Horoszkóp

2016: a változás és a valódi teremtés éve

2016-ról olvastam már, hogy az elengedések éve lesz, hogy a döntések éve lesz, vagy a cselekvések, változások éve lesz. Ezek mind nagyon jól hangzanak, de mi van akkor, ha 2016 pont annak az éve lesz, aminek teremtjük, és amilyen választásokat meghozunk az év folyamán?

Igen, talán az előttünk álló évben felgyorsulhatnak az események. Ez azok számára, akik – hozzám hasonlóan – amúgy is gyorsak, egy izgalmas, élvezetes időszak lehet, amiben az átlagosnál vagy az eddig megszokottnál gyorsabban manifesztálódnak az eredmények is.

Azok azonban, akik elsőre a könnyebb utat választanák, hogy a kihívásokat elkerüljék, ők lehet, hogy egy kényelmetlenebb időszak elé néznek. Mindnyájan kapjuk a leckéket, és ha elsőre nem is választjuk a legjobb megoldást vagy ragaszkodunk, az Élet újra megajándékoz minket a lehetőséggel, hogy más választást hozzunk, mint korábban.

2016: a változás és a valódi teremtés éve

2016: most van itt az idő ?

Van egy kérdés, ami engem kivezetett a türelmetlenségem miatti bűntudatomból, és hozzásegít minden nap ahhoz, hogy egyre tudatosabb életet éljek. Mindnyájan érzékelünk lehetőségeket vagy vannak terveink a jövőre nézve. Van, aki halogatásra hajlamos, más pedig belevág egyszerre több dologba és szinte elveszik benne. Tedd fel tehát a kérdést: most van itt az idő?

Igen! Lehet, hogy “csak” azt az egyetlen dolgot, amiről azt hiszed, ááá azt nem lehet, amihez foggal-körömmel ragaszkodsz. Mi a jó neked a ragaszkodásban? Milyen új lehetőségek tárulnának fel előtted az elengedéssel? Az új lehetőségek könnyebben rád találnak, ha a régi, már nem működő minőségeket elengeded.

A folytatásért kattints a Lélekmozaikok caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top