez a többes szám?! Én nem is értem. Most komolyan, ne rettenj meg semmitől és senkitől, hidd el, a végeredmény csak tőled függ, csak rajtad múlik, hogy ez a két hónap jó vagy nagyon jó lesz – szerelmi téren.
Ha párkapcsolatban élsz: Arra kell figyelned, hogy a párod különleges kéréseit és programjavaslatait hogyan váltod valóra. Ne hagyd, hogy ellaposodjon az életetek, és szánj elég időt kettőtökre. A hétvégék megszervezésében ne az legyen a szempont, hogy mindenkivel találkozzatok, hanem az, hogy minél több időt töltsetek az ágyban!
Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis munka árán most remek flörtökre és bimbózó kapcsolatokra számíthatsz. Igaz, hajlamos leszel annyira megörülni a szépen induló ismeretségeknek, hogy egyszerre több vasat is a tűzben felejtesz – vagy hagysz önszántadból…

VÍZÖNTŐ
Szerelmes ősz vár rád? Az érzelmeidnek hajlamos leszel mindent alárendelni, pedig ezt most két hónapig fordítva kellene tenned. Egy kis észkontrollal sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat és az életedet is. Ugyanakkor vigyázz, kitől fogadsz meg tanácsokat, mert a sok önjelölt kerítőnő és tanácsadó hiába is akar jót, ha rosszat javasol. A legjobb az lenne, ha magadra hallgatnál, és másokkal csak megosztanád a gondolataidat, de nem várnál megoldást tőlük.
Ha párkapcsolatban élsz: Ideális alkalom ez az összeköltözésre, ami most apró súrlódásokkal és kisebb lemondásokkal gördülékenyen és mindkettőtök elégedettségére megoldható. Ha pedig már együtt éltek, rendezzétek át a lakást, mert az otthoni és ingatlanváltozások mindenképp jót tesznek a kapcsolatotoknak!
Ha csak keresed a szerelmet: Belső munkával és befelé figyeléssel dolgozhattok meg leginkább az új párkapcsolatért. Az biztos, hogy most sok energiát és figyelmet követel tőletek a párkeresés, de ne hagyjátok, hogy ez elhatalmasodjon az életeteken. Az igazi akkor toppan be, amikor a legkevésbé várjátok!

HALAK
Szerelmes ősz vár rád? Felfelé induló érzelmi görbét és javuló boldogságindexet prognosztizálhatunk a Halaknak erre a két hónapra. Igaz, hogy nemrég kételyek gyötörtek, és kellett egy kicsit dolgoznod azért, hogy pontosabban tudd, mit akarsz, de amint kitűzöd magad elé az elérendő párkapcsolati célt, abban a pillanatban el is indulsz az ahhoz vezető úton. Tartsd szem előtt, hogy két hónapig bőkezűen szórja rád adományait a Vénusz.
Ha párkapcsolatban élsz: Szex! Szex! Szex! Ja, és szex! Csak arra kell vigyáznod, hogy a sok szex mellett beszélgetésre is jusson időd, mert a párod még a végén azt hiszi majd, hogy csak „azt” akarod tőle. Pedig nem is, ugye?!
Ha csak keresed a szerelmet: Sokkal könnyedebben veszed most a szingliséget, mint eddig. Egyik pillanatról a másikra rájössz, hogy neked egyedül is jó életed lehet, és meg is valósítod a boldogság megszerzésére szőtt terveidet. S persze ezt már a potenciális párjelöltek sem hagyhatják szó nélkül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top