Horoszkóp

Angyalhoroszkóp április 19-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy segítsen egy számodra fontos baráti kapcsolatodban, amelyben nagyon sokat adtál, és itt lenne az ideje annak – hiszen szükséged van rá –, hogy valamit visszakapj. Ha nem így történik, akkor fordulj lélekvezetődhöz, hogy ne engedjen siránkozni, és higgy a karma erejében.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika 

Jofiel arkangyalt kérd, hogy a szerelmi életedben úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretnéd. Hogy a partnered elfogadja és megértse mindazt, ami neked fontos, és ha ez nehezen megy, akkor külön fohászkodj lélekvezetődhöz, hogy tegyen csodát, és értesse meg vele, főként neki kell változnia, hogy minden rendben legyen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek

Chamuel arkangyal nem árt, ha ott van láthatatlanul veled, mert a munkahelyeden vagy a suliban olyan kusza helyzet alakulhat ki, hogy te magad sem ismered ki az egészet. Fogalmad sincs, hogy mire készülnek, és ez egyre jobban idegesít. És kérd lélekvezetőd, hogy akadályozzon meg, hogy rokonaid életébe „jó tanácsokkal” beleártsd magad.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák

Muriel arkangyal ezekben a napokban veled lesz, hiszen felemelő dolgok történnek veled, amelyek miatt boldog vagy, még akkor is, ha többen azt gondolják, hogy teljesen elment a józan eszed. Olyan dolgot teszel, amiről azt gondolod, hogy egy életre szól, és kérd Murielt, hogy tényleg így legyen, ne kelljen majd csalódnod.

Angyalhoroszkóp február 9-tőlOroszlán 

Mihály arkangyal veled kell hogy legyen, mert olyan helyzetek követik egymást ezekben a napokban, hogy bármennyire is erős és határozott vagy, nem igazán tudod követni a dolgokat. És kérd Mihályt, hogy a párkapcsolatodban – ha van, és meg akarod menteni – akadályozza meg, hogy az anyagiak és egyéb dolgok miatt vita alakuljon ki közöttetek.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz 

Raziel arkangyalt kérd, hogy amivel oly sokat dolgoztál, az sikeres legyen, hogy jó legyen a fogadtatása, és hogy vegyél erőt magadon, és azt a személyt segítsd, akiről tudod, hogy rászorul. Még akkor is, ha nem igazán kedveled őt, mert most még nem tudhatod, de később éppen rá lesz szükséged.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg 

Haniel arkangyal, a lelki vezetőd döbbenthet rá a héten, hogy az, amiről korábban úgy gondoltad, hogy veszteség, arról most rájössz, hogy nyereség. Ami miatt talán könnyeket is hullattál, arról most fogod fel igazán, hogy jobb nem is történhetett volna veled. Kérd Hanielt, hogy a kialakuló új helyzetben neked is jusson egy olyan rész, amit igazán megérdemelnél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió 

Rafael arkangyal jó, ha veled van ezekben a napokban, mert sajnos önteltté tehet, ha hiszel a hízelkedőknek, és ez lassan, de biztosan el fog indítani a bukás felé. Rafaelt kérd, hogy a barátaid ne forduljanak el a viselkedésed miatt. És ha párkapcsolatban élsz, partnered nehéz helyzetbe kerül, amihez a te erődre van szüksége.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalra talán nem is igen gondolsz, mert úgy hiszed, hogy minden a legnagyobb rendben van. Közben pedig a dolgok egyáltalán nem így állnak, csak talán még nem tudsz róla, vagy éppen most szerzel róluk tudomást. Kérd őrangyalodat, hogy ne hagyjon el a józanságod, és úgy tudd megmondani a véleményed, hogy abból ne legyen harag.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak

Cassiel arkangyalodról talán azt hiszed, hogy nem is kell hozzá fordulnod. De igen, mert egyrészt nagy a teher rajtad, és nem biztos, hogy lélekvezetőd nélkül végig tudnád csinálni mindazt, amit elvárnak tőled. Másrészt a szerelemben jó, ha Cassiel segít, és rádöbbenti kedvesedet, hogy mennyire fontos vagy neki.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő

Uriel arkangyalra szükséged van, mert nem vagy hozzászokva ahhoz a fejetlenséghez, ami ezekben a napokban úrrá lesz a környezeteden. Ráadásul minden esély megvan arra, hogy olyan hír jusson a füledbe, ami nem hagy hidegen. Uriel megakadályozza, hogy felkapd a vizet, vagy a stressz hatására megbetegedj.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak

Asariel arkangyal jó, ha veled van, különösen ha párkapcsolatban élsz. Mert partnereddel talán nem lesz látványos, mindenki számára érthető vagy „vehető” a feszültség, de te már tudod – vagy talán mindketten érzitek –, hogy az a kapcsolat már nem olyan, mint volt. Kérd Asarielt, mutasson utat, hogy ki tudjátok mindazt mondani, ami a lelketeket nyomja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top