Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha tizenhatodikán születtél

A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtünk. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran előforduló számoknak nagy jelentőségük van életünkben.

Tartózkodóak, óvatosak és befelé fordulók

Csak nehezen képesek kifejezni a gondolataikat és az érzelmeiket. Inkább visszahúzódnak önmagukba, mintsem hogy esetleg nehéz helyzetbe kerüljenek. Nehezen tudnak szeretetet és kedvességet adni is, elfogadni is. Gyakran rosszkedvűek és elégedetlenek, ha a többiek nem felelnek meg az általuk felállított mércének. 

Olvasd el ezt is!

Hajlanak a „”magányos farkas” szerepkörére és a visszavonultságra, ám igazából mégiscsak gyengédségre vágynak. Az idő múlásával erős hit vagy életfilozófia alakul ki bennük.

Sokuk érdeklődik a technika vagy a tudomány iránt, és szívesen kutatnak vagy dolgoznak ilyen téren, de egyedül.
A 16-os az intellektus száma. Az élet és a tudás nagy összefüggéseinek mélyreható ismerete révén kitűnő elméleti és gyakorlati tanácsadók lehetnek a többiek számára. Gyorsan kombináló és mindig éles észjárásuk azonban fárasztó lehet másoknak, és ha valaki felkészületlenül társalog velük, a 16-osokból könnyen előtörhet a türelmetlenség, sőt sértőn is viselkedhetnek.

Már kisgyermekkorukban élénk tudásvágy jellemzi őket. Minden esélyük megvan arra, hogy valamilyen rendkívüli foglalkozást folytassanak. 55 éves koruktól kezdve problémák adódnak a partnerükkel. A korral együtt tekintélyük is növekszik.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek az olyan tudományos munkákban, amelyek specializálódást kívánnak meg, és nekik való a fémkohászat is. A kellemetlenségektől a bíbor szín védheti meg őket.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top