Horoszkóp

Számmisztika: ha a sorsszámod nyolcas

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma: 
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod nyolcas

Életed állandó rohanás, mindig valami új célt szeretnél elérni. Sikerre és magas pozícióra vágysz. Környezeted jellemzően önfejűnek és makacsnak ismer, olyannak, aki bármit megtesz azért, hogy egyről a kettőre jusson. Ezzel csak az a probléma, hogy alaposan félreismernek, hiszen vannak neked mély érzéseid is, azonban céljaid hajszolása szinte minden idődet lefoglalja. Életed drámai fordulatokkal teli, szinte nem telik el nap, hogy ne történjen veled valami „eget rengető”. Hangulatod és életed is hullámvasúthoz hasonlít, s csak negyvenéves korod felett éred el a végleges anyagi és erkölcsi biztonságot. Meg kell tanulnod kimutatni érzelmeidet és családodat, barátaidat helyezni előtérbe az anyagi javakkal szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top