Horoszkóp

Heti horoszkóp május 21-től

Függőben lévő ügyeket lezárhatunk, a szerelemben pedig mindent, vagy semmit!
Heti horoszkóp május 21-től

Kos
Kos

Itt az ideje annak, hogy a szerencséd kereke végre felfelé lendüljön – ez elsősorban a munkára vonatkozik. Fortuna istenasszony veled van, és mivel nagyon akarsz, többet gondolsz arra, hogy mit szeretnél, ez olyan óriási energiát ad, amivel megszerzed azt, amit szeretnél. Ezen a héten a munkában sikert sikerre halmozhatsz. Szerelmi ügyekben a nagy vakítás pillanata jön el, míg a házasságokban, régi kapcsolatokban nyugi lesz, ha pénz is lesz.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bika

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak már igazán nincs is szüksége ellenségre. Fel kell készülnöd arra, hogy éppen akiben megbíztál, ő nem mond igazat, és még az is megtörténhet, hogy ez nemcsak lelkileg okoz fájdalmat, hanem anyagilag is pofára esel. De mindez nagy tanulsággal jár, mert többet nem fogsz bedőlni senkinek, és a bizalmat sem fogod osztogatni. Ha netán te sunnyogtál el valamit, sajnos kiderül, és ihatod a levét. De a szerelemben mázlista vagy, sikerül megoldani azt, ami lehetetlennek látszott.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Ikrek

A munkahelyeden sajnos bizonytalanná válhat a helyzet, de az is megtörténhet, hogy a felettesed még nem árulja el, hogy tulajdonképpen milyen változások várhatók, amelyek téged is érintenek. Új változásokon is törheted a fejed, mert talán úgy érzed, hogy igazán jó munkát végzel, de mintha ez már nem elégítene ki. A szerelemben, régi kapcsolatban tisztázódhatnak a félreértések, és nincs olyan, amit ne tudnál megoldani. Talán felmerül benned, hogy a kapcsolatodat mintha megszokás jellemezné. Hát változtass, vigyél új színt az életetekbe!
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Rák

Tele vagy optimizmussal, hogy amibe belekezdesz, valóban úgy sikerül majd, ahogy eltervezted. Vannak segítőid, barátaid, akik mind melletted állnak, sőt olyan meglepetéseket is tartogatnak, amelyek miatt a hetedik mennyországban érzed majd magad. Vizsga, felvételi vagy jogi ügyben nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, de az is előfordulhat, hogy olyan új dolgokkal találkozol, ami miatt kissé megrémülsz, és úgy érzed, hogy ennek a kihívásnak nem tudsz megfelelni. Tévedsz, jó formában vagy, agyad, mint a szivacs, minden újat könnyen beszippant.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Oroszlán

Mintha kicsit változnál ezen a héten, mégpedig a munka frontján. Amiről korábban megvolt a véleményed, és úgy gondoltad, hogy csak a károdra lehet, arról most kiderül az ellenkezője. Még az is megtörténhet, hogy a felettesed dicséretben részesít, és rájössz, hogy nem is olyan nagyon rossz ez az új helyzet. A régiben mintha elkényelmesedtél volna, az újban pedig szinte rá vagy kényszerítve arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, amiért csengő forintokban fizetnek.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Szűz

A felettesed nem viselkedik teljesen egyértelműen veled, de az is lehet, hogy olyan impulzusok értek az elmúlt időben, ráadásul egy korábban elkezdett dolognak sikerül a végére járnod, befejezned, hogy talán azt fontolgatod a fejedben: mit is keresek én itt? És ezt jól gondolod, mert lehetőséget kínál a sors arra, hogy más területek felé kacsintgass, ahol sokkal jobban megbecsülnek úgy anyagilag, mint erkölcsileg. A szerelemben őrülten szenvedélyes leszel.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Mérleg

Végre mosolyogsz, és ez óriási! Hiszen sok minden bizonyítja, hogy neked volt igazad valakivel szemben, és nagy az esély arra, hogy olyan pozíciót kapj meg, amely ugyan nem pótolja azt, ami elveszett, de mégiscsak elégtételt jelent. A szerelemben továbbra is zűrzavaros helyzet uralkodik, mert ha párkapcsolatban élsz, nem látsz tisztán, hogy melyiket is válaszd, ha mindegyiket szereted. De az is lehet, hogy éppen a partnered titkol előtted valamit, ami a héten kiderülhet…
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Skorpió

Végre, elérkeztél arra a pontra, amit már korábban meg kellett volna tenned, mert ha nem vetted volna észre, a te bőrödre megy a játék. De úgy látszik, el kellett telnie némi időnek, hogy tapasztalatokat szerezz, a dolgok nem teljesen úgy működnek, ahogy gondoltad. És a héten rájössz, hogy hiába mondták ezt neked a barátaid, neked kellett mindezt átélned, hogy meg tudd hozni azt a fontos döntést, amire már jó ideje szükség volt. Ha párkapcsolatban élsz, partneredre figyelj jobban.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Nyilas

Népszerű leszel egy társaságban, és még az is megtörténhet, hogy az exeddel találkozol, aki meglepő módon viselkedik, nem úgy, ahogy eddig. Baráti kapcsolatod – az egyik a sok közül – még stabilabbá válik. A szerelemben pedig – ha inkább szinglinek mondod magad – olyan fordulat következik be éppen azzal a személlyel, akivel inkább azt mondod, hogy nem is jártatok, csak valami volt közöttetek, hogy ennek akár összeköltözés, vagy talán hosszabb időre tervezés lesz az eredménye.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bak

Kiváló a hét a biztosítási ügyek intézésére, valamint ha tanulmányokat folytatsz, garantált lesz a siker. Még akkor is, ha valami olyasmiről kell számot adnod, ami nem áll igazán közel hozzád, sőt úgy is mondhatnád, hogy egyszerűen utáltad az egészet. Mégis a lehető legjobb pillanatban jutnak eszedbe olyan dolgok, amikre korábban talán te magad sem gondoltál. Ki nem állhatod a hazugságot, most mégis előfordulhat, hogy valakinek nem mondasz teljesen igazat, azért, mert nem akarod őt megbántani. De vigyázz, mert közben valaki elmondja a hátad mögött neki az igazat, és talán sohasem fogtok ezután egymással szóba állni.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Vízöntő

Ha együtt élsz valakivel, netán házas vagy, akkor partnered mindent bevet, hogy megpróbáljon téged kimozdítani abból a hangulati állapotból, amiben éppen vagy, és olyan dolgokat szervez, amelyekről úgy gondolja, hogy tetszeni fognak neked. Ezért ne bántsd meg őt azzal, hogy egyáltalán nincs ínyedre az egész, amit tesz, főleg ha ez még pénzébe is kerül, mert szeret téged, és örömet akar szerezni neked. Ne rontsd hát ezt el! Váratlan hír vagy értesítés feldobottá tesz, de ne vegyél még mérget a megvalósulására.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Halak

Még az is lehet, hogy be tudjátok fejezni azt az irgalmatlanul hosszú beszélgetést, amelyet már egy ideje folytattok. És talán megegyezésre is tudtok jutni a jövővel kapcsolatosan, amely minden bizonnyal változásokat hoz mind a kettőtök életében. Partnered sokat tesz azért, hogy legyőzze azokat a tulajdonságait, amelyek miatt a kapcsolatotok oda jutott, ahova. Testvéred is minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy érezd, fontos vagy, és ha baj van, akkor rá mindig számíthatsz.
Havi horoszkópod itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top