Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 09. 10.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Érdemes figyelned, hogy milyen sokan gratulálnak neked, milyen sokan ünnepelnek téged, milyen sokan fejezik ki az elismerésüket, és milyen sokan adnak neked valamilyen ajándékot. Igen, akkor is, ha te nem tudsz róla, hogy ennek oka lenne.

A nap mottója: “A bizalomnak nincsenek fokozatai.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Szükséged van még egy esélyre? Jó. Az élet most megadja neked újra azt az esélyt, amelyet egyszer már elveszettnek hittél. Tudsz-e élni ezzel az eséllyel? 

A nap mottója: “Az életkezdet két feladata: vond egyre szűkebbre körödet, s nézd meg mindig, nem bujkálsz-e valahol a körödön kívül.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 07. 30.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Talán itt az ideje annak, hogy elmenj táncolni egyet! Vagy csak hallgass zenét. Esetleg kezdj el színezni, rajzolni, festeni! 

A nap mottója: “Bár nem mindig választhatjuk meg, mi történjék, azt igenis eldönthetjük, hogy miként cselekedjünk a történések fényében.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Ne ragaszkodj a plátói szerelemhez. Lépj inkább a tettek mezejére. 

A nap mottója: “A legveszélyesebb úgy élni, hogy az ember semmit sem kockáztat.”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top