Horoszkóp

Ezeket a sorozatokat nézd a csillagjegyed szerint!

Ha nem tudsz választani az ezer és egy most futó sorozat közül, kérdezd a horoszkópodat – megmondja, melyik széria fog a legjobban tetszeni! 1. rész

Ősszel rengeteg új évadot és sorozatot üdvözölhetünk csak győzzünk választani közülük! Ha nem tudod, melyiknek adj egy esélyt, a csillagjegyed most elárulja, melyik tetszene a legjobban a személyiséged alapján. 

Kos

Olyan sorozatokat élveznél, amiben a szereplők a legjobb és a legrosszabb oldalukat is megmutatják. Melodráma pedig minden mennyiségben jöhet!

Sorozatok neked: A Grace klinika, Empire, Vásott szülők

Bika

Ahhoz, hogy biztonságban érezd magad az életben, rendre van szükséged. A sorozatok biztosítják a rendszerességet, így olyat válassz ami sok-sok évadon át tart! És persze legyen vizuálisan is szemet gyönyörködtető.

Sorozatok neked: Amerikaiak, Ki vagy, doki?, Esküdt ellenségek, Agymenők

Ikrek

Az Ikreknek egy dolog a fontos: ne unatkozzanak! Olyan sorozat kell nekik, amiben rengeteg a csavar és a váratlan, meglepő fordulat.

Sorozatok neked: Trónok harca, The Walking Dead, Csajok

Ezeket a sorozatokat nézd, a csillagjegyed szerint - 1. rész

Rák

Család, nosztalgia, hatalom. Ha ezek vannak egy sorozatban, te szeretni fogod. Olyat válassz, ami tele van erős karakterekkel.

Sorozatok neked: Mad Men – Reklámőrültek, A férjem védelmében, Recitfy

Oroszlán

A te életedben épp elég dráma van: a sorozatok, amiket nézned kéne könnyedek és felemelők.

Sorozatok neked: Feketék-fehéren, Transparent, Ally McBeal

Szűz

A tökéletes barát Szűz a sorozatokban is a szórakozást és a barátságot keresi. Vicces, komplex, de egyszerűen kibogozható karakterek kellenek neki.

Sorozatok neked: Modern család, Nashville, Broad city

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top