Horoszkóp

Pénzhoroszkóp: így alakulnak a pénzügyeink 2016-ban

2016-ban lesz néhány rázós hónap, amikor súlyos anyagi döntéseket kell hoznia jó pár embernek. Ezen múlik, hogy pozitív vagy negatív szaldóval zárják-e a 2016-os évet. Szerencsére lesznek jó hónapok is, amikor bőséges bevételt mutatnak a bolygók. Hogy mikor és melyik jegynek, azt vegyük sorba most:

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 azzal indul, hogy olyan kiadás adódik, amivel a Kos-szülötteknek kellett volna kalkulálniuk. De naivitásból vagy hiú ábrándok miatt nem vették komolyan. Nem úszhatják meg, hogy kifizessék azt, ami kötelező. Az a jó hír, hogy április közepétől május végéig lesz egy bolygóháromszög az égen, ami a bevételeikre lesz szuper hatással. Ez az év legkedvezőbb időszaka, ami az egész 2016-ot meghatározza. Okosan gazdálkodjanak, és képezzenek tartalékot! Ezáltal a későbbiekben (különösen októberben) nem jönnek zavarba, ha valami elromlik és meg kell javíttatni, vagy újat kell venni, legyen szó autóról vagy háztartási gépről.

Még több horoszkóp:

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Bika-szülötteknek fel kell készülniük három kritikus időszakra, ami anyagi szempontból cseppet sem lesz kellemes. Az első a márciusi hónap, amikor valaki kölcsönt fog kérni a Bikáktól. Erre akkor mondjanak igent, ha azt az összeget hosszabb ideig tudják nélkülözni. A második nehéz hónap a június. Ekkor lesznek bevételek, de a költekezési vágy is megnő. Jó lenne, ha visszafognák magukat. De nem kell mindent megtagadniuk maguktól, csak legyenek észnél! A harmadik próbára tevő időszak augusztustól szeptember közepéig. Ekkor a gyerekek és/vagy gyerekes dolgok kerülhetnek sokba. Nem lesz könnyű erre nemet mondani.

Még több horoszkóp:

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 nem lesz az Ikrek-szülöttek kedvenc éve. Valójában nem a pénzügyek okozzák a fejtörést, inkább párkapcsolati és egzisztenciális döntéseket kell meghozniuk. Természetesen mindkettőnek lehet anyagi vonzata. Tény, hogy ha nem érzik jól magukat a bőrükben, nem tudnak sikeresen pénzt “termelni”. 2016-ban lesz két egyértelműen elkülöníthető időszak: június végétől július közepéig “dől a pénz”. Ezt nagyon megérdemlik, megdolgoztak érte. Viszont szeptember közepétől november végéig rázós hónapok jönnek. Lehet, hogy hitel vagy tartozás lavinaként összetorlódik, és maga alá gyűrheti az Ikreket. Kivéve, ha előre felkészülnek.

Még több horoszkóp:

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 pénzügyi szempontból nem lesz kritikus a Rák-szülöttek számára. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kellene okosan gazdálkodniuk. Úgy tűnik, hogy az év első két hónapja meglehetősen költséges lesz. De ez nem éri váratlanul a Rákokat. Remélhetőleg erre előre felkészültek, és akkor lesz miből fedezniük ezeket. A bolygók azt vetítik előre, hogy július közepétől augusztus közepéig sikeres időszak jön, ami anyagilag megerősítheti őket. De csak akkor, ha nem költenek óriási összeget a nyaralásra. Sajnos szeptember közepétől november végéig nehéz hónapok következnek. Ez nem a pénzüket, hanem a magánéletüket érinti kényesen.

Még több horoszkóp:

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 az Oroszlánok szempontjából vízválasztó lesz: súlyos döntéseket kell hozniuk, s ezektől sok minden függ a továbbiakban. Minderre már fel kellett készülniük az előző évben. Mégis nehéz lesz a március, a június és az augusztus, egészen szeptember közepéig. Ezek közül a legnehezebbnek a június látszik, amikor egy szabályos bolygókereszt lesz az égen. Ez szó szerint léket üthet a pénztárcájukon. Legyenek minden korábbinál óvatosabbak, mert ha felelőtlenül gazdálkodnak, akkor olyan mínuszba kerülnek, amiből évekig tart majd kilábalni. Szóval nem kicsi a tét. Megnyugtathatja őket a tudat, hogy ősztől könnyebb idők jönnek.

Még több horoszkóp:

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Szűz-szülöttek nem lesznek könnyű helyzetben. Amíg a Jupiter a Szűz jelében jár, tartózkodniuk kell mindenféle túlzástól. Szerencsére ők alapvetően józanok és megfontoltak. Erre 2016-ban nagy szükségük lesz, mert lesz három rázós hónapjuk (március, június és augusztus, egészen szeptember közepéig), amikor nem a pénzre, hanem magukra, a párkapcsolatukra és a karrierjükre kell vigyázniuk. Annyi változás várható, ami sokkolhatja a kiszámíthatóságra törekvő Szűzeket. Majd szeptember 9-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a pénz területre, és innentől szerencsés időszak indul el számukra, ami bőséget is hoz.

Még több horoszkóp:

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 a Mérlegek pénzügyei szempontjából remekül indul: januárban és februárban jó bevételekre számíthatnak. Június végétől július közepéig is kedvezően alakulnak a pénzügyeik. Ez arra is jó, hogy tartalékot képezzenek, arra is, hogy megszabaduljanak hitelektől, és arra is, hogy befektessenek. Nagyon át kell gondolniuk, hogy ezek közül melyik a legsürgetőbb. Ha nem tudnak dönteni, kérjenek tanácsot tapasztalt családtagtól és/vagy pénzügyi szakembertől! Szerencsére ezek kellemes terhek. Közben azt is mutatják a bolygók, hogy ha a környezetük megtudja, hogy jól megy a Mérlegeknek, kölcsönt fognak kérni tőlük. Ezt is át kell gondolniuk.

Még több horoszkóp:

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2016-os év a Skorpiók számára pénzügyi szempontból az egyik legnehezebb évnek ígérkezik. A bolygóállások szerint sajnos három kritikus hónapra kell felkészülniük: március, június és augusztus, egészen szeptember közepéig. Ekkor a bevételeik nem csökkenek, de a kiadásaik brutálisan megugorhatnak. Ebből pedig gyorsan mínusz lehet. Mivel most Szaturnusz jár a pénzügyeik területén, felelősségteljesen kell beosztaniuk a pénzt. Még jó, hogy lesz két könnyebb, sőt jó időszak is: július vége és november vége, december eleje. Ebben az intervallumban helyre állíthatják az egyensúlyt, és akár pozitívba is fordulhat a büdzséjük.

Még több horoszkóp:

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Nyilasoknak rengeteg energiájuk megy el arra, hogy az egyensúlyt megtartsák. Igaz, hogy ez nem a pénzt érinti, inkább a magánéletüket, a párkapcsolatukat és a hivatásukat. Talán az nyugtathatja meg őket, hogy a nehézségek ellenére lesz egy szuper időszak: április közepétől május végéig. Ekkor az egész évet megalapozhatják. Mivel Jupiter, a bőség és szerencse bolygója részt vesz abban a konstellációban, ami ezt jelzi, tesztelhetik Fortunát valamilyen szerencsejátékon. De csak mértékletesen! Jupiter a Nyilas-szülöttek bolygója. Így reménykedhetnek kisebb-nagyobb nyereményben, de ez nem helyettesíti a munkát.

Még több horoszkóp:

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 a Bak-szülöttek számára pénzügyi szempontból nem lesz különösebben jelentős. Se óriási bevételre, se óriási veszteségre nem kell készülniük. Ez a tervszerűségre törekvő Bakoknak kimondottan jó hír. Egész évben kiszámíthatóan jönnek a bevételek. Épp ezért a kiadások megregulázásával javíthatnak a végeredményen. Csupán két időszak lesz, amikor a vártnál kedvezőbben alakíthatják az anyagi helyzetüket: január vége, február eleje és november, egészen december közepéig. Ekkor a takarékos hozzáállásuknak köszönhetően megszabadulhatnak hiteltől, tartozástól. Ez hatalmas megkönnyebbülést jelent. Vagyis keressék meg ennek a módját!

Még több horoszkóp:

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Vízöntők anyagi helyzet kritikussá válhat. Két dolgot tehetnek ez ellen: tudják, hogy mikor, és azt is, hogy hogyan kell megelőzniük a bajt. A bolygók megmutatják a mikort: márciusban, júniusban és augusztusban, egészen szeptember közepéig. Ekkor olyan bolygóháromszögek lesznek az égen, ami zavarossá teheti a bevétel-kiadás kiszámíthatóságát. Tehát egyetlen dolgot tehetnek: semmi extra, luxuskiadást se engedjenek meg maguknak! Ez nem hangzik túl kellemesen. Azonban csak így tudják megelőzni azt, hogy évekre eladósodjanak. Pont ezért ki kell bírniuk azt is, hogy 2016-ban nem kérnek kölcsön, nem vesznek fel hitelt.

Még több horoszkóp:

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 a Halak-szülöttek pénzügyei két élesen elkülöníthető időszaktól függően fognak alakulni: az egyik a március végétől április végéig, a másik szeptember közepétől november végéig. Előbbi nagyon kedvező, utóbbi nagyon kedvezőtlen lesz. Fontos, hogy tudjanak erről, és ennek megfelelően osszák be a pénzt. Tavasszal olyan bevételeket mutatnak a bolygók, amelyekre nem számítanak a Halak-szülöttek. Ez például lehet olyan pénz, amivel valaki régóta tartozott. Okosan tennék, ha ezt egy az egyben félretennék, mert ősszel több mint két hónapos szűkös időszak köszönt rájuk. Ekkor olyan kiadásaik adódhatnak, amitől mínuszba kerülhetnek.

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top