Horoszkóp

A nagy tervek megvalósulásának éve – Izing Klára 2016-os horoszkópja

Az asztrológia hagyománya szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. A 2016-os esztendő a Mars jegyében telik. Így ezt az évet kissé feszültebbnek érezhetjük az átlagosnál, viszont hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk, és az olyan tervek is megvalósulhatnak, amelyek évek óta foglalkoztatnak.

KOS

Nagy angyalhoroszkóp 2014-rePénz, paripa, fegyver – mindent megkaphatsz a sorstól a győzelemhez. A Mars esztendejében hatalmas energiákkal rendelkezel, amelyet elsősorban a munkába, a megélhetésben kamatoztathatsz. Olyan merész ötleted támadhat, amelyet a környezeted egyenesen őrültségnek tarthat, ám ha ezt megvalósítod, akkor fordíthatsz a saját sorsodon, és átütő sikereket érhetsz el.

Szerelem: Titkos szerelmi kapcsolat, rejtélyes üzenet, misztikus hangulatú találkozók színesíthetik az évedet. Felbukkanhat az életedben az a valaki, aki korábban talán visszautasított téged, és ez jóleső érzéssel tölthet el. A régi párkapcsolatok még szorosabbá válhatnak.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

BIKA

Új szabályoknak, előírásoknak kell megfelelned, és mintha az eddig kitaposott ösvény járhatatlanná válna. Érdemes körülnézni az álláspiacon, és megkörnyékezni egy olyan személyt, aki befolyásosnak számít, akinek a segítségével te is közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz. Jógázz, így teheted rugalmasabbá elmerevedő tagjaidat, és segítségével kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz.

Szerelem: Jusson eszedbe többször az, amit Karinthy Frigyes mondott: ha bemegy egy nő a szobába, a férfi annyira lesz férfi, amennyire a nő akarja. Vagyis a kezedben tarthatod a hatalmat, a nehézségek, mások ellenállása, vagy az elviselhetetlennek tartott titkolódzás ellenére a tiéd lehet az, akire áhítozol. Az idén kimondhatod a boldogító igent. De előtte köss házassági szerződést.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

IKREK

Ha 2015-ben úgy érezted, hogy a sors sokkal több terhet tett a válladra, mint amennyit elbírsz, akkor a 2016-os évben megszabadulhatsz ettől a nyomasztó érzéstől. Ráadásul annyi energiával rendelkezhetsz, hogy győzedelmeskedhetsz akár egy makacs betegség felett is. A Mars évében erős szövetséget köthetsz egy olyan személlyel, akinek a tudása, a kapcsolatai vagy éppen a titkai segítségével bátran elveheted a harcot, ha egzisztenciáról, pénzről van szó.

Szerelem: Tudod már, mi a szerelem: tövis, melyet nem éreztél, amikor megszúrt, de amikor ki kell húzni, nagyon fáj. Elérkezik a pillanat, amikor búcsút inthetsz annak a személynek, aki a 2015-ös évben olyan sok álmatlan éjszakát szerzett neked a viselkedésével. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor az idei évben megtalálhatod azt, akiről úgy érezheted, ő a lelki társad.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

RÁK

A nagy változások éve következik, amely nemcsak a partnerkapcsolatodat érintheti, hanem a megélhetést is. Elérkezik az idő, amikor olyanba vághatod a fejszédet, amiről mindig álmodtál, de sohasem éreztél kellő bátorságot a megtételéhez. Többször kacérkodhatsz az állásváltoztatás gondolatával, és megtörténhet, hogy olyanra bólintasz, amelyet még ebben az évben újabbra cserélhetsz. Ha nincs munkád, olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, hogy az állatöv mázlistájának érezheted magad.

Szerelem: A kiüresedett vagy tönkrement kapcsolatok az idén véget érhetnek, utána viszont megismerkedhetsz a nagy Ő-vel. Olyasvalakit tudhatsz majd magad mellett, akivel együtt dobbanhat a szíved, tökéletesen kiegészíthetitek egymást, és aki végre olyannak szeret, amilyen vagy. Egy titok viszont kipattanhat, és fergeteges botrányban csúcsosodhat ki.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

OROSZLÁN

A sors elégtételt kínálhat neked az új esztendőben a korábban elszenvedett sérelemért, és ezzel úgy érezheted, megtaláltad a helyedet a világban. Az otthonodban talán soha nem érezted még olyan jól magad – szinte ez lesz az erőforrásod –, mint a Mars évében. Fortuna bőségszaruja is kinyílhat, és olyan sikereket érhetsz el a megélhetésben, a karrierben, amelyek miatt egyre erősebb lehet a biztonságérzeted.

Szerelem: Az eltitkolt problémák az idén felszínre törhetnek, és véget vethetnek egy vívódásokkal, esetleg megaláztatásokkal teli szerelmi kapcsolatnak. Minderre azért kerülhet sor, hogy olyan helyzetben találkozz azzal a személlyel, aki gazdaggá és boldoggá tehet, amikor nem áll semmi és senki az utatokban.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

SZŰZ

Talán az év első felét a szomszédod vagy a testvérek, esetleg munkahelyi cirkuszok tarthatnak izgalomba, és mivel meggyőzőerőd a Mars évében rendkívülinek mondható, nincs, ami utadat állhatná a siker felé vezető úton. Ha pénzről van szó, akkor a sors olyan helyzetet teremthet, hogy azokon a helyeken forgolódhatsz, ahol a juttatásokat osztogatják, és ebből neked is kijuthat. Megtörténhet, hogy külföldön találod meg a számításaidat.

Szerelem: Eltitkolhatod a valódi érzelmeidet, és képes lehetsz megtagadni őt, mert annyira fáj a hiánya, vagy az, hogy más karjában látod. Közben te is vigasztalódhatsz, flörtölgethetsz, kalandozgathatsz. Aztán furcsának nevezhető körülmények között találkozhatsz azzal, akiben felfedezheted egykori szívszerelmed tulajdonságait, és akibe fülig beleszerethetsz.

Még több horoszkóp:

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

MÉRLEG

Amennyiben egészségi problémával küszködsz, akkor a Mars évében a gyógyulás útjára léphetsz. Ha rokonnak vagy közeli ismerősnek vannak egészségi gondjai, akkor sokat tehetsz azért, hogy meggyógyuljon. Azt se felejtse el, hogy a szeretet gyógyít. Az év elején még bizonytalan lehetsz, ha munkáról van szó, mert félsz egy változástól. Pedig ez az új helyzet azért jön létre, hogy végre megtaláld a helyed a világban, és az elmúlt évek megpróbáltatásai után végre fellélegezz.

Szerelem: Az év második fele a családi harmónia, a nagy egymásra találás ideje, amikor valaki támogatása miatt gondtalanabbnak érezheted az életed. Előfordulhat, hogy egy régi szerelem új lángon loboghat, és megtörténhet, hogy meg kell harcolnod egy harmadik személlyel. Ha még nem vagy házas, a Mars esztendejében Isten és ember színe előtt összekötheted valakivel az életed.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

SKORPIÓ

A környezetedben a teljesítményed alapján úgy értékelhetik, hogy tele vagy erővel, energiával, és még tovább vagy terhelhető. A Mars évében annyi munka szakadhat a nyakadba, hogy talán még hétvégenként is a munkahelyeden fogsz silbakolni. Ha főnök vagy, akkor egy beosztottal nagyon melléfoghatsz, még sok kárt okozhat neked és a cégednek egyaránt. Külföldi munkavállalásra nyílhat lehetőség, ami annyira jó lesz, hogy gondolkodás nélkül igent mondhatsz rá.

Szerelem: Egy kapcsolat miatt tele lehetsz feszültséggel, különöse, hogy partnered nem kívánja kivenni a részét a teendőkből, inkább küzdene a teniszpálya salakján, mint a megélhetésben. Így aztán neked egyre többet kell vállalni. Ha nem vagy házas, akkor egy régi, gyötrődésekkel teli viszonyban új, boldogító fejezet kezdődhet a nyár végén, de addig még sok víz lefolyik a Dunán…

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

NYILAS

A Mars esztendejében minden gondolatod a pénz körül foroghat. Olyan ötleted támadhat, amelyből biztos bevételi forrásra lelhetsz, és végre nem kell minden fillérért megdolgoznod. Előfordulhat, hogy örökség, hagyaték segít abban, hogy anyagilag feljebb kapaszkodj. Ingatlannal kapcsolatos ügyletnek a végére pont kerülhet. A szakmádban elismerik a tehetségedet, de sajnos anyagiakban ez nem fejeződik ki.

Szerelem: A Mars évében karmikus szerelmi kapcsolat dúlhatja fel az eddigi megszokott életedet. Még a hétfejű sárkánnyal is képes lennél megküzdeni, és annyira akarhatod őt, hogy nem törődsz azzal, később milyen árat fizetettet a sors ezért a szerelemért. Rendkívül termékeny ez az esztendő, ezért ha nem akarsz utódot, akkor ne feledkezz meg a védekezésről.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

BAK

A 2015-ös évben elkezdődött változási folyamat tovább folytatódhat. Amikor az égbolt legmagasabb pontján jár a Nap, akkor úgy érezheted, minden sugara végre rád irányul. Elfelejtheted a nehéz helyzeteket, a magadra hagyottságot, az igazságtalanságot. A munkában, az egzisztenciában, a karrierben történő, boldogító változások a korábbi évek befektetett energiájának a jutalma, amely még a hitedet is erősítheti. Külföldi munkavállalásra nyílhat lehetőség, ami fantasztikus lesz.

Szerelem: Te lehetsz egy szerelmi kapcsolatban a titokzatos harmadik, ezért ha nem vágyakozol erre a szerepre, akkor inkább bele se menj. Ha egyedül neveled a gyermeked, megtalálhatod azt a társat, aki a csemetédet is úgy fogja szeretni, mintha a sajátja lenne. A házasságokban, régi együttélésekben az év során többször kell kompromisszumot kötni a társaddal.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

VÍZÖNTŐ

Megtalálhatod az anyagi útvesztőből a kiutat. Olyan tevékenységbe kezdhetsz, amely talán távol áll az eddig megszokottól, vagy nincs benne tapasztalatod, de ez hozza meg a várakozáson felül sikert, és teheti pénzügyileg könnyebbé az életed. Megtörténhet, hogy visszaülsz az iskolapadba, és a munkád mellett tanulmányokba kezdesz. De az is lehet, hogy a meglévő kenyérkereset mellé újabb feladatot vállalhatsz.

Szerelem: Olyasvalaki gondolhat rád és szeretné újrakezdeni, akitől nagyon sokat kaptál lelkileg, szellemileg, de akivel a szex majdnem a nullával volt egyenlő. Ne bocsátkozz ismét ebbe a kapcsolatba, mert ugyanúgy fogsz szenvedni, mint korábban. Az idei évben a sors lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén búcsút tudj inteni annak a személynek, aki visszahúzott, aki az energiádat rabolta.

[másolat] - Nagy angyalhoroszkóp 2015-re

HALAK

Összességében a Mars éve jónak mondható. A munkában a feletteseid és a kollégáid körében nagyobb népszerűségnek örvendhetsz. Most sikerül úgy beletanulni egy szakmába vagy helytállni magasabb pozícióban, hogy fantasztikus távlatok nyílhatnak előtted. Előfordulhat költözés lehetősége, minden ingatlannal kapcsolatos ügyet áldás kísér. Az összes létező szűrővizsgálaton vegyél részt, így időben elcsíphetsz és gyorsan kezelhetsz egy betegséget.

Szerelem: Termékeny a mostani év, amikor megtörténhet, hogy a család létszámában változás következhet be, és a társaddal együtt örülhettek. Ha egyedül vagy, és társra vágyakozol, akkor a Mars évében kifoghatsz egy olyan személyt, aki nem tartozik a könnyű esetek közé. Igaz, hogy sohase vágytál olyan típusra. A régi párkapcsolatokban be kellene iktatni szigorúan kettesben eltöltött időt, ami megszilárdíthatja a kapcsolatotokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top