Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)

A Vízöntőknek toleránsnak kell lenniük, a Bikákat pedig valaki nagyon felbosszantja szombaton. Nézd meg rád mi vár hétvégén.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)KOS: Ez a hétvégéd nem lesz se unalmas, se eseménytelen. Szerencsére te élvezed a pörgést. Még hétvégén is. De vigyázz, mert nem mindenki tud követni ebben! A te tempód sokaknak sok. Szombaton különösen fel leszel dobódva. Ez a nap lelkessé és elszánttá tesz. Beleszerethetsz egy eszmébe. De tudnod kell, hogy nem mindenki tud azonosulni ezzel. Viszont ha okosan fogalmazol, komoly pártfogókat szerezhetsz. A vasárnapi telihold számodra a pénzzel, valamint a költségeiddel kapcsolatos feladatokat fogja felnagyítani. Muszáj megfontoltan gazdálkodnod ahhoz, hogy a bevétel és a kiadás oldal egyensúlyban legyen. Azonban mindez nem csak anyagi, de érzelmi szempontból is megfontolandó.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)BIKA: Kifejezetten jól indul a hétvégéd. A belső harmónia megvéd a környezeted idegességétől. Szombaton lesz valaki, aki annyira felbosszantja magát, hogy majd’ szétveti a düh. Vigyázz vele, mert megpróbál téged is bevonni! Maradj kívül, és őrizd meg a nyugalmadat! Ha eltökélted, hogy jól akarod, akkor jól is fogod érezni magad. A vasárnapi telihold erősen próbára fog tenni. Elsősorban a tűrőképességedet. Másodsorban szerelmi ügyekben fog feladatot hozni. Most mindent meg kell tenned a kapcsolatodért. Óvd, és úgy kezeld, mint egy hímes tojást! Amennyiben még nincs párod, akkor jól nyisd ki a szemed! Nem csak a filmeken, hanem a való életben is történnek hihetetlen találkozások.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)IKREK: Erőszakos emberek mindig is lesznek. Nem sokat tehetsz velük. Maximum, hogy elkerülöd, vagy ha ez nem lehetséges, akkor figyelmen kívül hagyod őket. Persze csak annyira, hogy ne legyél kellemetlen. Hiszen nem az a cél, hogy olyan faragatlan legyél, mint ő. Ez az egész téma szombaton lesz aktuális. Ekkor muszáj diplomatikusnak lenned. Máskülönben viszály alakul ki. A vasárnapi telihold szerencsére téged nem érint közvetlenül. De lesznek a közeledben olyanok, akik feszültek, ingerlékenyek és türelmetlenek lesznek. Legyél velük elnéző! Tudd, hogy nem veled van bajuk! Dobd be a humoros stílusodat! Egy jól időzített vicc a leghatékonyabb ellenszere minden konfliktusnak.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)RÁK: Te túl érzékeny vagy ahhoz, hogy lepattanjon rólad a nézeteltérés. Ráadásul külön szenzorjaid vannak, amik előre jelzik, ha ilyesmi közeleg. A vasárnapi telihold az egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét. Ha nem vigyázol magadra, akkor folyton azt fogod nézni, hogy mikor és honnan jön a konfliktus veszélye. Végül is igazad van, mert a telihold rád nem, de a gyerekeidre negatív hatással lesz. Azt fogod tapasztalni, hogy semmi sem lesz jó nekik. Ingerültek, és csapkodósak lesznek. Simogasd meg, és öleld meg őket! A szeretet, a nyugalom és a gyengédség minden feszültség legjobb ellenszere. Ebben te profi vagy. Most csak fel kell idézned. Közben a „mellékhatás”, hogy te is jobban leszel ettől.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)OROSZLÁN: Neked ezen a hétvégén az fog a legnagyobb gondot okozni, hogy elviseld, hogy mindenki olyan lesz, mint a „lassított felvétel”. Szóval most a legfontosabb, és legjobb erény a türelem. Ebben nagyot „alakíthatsz”. Szombaton az életöröm tombolni fog benned. Jogodban áll jól érezni magad, de ne más kárára! A gyerekekre különösen vigyázz! Ők nem mindig tudnak követni, és a nagy érzelmi fellángolásaidtól megijedhetnek. Ezért a hangod és a gesztusaid is legyenek biztonságot sugárzóak! A vasárnapi telihold a családi nézeteltérések csillapításának szükségességét mutatja. Ebben te nagyszerű vagy, mert képes vagy felülemelkedni, és onnan megtalálni a megoldást, ill. irányítani az eseményeket…

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)SZŰZ: Minden abban segít téged, hogy megőrizd a kiegyensúlyozottságodat. Ez általában igaz, de ezen a hétvégén különösen. Szóval a te feladatod csak annyi, hogy igénybe vedd a segítséget, és megfogd a feléd nyújtott kezet. Emellett számíts rá, hogy otthon kell „tüzet oltanod”! Vagy vita robban ki, vagy valami elromlik. Gyorsan intézkedj, és megúszod a bajt! Most minél előbb intézkedsz, annál hatékonyabb leszel. Vasárnap a telihold számodra a közlekedésben hoz feladatot. Akár autóval, akár gyalogosan vagy, lassan haladj! És ne engedd, hogy mások siettessenek! Ilyen egyszerű a siker kulcsa. De persze az adott helyzetben dől el, hogy mennyire leszel képes uralni a folyamatot és önmagadat.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)MÉRLEG: Ez a hétvége két témában fog döntés elé állítani. Az egyik, hogy itt van-e az ideje, hogy beolvass valakinek. A másik, hogy kérsz-e, ill. adsz-e kölcsön. Az előbbinél számíts rá, hogy meglehetősen fel leszel húzva! Szóval nem lesz könnyű uralkodnod magadon. Pedig jobb lenne, ha tapintatosan, sőt diplomatikusan fogalmaznál. Főleg, ha nem akarsz viszályt. Számodra is kellemesebb a békesség. Amint erre rájössz, könnyebb lesz. Vasárnap a telihold nem meglepő módon a pénztárcádban fog kisebb „turbulenciát” okozni. Alapvető fontosságú most, hogy ne adj, és ne kérj kölcsön! Gazdálkodj abból, amid van! Ha ez sikerül, csodálatos lesz a hétvégéd. Látod, a te kezedben van „kulcs”.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)SKORPIÓ: Egész hétvégén óvatosnak kell lenned. Ne gondolj rosszra! Csak a szélsőségektől kell óvakodnod. Szombaton a pénzügyeid terén jön nagy lehetőség. Plusz bevételed lehet, vagy a lehetősége kerül eléd, hogy plusz bevételre tegyél szert. Bármelyik legyen, ne siesd el a döntést! Adj magadnak annyi időt, amennyire szükséged van! Vasárnap a telihold érzékenyen, és közvetlenül hat rád és a kapcsolataidra. Ez a telihold elsősorban a pároddal való kapcsolatodat fogja próbára tenni. Vigyázz rá, mert törékeny! De minden más kapcsolatod is feszültebb lesz. Muszáj türelmesnek lenned, ha nem akarsz gondot. Most nem te, hanem a másik lesz érzékenyebb és sértődékenyebb.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)NYILAS: Fantasztikus hétvége elé nézel. Most nehéz lesz, sőt majdnem lehetetlen, hogy ne mondd ki azt, ami egyre jobban feszít. Tehát nem az a megoldás, hogy nem nyitod ki a szádat. Arra kell ügyelned, hogy hogyan, milyen hőfokon, mekkora indulattal buggyan ki belőled. Vigyázz azokra, akik félénkebbek! Ha ez sikerül, akkor a harmónia megőrzése elégedettséggel fog eltölteni. A vasárnapi telihold arra int, hogy muszáj pihenned, ha nem akarsz lerobbanni. Nem vagy gép, amibe beletöltik az üzemanyagot, és megy. Vagyis az édes kevés, ha táplálékot „tömsz” magadba. Aludnod, lazítanod is kell. Ne feledd, hogy a vasárnapot isten is pihenésre teremtette. Szóval nincs más dolgod, mint pihenni.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)BAK: Sok múlik azon, hogy mit kezdesz a szombaton felbukkanó titokkal. Amennyiben képes vagy megfelelően kezelni, minden rendben lesz. De ha annyira feszít, hogy elkotyogod egy illetéktelen személynek, garantált, hogy meg fogod bánni. Úgy tűnik, hogy most az óvatosság okosabb, mint az őszinteség. Vasárnap a telihold ellenére nyugodt és békés tudsz maradni. Ennek oka, hogy benned rend van. Így nem mozdíthat ki, ha körülötted „viharok” kerekednek. Ez nem csak neked lesz jó, hanem a környezetednek is. Mert így lesz egy ember, akihez lehet fordulni megértésért, biztonságért. Ez utóbbi testhezálló feladat a számodra, mert te magad vagy a megtestesült biztonság, ami a nehéz időkben különösen fontos.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)VÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén két, jól elhatárolható téma fog megjelenni. Az egyik a toleranciáról szól. Számítanod kell arra, hogy lesz valaki, aki annyira felhúzza magát, amit te totál feleslegesnek fogsz tartani. Győzködés helyett jobb, ha ráhagyod a dolgot. Főleg, ha észleled, hogy alig várja a szócsatát, és főleg, ha számodra fontos emberről van szó. A másik témát a vasárnapi telihold fogja hozni. Muszáj lesz elgondolkodnod azon, hogy mi a fontosabb: a család, vagy a karrier. Mivel vasárnap lesz, ez nem kérdés. Hiszen most magánéletet kell élned. A hivatás, a pénzkeresés várhat hétfőig. Ha sikerül feltöltődnöd a szeretteid körében, akkor minden másban sikeresebb leszel.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 19-21.)HALAK: Ennek a hétvégének több üzenete is lesz a számodra. Az egyik, hogy mindig voltak, vannak és lesznek, akik „össze-vissza beszélnek”. Ha szombaton dolgoznod kell, akkor a munkahelyeden okozhat ez kisebb feszültséget. Azért csak kisebbet, mert kellően okos vagy ahhoz, hogy ezt jól kezeld. Majd a vasárnapi telihold arra int, hogy a közlekedésben legyél fokozottan óvatos! Mivel a telihold a Nap és a Hold szembenállásából fakad, a szembeforgalomra kell figyelned. Mindegy, hogy autóval vagy gyalogosan mész. Vigyázz magadra és az összes többi közlekedőre is! Emellett számíts rá, hogy valaki provokálni fog! Vagy az úton, vagy nem. De az biztos, hogy nem szabad belemenned semmilyen vitába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top