Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Belevágsz a kalandba?

Kísértések, nyári flörtök, szokatlan feszültségek... – izgalmas hétvége vár ránk. Fontos, hogy azt már az elején tisztázd, mit szeretnél a párkapcsolatodban (vagy milyen szerelmet szeretnél). Ezután a szemedet függeszd erre a célra, és ne téveszd szem elől egy pillanatra sem.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed most nem rád figyel. Valami más köti le a gondolatait, és te természetesen azonnal a legrosszabbra gondolsz. Pedig gondolhatnál a legjobbra is. Ha nem tudod megszerezni a figyelmét, akkor kihasználhatnád ezt az időt arra, hogy te is önmagaddal foglalkozz. Tekints úgy erre a hétvégére, mint a feltöltődés és a gyógyulás időszakára. Egy olyan időszakra, amikor kitisztíthatod magadból az összes sérelmedet, és megnézheted magadban, hogy vajon tényleg ezt az életet akarod-e élni.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudod, hogy mire vágysz? Tényleg? Ez a hétvége pont arra lesz alkalmas a számodra, hogy magadba nézz. Ez a hétvége pont arról szól, hogy megnézd, vajon tényleg úgy élsz-e, azt csinálod-e, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy most határozod el: itt a változás, a változtatás, a továbblépés ideje. Itt az ideje magad mögött hagynod a fájdalmadat.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem is ismered olyan jól a szerelmedet, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Ezen a hétvégén új arcait, teljesen új vágyait ismerheted meg a szerelmednek. Most könnyen lehet, hogy meglepitek egymást néhány szokatlan reakcióval, vagy olyan szavakkal, amelyeket nem vártatok volna egymástól. Fontos, hogy tudd: a szerelmed új arca nem jó vagy rossz. Egyszerűen csak most tudja megengedni magának, hogy egy újabb színt mutasson meg neked. Azt azonban szabadon eldöntheted, hogy tetszik-e neked ez a szín, vagy inkább nem.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy megengedd a világodnak a színesedést. Mostanában mindenkitől egyenviselkedést vársz el, egyenreakciókra számítasz, és szeretnéd, ha mindenki mindent hasonlóan intézne, mint ahogyan azt te teszed. Pedig az igazi szerelem pont a különbözőségektől lesz izgalmas, attól a folyamattól, ahogyan megismeritek egymást, és ahogyan megismeritek azt az újdonságot, amelyet egymás életébe hoztok.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz:  El tudom képzelni, hogy mennyire unod már ezt a “Szeresd magad, és akkor a párod is szeretni fog” dumát, de az a helyzet, hogy ez működik. Sőt! A hétvégén azt is megtapasztalhatod, hogy a félreértések és problémák elől a legnagyobb védelmet pont az önszeretet nyújtja. Lehet, hogy félreértesz valamit, de ha szereted magadat, ha mersz magabiztos lenni, és ha szeretettel tudsz válaszolni a párod szavaira, akkor könnyedén kiderülhet, hogy félreértés az egész. Te gondolkodtad túl a helyzetet, és valójában nem is úgy gondolta, nem is azt mondta. Így azért könnyebb lesz mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégi programod igen egyszerű: ne azt nézd, hogy ki szerethetne téged, hanem nézd azt, hogy te kinek adsz szeretetet. Minél több emberre tudsz szeretettel gondolni, annál valószínűbb, hogy megérkezik az életedbe a szerelem. Különösen igaz ez azokra a barátnőidre, akik épp sikeresek a szerelemben. Ha tudsz örülni a sikerüknek, a te párod is hamarosan megérkezik majd.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig van okod egy kis flörtre. A kérdés csak az, hogy kivel flörtölsz? Idegenekkel? Az eleinte talán feltüzeli a párodat, de a féltékennyé tevés taktikája később nagyon is visszaüthet. Vagy inkább a szerelmeddel flörtölnél? Ez a helyes megoldás, ez az a megoldás, amely elmélyíti a kapcsolatotokat. Persze most kérdezheted, hogy ki az, aki egy lenyugodott, stabil, többéves vagy évtizedes kapcsolatban flörtölni kezd. Az őszinte válaszom pedig ez: mindenki. Azt azonban eldöntheted, hogy a pároddal flörtölsz, vagy hagyod, hogy másokkal flörtöljetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Flörtökre van szükséged a hétvégén. Szeretnéd érezni, hogy milyen vonzó, szexis, érdekes vagy mások számára. Egyfelől nyilván fontos, hogy tudd: nem szabad hagynod, hogy csak mások viselkedése határozza meg az önértékelésedet. Másfelől, itt a nyár, valóban itt a flörtszezon, mikor szereznél önmegerősítést a flörtölésből, ha nem most?! Egy kis játékosság feldobja a hétvégédet, és hidd el, ez csak jót tesz a hosszú távú vágyaid megvalósulásának is.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik pillanatban a mély vonzalmat érzed, a másik pillanatban pedig úgy vélheted, hogy valami talán még sincs rendben köztetek. Ez a kettősség meghatározhatja  a következő napokat, és könnyen lehet, hogy valamilyen régi titkokhoz van köze. De ne gondold, hogy csak a szerelmednek vannak régi titkai. A te titkaid is számítanak, hiszen lehet, hogy a titkaitok most kezdenek el kiderülni. Az őszinteség talán fájdalmasnak tűnik, de hosszú távon még mindig ez tudja meggyógyítani a kapcsolatotokat. Tehát ha úgy érzed, beszélned kell, mindenképp legyél őszinte.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy megint olyasvalaki után sóvárogsz, aki jelenleg épp nem hozzád vonzódik, Mintha saját hatodik érzék vezetne azokhoz az emberekhez, akik túl elfoglaltak, túl beképzeltek, túl szerelmesek valaki másba (az exükbe…) ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. Sok időt töltöttél már arra várva, hogy észrevegyenek. Most dönthetnél úgy, hogy megfordítod a sorrendet, és azt nézed meg, kik vettek észre már téged.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Érdekes kérdések jutnak az eszedbe, és ezeket a kérdéseket rögtön fel is teszed. Persze a párod nem biztos, hogy kvízkérdésekre vágyik a hétvégén. Most amiatt lehet köztetek feszültség, ha nem hagysz időt neki arra, hogy válaszoljon. Lehet, hogy neked logikus, hogy mi a jó válasz egy-egy kérdésre, de neki időre van szüksége ahhoz, hogy ezeket végiggondolja. Nem egyforma a tempótok a hétvégén, de ahhoz elfogadásra és nyugalomra lesz szükségetek, hogy megértsétek: ez a ritmusbeli eltérés csak izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat, és kicsit sem árt neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán túl komolyak a felvételi követelmények? Talán tényleg úgy keresel társat, mint egy castingon: próbafeladatokkal, keresztkérdésekkel, önéletrajzzal. A hétvégén ereszkedj bele a jelen pillanatba, és ne azt keresd, hogy kiből lenne remek pár, hanem csak hagyd, hogy jól érezd magad néhány kedves ember társaságában.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedélyre van szükséged, de könnyen lehet, hogy összekevered a szenvedélyt és a feszültséget. Mindkettő magas hőfokú energia, mindkettő szét tud robbantani, de talán mégiscsak sokkal jobb lenne, ha nem a feszültség robbantana szét a hétvégén. Vállald fel magad előtt és a szerelmed előtt is, hogy neked most extra figyelemre, extra érintésekre, extra erotikára és szenvedélyre van szükséged. Engedd meg magadnak, hogy megéld ezt az új szenvedélyt, akkor is, ha a párod eleinte nem érti, hogy miért nem lehet lustálkodni, mint máskor.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha szenvedélyes szerelemre vágysz, annak az a legjobb módja, hogy ha szenvedélyes életet élsz. Ehhez nem kell jelen lenni a párodnak az életedben. Az élet szeretete, a szenvedély önmagában is elegendő ahhoz, hogy feldobja a hétvégédet. Ha pedig szenvedélyes, szórakoztató és kimozdulós programokat csinálsz, az segíteni fog abban is, hogy megérkezzen az életedbe a szerelmes szenvedély, amire vágysz.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Nehezen viseled, ha el kell válnod a hétvégén a szerelmedtől, pedig lehet, hogy erre sor kerül majd. Lehet, hogy a munka vagy a családi programok szólítanak el egymástól benneteket. Ez a különválás valamiért szorongással tölt el téged, pedig azt is megtehetnéd, hogy a szorongás helyett a jó oldalát nézed: a külön töltött időben lesz lehetőségetek arra, hogy átgondoljatok néhány megoldásra váró helyzetet. Ebben az is segít nektek, ha folyamatosan sms-kapcsolatban maradtok egymással, és ha nemcsak szóban kommunikáltok.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy elengedd azok kezét, akik folyton beléd kapaszkodnak. Lehet, hogy szeretnéd, hogy több legyen köztetek egyszerű barátságnál. Lehet, hogy ők szeretnék ezt. És az is lehet, hogy mindenki erre vágyik, mégsem történik semmi sem. Most pedig elengedheted őket, és hagyhatod, hogy a helyükre olyan emberek kerüljenek, akikkel valóban szükségetek van egymásra.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: A boldog szerelem megtartásának szabályai nagyon egyszerűek: megbocsátani és tanulni. Megbocsátani azt, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk. És megtanulni, hogy mi a jó a másiknak, mi a jó nekünk együtt, és mi a jó nekem. Ezt a tanulófolyamatot a hétvégén gyorsan meg is teheted. Tényleg csak annyi lenne a dolgod, hogy megbocsásd, hogy az események nem úgy alakulnak, ahogyan azt akartad, majd pedig figyeld meg, mi alakul mindezek helyett. Könnyen lehet, hogy az, ami spontán módon kialakul, sokkal jobb, mint az, amit te akartál megszervezni, létrehozni, keresztülvinni.

Ha csak keresed a szerelmet: Fedezd fel a környezetet magad körül. Fedezd fel, hogy milyen sokan vannak körülötted, akik vonzóak, jó fejek, segítőkészek, érdeklődnek irántad – és mindezt egyszerre tudják, nemcsak külön külön. A hétvégén meggyógyíthatod magadban azt a tévhitet, hogy neked már nem lehet boldog párkapcsolatod. A hétvégén elengedheted az összes buta gondolatodat arról, hogy az ideális párod egy tévedés folytán nem vett észre.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége kulcsszava a “megérdemlem” lesz a számodra, Ma mindenben azt keresed, hogy megérdemled-e vagy sem. Ma mindenben azt akarod megtalálni, hogy mi az, amit megérdemelsz, és mi az, amit nem. Hiába szeretnéd bebizonyítani magadnak, hogy nem érdemelsz semmi jót, a körülmények, a családod, a szerelmed mást gondolnak. A szerelmed pontosan tudja, hogy milyen sok jót érdemelsz meg. Persze lehet, hogy azt érzi: ő nem tudja mindezt megadni neked. Itt lenne az ideje, hogy elmondd neki, mennyire hálás vagy érte az életnek, és hogy milyen sok jót kaptál tőle.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudatosítsd magadban, hogy megérdemled a szeretetet. Tudatosítsd magadban, hogy valóban szerethető vagy. A hétvégén ehhez rengeteg segítséget kapsz a körülötted lévő emberektől és állatoktól egyaránt. A hétvégén rengetegen biztosítanak arról, hogy szeretnek, és arról is, hogy méltó vagy egy nagyszerűen működő párkapcsolatra. Tudom, ez neked még nem elég. De azért ha végre elhinnéd, hogy megérdemled a boldogságot, könnyebben fel is ismernéd azt.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten arra vágytok, hogy felfrissüljön a szerelmi életetek. Mindketten új szerelem, új szenvedély után sóvárogtok. Ez a sóvárgás természetesen megteremti a tárgyát is. Szánd arra a hétvégét, hogy feléleszd a kettőtök között kihunyóban lévő lángot. Szánd arra a hétvégét, hogy ti lehessetek egymás új szerelmei ahelyett, hogy az elhamvadó régi érzelmeket jelentenétek egymásnak. Az új kalandok, az új helyzetek, az újdonságok mind abban segítenek nektek, hogy új energiákat hozzatok az életetekbe.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre újra szerelmet kezdesz el érezni. Na persze ez egy kicsit ijesztő lesz a számodra, és talán az is megfordul a fejedben, hogy jobb lenne elmenekülni. A menekülés helyett válaszd a maradást. Legyél bátor, és hagyd, hogy az érzelmeid maguktól alakuljanak. Legyél bátor, és hagyd, hogy az események elsodorjanak, és figyeld meg, valóban nyitott vagy-e a szerelemre.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindaz, amit szeretnél, már most is úgy van. Most is úgy van, csak még nem látszik kristálytisztán. Mindaz, amit elmondasz a szerelmednek, nyitott fülekre talál, és ő változtatni fog a kedvedért. Hogy mikor? Hamarosan. De fontos tudnod: nem 180 fokos fordulatot ígér, pusztán változást. Lehet, hogy neked is változnod kell. Hamarosan azonban megtaláljátok azt az összecsiszolódottságot, azt a békét, amit mindketten kerestek egymásban. Ehhez bátorságra és türelemre lesz szükségetek. No meg arra, hogy megőrizzétek a szerelmet, amit most éreztek egymás iránt.

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerkedtek, találkozgattok, hamarosan pedig szerelmesek is lehettek egymásba. A kulcsszó a lassú haladás lesz a kapcsolatotokban. Lehet, hogy most még csak barátkoztok, lehet, hogy előbb lesztek barátok, de a köztetek lévő érzésekre igazán könnyű lesz felhúzni a boldog szerelem építményét. Ne felejtsd el: mindketten megégettétek már magatokat, ezért sem kell sietnetek sehova.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top