Horoszkóp

Számmisztika: ha a sorsszámod hármas

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod hármas

Rendkívül ambiciózus vagy, a sors állandóan lehetőséget ad, hogy fejlődj. Mindkét nem könnyen és sokat vállal magára, néha túl is lépsz saját lehetőségeiden. Bármilyen területen feltalálod magad, akár a jég hátán is megélsz. A sors sokszor tálcán kínálja számodra a lehetőséget, de te inkább saját magadnak keresel kihívásokat. Anyagilag is a sors kegyeltje vagy, különösen középkorúként. Hatalmas lendülettel vágsz bele mindenbe, de csak terveid egy részét valósítod meg. Kifejezőkészséged fejlett, így akár olyan területen is kamatoztathatod a tudásod, ahol nagyközönség előtt kell szerepelni. Meg kell tanulnod néha fejet hajtani mások akarata előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top