Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Új élet kezdődik a számodra

Valóban tudsz új életet kezdeni, vagy csak álmodsz róla? – Ez a hétvége egyik legfontosabb kérdése a számodra. Most az álmaid elindulnak a megvalósulás útján. Pont úgy, mintha az elvetett magok elkezdenének kicsírázni. A kérdés csak az, hogy van-e elég merszed ahhoz, hogy tovább dolgozz ezekért az álmokért, vagy magukra hagyod őket, hogy elsorvadhassanak?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az élet egy hatalmas ajándék a számodra. Ajándék benne a szerelem, ajándékok a gyermekeid, ajándékok a szeretteid. A hétvégén ezekkel az ajándékokkal kellene foglalkoznod. Lehet, hogy természetesnek fogadod el, hogy ezek az ajándékok ott vannak az életedben. Lehet, hogy megszokásból nem teszel semmit sem értük. Most eljön annak az ideje, hogy felfedezd: te magad mit tehetsz a változásért. Te magad mit tehetsz azért, hogy az idilli állapotok megmaradjanak, a rossz helyzetek pedig jóra forduljanak. Mert a megoldás kulcsa – ha hiszed, ha nem – csakis a te kezedben van.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy nincs kedved ezen a hétvégén semmihez sem. Mintha azt bizonygatnád magadnak, hogy ha lenne szerelem az életedben, sokkal jobb lenne a kedved. De az igazság az, hogy fordított logika szerint gondolkodsz: amíg ilyen nyomott a kedved, addig bizony nehezen érkezik meg a szerelem az életedbe. Szerencsére. Képzeld el, milyen lenne az az ember, akinek egy ennyire morcos társra van szüksége.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik pillanatban azt hiszed, hogy sokak tanácsaira van szükséged. A másik pillanatban azonban felfedezed, hogy valójában nincs értelme megfogadnod ezeket a tanácsokat. Talán még a szerelmed tanácsait sem. A hétvége az önállóságról szól majd az életedben, arról, hogy felfedezd: egyedül is rengeteg erőd és energiád van. Ne felejtsd el: hiába vagy erős és ügyes egyedül, azért a párodra, a szerelemre,a  társadra is szükséged van. Egyedül is meg tudod csinálni, de csak kettesben tudjátok élvezni az életet.

Ha csak keresed a szerelmet: Már úgy megszoktad a magányt, hogy kezdesz azon aggódni, hogy mi lesz, ha teljesen beleragadsz. Mi lesz, ha soha többet nem tudsz nyitni senki felé? Mi lesz, ha képtelen leszel nyitottságot mutatni az emberek felé? Szerencsére ezen a hétvégén kiderül majd az, hogy minderről szó sincs. Szerencsére kiderül, hogy a zárkózottságod és a morcosságod csak addig tart, amíg meg nem érkezik az életedbe egy kedves, őszinte, nyitott ember, aki érdeklődéssel fordul feléd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz:  Sokkal szerencsésebbnek mondhatod magadat, mint azt gondolod. Sokkal egyszerűbb a helyzeted, mint azt gondolod, és a szerelmed sokkal megértőbb, mint azt gondolod. Egy kapcsolatban nem lehet a valószínűségekre, a lehetekre és a tippekre építeni – ezt kell megértened ezen a hétvégén. A megoldás természetesen a kommunikáció lesz, bármennyire is közhelyesnek hangzik ez a téma. Egyszerűen csak kérdezz. Hallgass. Hidd el a választ. Beszélj te is. Hagyd, hogy feldolgozza. Majd kezd elölről az egész folyamatot a kérdezéssel. Ilyen egyszerű jól kommunikálni, meg tudod csinálni.

Ha csak keresed a szerelmet: Hajlamos vagy folyton magadban keresni a hibát, miközben a hiba nem benned van. (Ez természetesen nem jelenti azt, hogy hibátlan lennél. Mint, ahogy azt sem, hogy mások a hibásak.) A hétvégén megértheted, hogy eddig elbeszéltetek egymás mellett az emberekkel. A hiba tehát nem a tiéd vagy az övék, hanem a kommunikációban volt. Ahelyett, hogy azt firtatnád, hogy na jó, de mégis kinek a kommunikációjában, inkább kezdj el figyelmesen kommunikálni.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán épp egy kisebb vihar dúl a lelkedben, vagy csak az előszele érződik, amikor ezt olvasod. Fontos tudnod, hogy a viharok éppúgy lélektisztító erejűek, mint ahogy a külvilág viharai után is tisztára mosott utcák maradnak, amikor kisüt a nap. És a lelkedben is kisüt majd a nap a viharod után. Ahelyett, hogy menekülsz a vihar elől, inkább menj bele. Ahelyett, hogy elbújnál, nézz vele szembe. A legjobb az lenne, ha mindezt kézen fogva tehetnéd meg a szerelmeddel. A legjobb az lenne, ha közösen néznétek meg egymás viharait, és közösen gyógyítanátok azokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A lelked háborog és értetlenkedik. Most tele vagy kérdésekkel, kételyekkel, és lehet, hogy a feszültség is egyre csak fokozódik benned. Talán a legszívesebben leteremtenél valakit, hogy végre jól kitombolhasd magadat. Nem lenne jó ötlet, ha a hétvégén csak úgy vaktában belekötnél az emberekbe. Inkább más módon vezesd le a feszültségedet. Mit szólnál némi sporthoz, mozgáshoz? Az most tényleg segítene.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A világképed és az értékrended igencsak leegyszerűsödött a hétvégére: mindenki hagyjon téged békében heverészni, és akkor nem lesz baj. Az persze jó kérdés, hogy mi van akkor, ha te  magad vagy annyira nyughatatlan, hogy sem magadat, sem másokat nem hagysz békében heverészni. Most el kellene fogadnod, hogy a környezeted talán nem pont ugyanazt akarja csinálni, mint te, és a világod talán nem pont úgy néz ki, mint ahogyan arról álmodtál. De minden folyamatosan változik és fejlődik. Akkor is, ha ma megengeded magadnak és másoknak is, hogy tényleg pihenjetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Igen erős benned a bizonyítási vágy. A leginkább azt szeretnéd bebizonyítani a kiszemeltednek, hogy erős, okos, ügyes és önálló vagy. Olyan önálló, hogy nincs is szükséged senkire sem. Azután, ha ezt bebizonyítottad, ő majd szépen elkullog, hisz rá sincs szükséged. A teljes elesettség és a fölényes önállóság között van még néhány fokozat, amire rálelhetnél a hétvégén.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Tulajdonképpen egy cirkuszban is felléphetnél, mint ügyes egyensúlyozóművész. Olyan játszi könnyedséggel egyensúlyozol a család és a munka között, hogy azt bárki megirigyelné tőled. Szeretnéd ezt a kényes egyensúlyt fenntartani a hétvégén is, pedig az teljesen természetes lenne, ha most elbillenne a léc valamelyik irányba. Pontosabban a család irányába. Megengedheted magadnak, hogy most egy kicsit több legyen a gondolataidban a család, mint a hivatás. Sőt! Ha most tudnál 48 órát csak és kizárólag a szerelmeddel, a gyerekekkel, a családdal tölteni, annak a munkádban is pozitív hatása lenne. Próbáld ki!

Ha csak keresed a szerelmet: Találd meg az egyensúlyt a munka, a szórakozás, önmagad keresése a és a szerelem keresése között. Úgy tűnik, hogy annyira életmóddá tetted az egyedüllétet, hogy lassan kezded megszokni, és lassan ez tűnik számodra kényelmesebbnek, mint egy párkapcsolat. Hogy kényelmesebb-e, az egyáltalán nem biztos, de hogy nem kell máshoz alkalmazkodnod, az igaz. Itt az ideje időt szánnod arra, hogy megnyílj egy párkapcsolat és egy együttélés felé is.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Hallgass meg másokat. És persze halld meg saját magadat is. A hétvégén észreveheted, hogy milyen sok információt nem veszel észre magad körül. A szerelmed beszél hozzád, de te csak azt hallod ki a szavaiból, amit hallani szeretnél. Egészen addig, amíg már az asztalra nem csap. Ugyanez a helyzet önmagaddal. Csak mondod a magadét, ismétled újra és újra, és közben nem veszed észre, ahogy megváltozik a mondataid hangsúlya, majd a szavaid, végül a teljes mondanivalód. Lehet, hogy már rég mást mondasz, mint amit szeretnél. A hétvégén végre összhangba kerülhetsz önmagaddal és másokkal is.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik legvonzóbb tulajdonság az értő hallgatás. Az, ha nem beszélsz, hanem hagyod, hogy a másik magáról beszéljen. Tegyél egy próbát a hétvégén: figyelj oda arra, akivel randizol. Ne csak azt a képet lásd meg, amit te akarsz benne látni. Ne csak azt a képet lásd, amit ő akar mutatni. De lásd meg a harmadik arcát is: az igazit, a valóságot, azt, amilyen ő maga akkor, ha biztonságban érzi magát.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis merészséggel, egy kis őrültséggel szeretnéd megfűszerezni ezt a nyári hétvégét. A merészség és az őrültség valóban jó ötlet, és valóban sokat segíthet nektek. Most felidézhetitek kamaszkorotok érzéseit, a kamaszkori szerelem érzését (még akkor is, ha akkor nem ismertétek egymást), és ezt az érzést egymásra vetítve teljesen új színeit fedezhetitek fel a kapcsolatotoknak. Itt az ideje annak, hogy tudatosan tegyétek játékosabbá, izgalmasabbá, kíváncsibbá a szerelmeteket. Itt az ideje, hogy tegyetek azért, hogy ez a szerelem fennmaradjon, megerősödjön, és még forróbbá váljon.

Ha csak keresed a szerelmet: Kire, mire vágytál kamaszként? Milyen kapcsolatról álmodtál? Mit szerettél volna csinálni? Milyen életet képzeltél el magadnak? A hétvégén vissza kellene térned ezekhez a gyerekkori álmaidhoz. A hétvégén el kellene indulnod, hogy megvalósítsd ezeket az álmokat, és hogy átélhesd azt az izgalmat, amit kamaszként is átéltél, amikor arról álmodoztál, hogy nemsokára felnőttként te hozhatod meg a saját életed döntéseit.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el a sérelmeidet. Különösen azokat, amelyeket a szerelmed okozott neked. Mintha most folyamatosan egyetlenegy kép, egy apró bántás, egy rosszul elsült csipkelődés menne benned egy végtelenített szalagon. Pedig a szerelmetek mennyivel több ennél. Pedig azok a szavak talán nem is szándékosan hangoztak el És persze mindez inkább egy jó poénnak indult, de semmiképp sem bántásnak. A hétvégén szánj időt arra, hogy magadban rendbe tedd ezt a dolgot. A hétvégén engedd meg magadnak a megbocsátás és az elfogadás luxusát, mert ez gyógyítja mindkettőtök lelkét és a kapcsolatotokat is. Fontos, hogy semmiképp se válaszd a pufogást és a sértegetést.

Ha csak keresed a szerelmet: Az exeid mind jó emberek, akik jókor voltak az életedben, és a jó irányba tereltek. Az azonban nem biztos, hogy az eszközeik jók voltak. A kapcsolatotok sem biztos, hogy tökéletes volt, ha véget ért. Tehát sem visszasírnod, sem gyűlölnöd nincs okod őket. A hétvégén adj magadnak lehetőséget arra, hogy megbocsáss nekik, és hogy elengedd az összes haragodat, amely velük kapcsolatban benned van. Meg persze az összes nosztalgikus vágyakozást is elengedheted.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden folyamatosan változik körülöttetek. Ebben a változó (már-már széthulló) világban a szerelmed lehet a legnagyobb támaszod. Egészen addig, amíg észre nem veszed, hogy a ti kapcsolatotok is változik. Ennek nem lenne szabad megijesztenie, mert ez természetes: a kapcsolatoknak dinamikája van. A kapcsolatok változnak, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül megszűnnek. Egyszerűen csak vedd észre, hogy te magad is rengeteget változtál, rengeteget fejlődtél; részben ennek a kapcsolatnak is köszönhetően. Most tehát természetes, hogy neked és neki is mások lettek az igényeitek. Ismerd fel ezeket az új igényeket, és hagyd, hogy megvalósítsák magukat.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán ott van a hiba, hogy még mindig azt keresed, akit egy, két vagy tíz évvel ezelőtt is kerestél. Lehet, hogy a számodra most legmegfelelőbb partner ott van melletted. Lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy észrevedd, és hogy romantikus szerelem indulhasson közöttetek. De ha ahhoz méred, amit tíz éve kerestél, akkor talán sohasem ismered fel azt, hogy ő a tökéletes társad az itt és most pillanatában.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis önállóságra vágysz, arra, hogy most többet legyél a barátnőiddel, mint a szerelmeddel. Hidd el, ez teljesen természetes érzés. Minden kapcsolatban szükség van időnként az önálló énidőkre, és arra is, hogy mindenkinek saját baráti köre, saját kis világa legyen. Ne éld meg visszavonulásnak azt, ha a saját világodba vágysz. Hiszen ez nem elvonulás, épp ellenkezőleg: ez a te világod, a te érzéseid, a te energiáid kiteljesítése. Ezt a hétvégét nyugodtan töltsd a barátnőiddel akár fizikailag is eltávolodva a szerelmedtől és a közös fészektől. Ez a különválás ugyanis még közelebb hoz egymáshoz, és még szeretettelibbé teszi a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőiddel mindig mókás egy-egy hétvége. Épp ezért most ezt a két napot töltsd a barátaiddal. Akár el is utazhattok, akár fel is fedezhetitek a világot. Még az is lehet, hogy pont egy közös utazáson jön veled szembe a nagy Ő. A nyári flörtök garantáltak, ha a barátnőiddel töltöd ezt a hétvégét, hiszen olyan vidám és hangos társaság lesztek, hogy az mindenkinek szemet szúr majd. Az sem mellékes, hogy a hétvégén új barátságokat köthettek majd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem tudod pontosan, hogy hányadán is álltok egymással. Olyan sok minden történt közöttetek és veletek, hogy nehéz lenne megmondani, mi minden az, ami összefűz benneteket, és mi az, ami inkább szétválaszt. Lehet, hogy a szerelmeteket folyton ahhoz akarod hasonlítani, amilyen mások kapcsolata (pontosabban amit ők mondanak róla), de a ti viszonyotok ennél jóval mélyebb, színesebb, sokoldalúbb és gazdagabb. Ami persze ellentmondásokkal is jár. A hétvégén szeretettel és önszeretettel oldhatod fel ezeket az ellentmondásokat, és még az is lehet, hogy olyasmi fogalmazódik meg benned, amit eddig csak félve mertél gondolni is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha nem tudod, hogy hányadán állsz valakivel, akkor izgalmas hétvégére számíthatsz. Ha nem tudsz ilyen emberről az életedben, akkor érdemes jól körülnézned, hogy felismerd, ki az. A hétvégén vagy nagyon közel kerültök egymáshoz, vagy nagyon eltávolodtok egymástól, de a közömbösség, az ingadozás és a bizonytalanság egészen biztosan megszűnik majd. Hagyd, hogy a szíved és az ösztöneid vezessenek, mert azokban megbízhatsz.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top