Horoszkóp

Heti horoszkóp január 2-től

A Mars lassan, de biztosan halad a Szűzben, és nem menekül előle a Nyilasban rohanó Merkúr.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

Nem vagy valami rózsás kedvedben, mert úgy érzed, mintha a falnak beszélnél. Semmi foganatja nincs annak, amit mondasz. Ráadásul vannak emberek, akik hasonló dolgokkal foglalkoznak, mint te, de fele akkora a tudásuk, és olyasmiket művelnek, amivel tudtukon kívül ártanak neked. Ne aggódj a jövőd, a munkahelyed, a megélhetésed miatt, inkább a partneredre koncentrálj, aki furcsa módon fejezi ki az érzékenységét.

Heti horoszkóp november 28-tólBika

Nem látsz még mindig teljesen tisztán, hogyan is fognak alakulni a dolgok a munkahelyeden vagy a suliban. A hétköznapok is mintha feszültséggel lennének tele, s ebben nagy szerepe van egy olyan személynek, akit alig tudsz elviselni. De fegyelmezett vagy, ez az oka annak, hogy még nem tört ki közöttetek semmiféle súlyosabb veszekedés. Barátok szavaira nem kellene mérget venni, hogy valóban majd úgy történnek a dolgok, ahogy ők mondják. Sőt, mivel csak a te szemszögedből látják a történteket, ezért ne higgy mindent el nekik.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

Nagy taktikus vagy, ezt szinte mindenki tudja. És megpróbálod keverni-kavarni a héten a kártyát, de sajnos a dolgok nem a legjobban alakulnak. Előfordulhat, hogy éppen egy olyan barátnak a hatására, aki sokat tud rólad, és aki éppen akkor kotyogja el az információkat, amikor nem kellene. Ráadásul olyanok lesznek szem- és fültanúi, akik nem a jóindulatukról ismertek. A szerelemben szintén nehéz pillanatokat élhetsz át, valamit meg kell magyaráznod, és a partnered nem nagyon akar hinni neked. De nyugodj meg, csak idő kérdése, és elhisz mindent.

Heti horoszkóp november 28-tólRák

A héten okostojásnak tarthatnak, aki mindent mindenkinél jobban tud, és természetesen mindenhez lesznek megjegyzéseid. Hajlamos leszel arra, hogy szétforgácsold magad, hogy mások gondolatait összezavard, és nem hagysz érvényesülni senkit. A szerelemben furcsa helyzet alakulhat ki, mert bár a kedveseddel kapcsolatban úgy gondoltad, hogy egy párt alkottok, lelki társak vagytok, sőt arról is meg vagy győződve, ha van előző élet, ott is egy pár voltatok, mégis a héten kiderülhet, hogy ez nem egészen így van, ami óriási meglepetés lesz a számodra.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

Kicsit utálatosnak tart a környezeted, talán a fensőbbségesnek tűnő viselkedésed miatt. Közben azt senki sem tudja, hogy igazán mi munkál a lelkedben, a fájdalmat felváltja a düh, és a bosszúállás gondolata sem esik távol tőled. De ezt leplezed, maximum egy igazán megbízható személynek beszélsz róla, akiről tudod, hogy nem fogja elmondani senkinek. Pénzügyek terén nehéz helyzet alakul ki, és előfordul, hogy félreteszed a büszkeséged, és hogy megszerezd, amire szükséged van, belemész olyanba is, amit különben nem tennél.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

Voltál már jobb passzban is, de téged aztán most nem lehet lerázni, amit akarsz, azt végigviszed, és ha ez valakinek nem tetszik, akkor nagyon tudod őt sajnálni, de nem fog érdekelni. Nem árt azonban óvatosnak lenned és diplomatikusan viselkedned, mert ha ezen a héten megsértesz valakit, annak később megihatod majd a levét. A szerelemben mágneses vonzerőt gyakorolsz valakire, aki képtelen ellenállni neked. És ennek nagyon örülsz, mert neked is tetszik az illető, másrészt a hatalom érzése uralkodik el rajtad.

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Ha arról van szó, akkor te is tudsz néhány kellemetlen pillanatot szerezni azoknak az embereknek, akik jól kibabráltak veled. És a héten alkalom kínálkozik arra, hogy alaposan beolvass másoknak, netán elárulj olyan dolgokat is, amelyekkel visszavághatsz, ha sérelem ért. Az otthoniak kicsit nyomasztóan hatnak rád, előfordulhat, hogy olyan tanácsokat kapsz, vagy olyan események történnek, amelyek miatt nem tudod igazán elengedni magad. Ráadásul aggódsz valakinek az egészsége miatt is, és ezt megpróbálod leplezni.

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Furcsa dolgok történnek már az első héten, és sok kedvet nem érzel sem a munkához, sem a tanuláshoz. Ráadásul ha dolgozol, akkor olyan beszélgetésnek leszel – akaratodon kívül – fültanúja, ami mélyen megérinti a lelkedet. Persze nem fogsz erről beszélni senkinek, elraktározod magadban – ahogy szoktad –, ám amikor alkalom kínálkozik, akkor előrukkolsz vele. A szerelmi kapcsolatokban annak ellenére feszültség uralkodik, hogy a partnered mindent tisztázott, hogy gyanúra, féltékenységre ne legyen okod.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

A munkahelyeden nagy feszültség uralkodik, a feletteseddel nehezebben tudsz kijönni, és sajnos sokat, túl sokat beszélsz ezen a héten. És olyan dolgokat is mondasz, amit nem kellene, mert előfordulhat, hogy éppen a főnököd lesz az, aki megelégeli a dolgot, és torkig lesz veled. A szerelem terén nem kergetsz álmokat, és ne várd, hogy ezen a héten szerelmet valljon neked valaki, mert addig nem teszi, amíg nem zárta le a másikat.

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Persze túlzás lenne azt állítani, hogy fülig szerelmes vagy. Azt már inkább, hogy érdekel valaki, és jó lenne őt közelebbről is megismerni, amire lehetőséget is kínál a sors. Talán éppen egy külföldi utazás alkalmával, vagy egy olyan programon, ahol többen vagytok, így aztán nem lesz feltűnő, amit egyébként ki nem állhatsz. Egy barát nagy hatással van rád, főleg hogy régen találkoztatok, és ő olyan változáson ment keresztül, amelyről fogalmad sem volt. Most szembesülsz vele, és ez egészen megdöbbent.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

A héten inkább szép leszel, mint okos. Ami nem is baj, mert a munkahelyeden az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál, főleg ha olyan dolgok hangzanak el, mint leépítés, átszervezés, netán különböző reformok bevezetése. Ha pedig bizalmasan közölnek veled valamit, akkor azt tartsd titokban, bármennyire szeretnéd világgá kürtölni, ne tedd, mert ebből még kellemetlenségeid lehetnek. Viszont az ujjad köré csavarhatsz bárkit, olyan vonzerővel rendelkezel.

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

Minden őrültségben benne vagy a héten, talán olyasmiben is, amit egyenesen el kellene kerülnöd, mert ebből még gond lehet. De te könnyen „kiúszol” mindenből, így nem is tartasz attól, hogy bármilyen negatív következménye lehetne annak, amit teszel. A szerelemben képtelen vagy ellenállni, csak senki meg ne tudja, mert olyan cirkusz lesz belőle, hogy azt most nagyon nehezen tudod kimagyarázni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top