Horoszkóp

Everness: egy fesztivál, ami felszabadítja a lelket

Üde színfoltja a nyári fesztiválszezonnak az Everness, családbarát jellegének és változatos programjainak köszönhetően már több ezer embert vonzott a Balaton partjára az elmúlt két évben. A fesztivál szervezői idén június 24. és 28. között még nagyobb területen és még több programmal várják a kikapcsolódásra, pihenésre és feltöltődésre vágyó látogatókat.

Tudatosság, egészséges életmód, újrahasznosítás és egyéb környezetvédő megoldások fémjelzik az Everness Fesztivált, ami 2013-ban indult hódító útjára a tudatosságra törekvő emberek körében. A több száz programnak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a kikapcsolódási formát, ami neki a legnagyobb örömet okozza.

Egyedülálló fesztivál a tudatosság és családbarát programok jegyében
fotó: Facebook/Everness Fesztivál/Tuszinger Károly

A reggelt indíthatjuk egy jóga, pilates, taichi vagy csikung órával, számos olyan mozgásformát kipróbálva, amire korábban eddig nem volt módunk. Nap közben is több előadás, workshop és zenei program közül választhatunk, olyan előadókkal, mint Soma Mamagésa, Kriston Andrea, Antal Vali, Kereszty András vagy Kalo Jenő. Az estét pedig akár egy különleges koncerttel és tánccal zárhatjuk, hiszen a világzene, chill és számos más műfaj képviselőivel is találkozhatunk az idei Evernessen.

Egyedülálló fesztivál a tudatosság és családbarát programok jegyében
fotó: Facebook/Everness Fesztivál/Berényi Lia

A fesztivál különlegessége, hogy családbarát rendezvény lévén, gyerekekkel is nyugodtan ellátogathatunk rá. A Gyermekfaluban Levente Péter mesevilága várja a kicsiket tartalmas programokkal: kreatív kézműves foglalkozásokkal, meséléssel, zenéléssel és mozgással. A picikre szakképzett óvónők vigyáznak, gyerekeknek a belépés 12 éves korig ingyenes.

Az Everness megálmodóinak legfőbb célja az, hogy olyan információkkal, tapasztalatokkal és megélésekkel gazdagítsák a fesztiválozók napjait, melyek hosszú távú és minőségi változást indíthatnak el az életünkben. Mindezek érdekében a korábbi évekhez képest újdonság, hogy tematikus falvak várják a látogatókat, így mindenki érdeklődésének megfelelően megtalálhatja a leginkább neki szóló programot.

Egyedülálló fesztivál a tudatosság és családbarát programok jegyében

fotó: Facebook/Everness Fesztivál/Berényi Lia

Az előadásoknak, workshopoknak és bemutatóknak köszönhetően az Öngyógyító Faluban az egészség megőrzése és védelme, az Intimitás Faluban a Kriston torna, az Elmélyülés Faluban a meditáció és az elvonulás, az Önmeghaladó Faluban az önismeret, az ÖKO és Tudomány Faluban a környezettudatosság lesz a téma, a MagNet Faluban pedig civil szervezetek várják a látogatókat.
Ha te is szívesen kilépnél már a hétköznapok mókuskerekéből, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod Balatonakarattyára, hiszen már akár egy nap az Evernessen olyan felfrissüléssel ajándékoz meg, ami feledteti a munkával töltött hetek nehézségeit. Az öt nap alatt pedig olyan teljes átalakulásban lehet részed, ami veled marad hosszú távon, az év többi napjára is.

Bővebb információkért kattints az Everness fesztivál hivatalos portáljára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top