Horoszkóp

Spirituális technikák nem csak kezdőknek

Jó, ha ismersz néhány olyan technikát, amelyek segítségével sikereket érhetsz el például az öngyógyítás vagy a negatív energiák elleni védekezés területén. Összegyűjtöttük a leghatásosabb módszereket.

Biztosan neked is vannak rossz napjaid, amikor úgy érzed, hogy mindenki ellened van. Rövid időn belül a múlté lehet ez az érzés, ha megtanulod, hogyan kell védekezni a negatív energiák romboló hatása ellen. Szintén pozitívan hat rád, ha kisebb-nagyobb betegségek esetén gyakorlod az öngyógyítás művészetét, esetleg a kívánságaid teljesítéséhez a felsőbb erők segítségét is igénybe veszed. E technikák megtanulása nem ördöngösség, és bármikor a hasznodra lehetnek a mindennapokban.

Spirituális technikák nem csak kezdőknek

Olvasd el ezt is!

Légy pozitív a negatívumokkal!

Közhelyesen hangzik, de nemcsak a szavaknak, hanem a gondolatoknak is teremtőerejük van. Figyeld meg magad napközben, hogyan viselkedsz a környezeteddel: panaszkodsz, sajnáltatod magad, esetleg kritikus megjegyzéseket teszel a társaidra, vagy másokat hozol kellemetlen helyzetbe? Minden gondolatod, szavad és tetted hosszú ideig veled marad, még akkor is, ha te már régen nem emlékszel a történtekre. Viszont észrevétlenül emelik vagy lehúzzák a rezgésszámodat.

Az alapvetően pozitív beállítottságú embereket valószínűleg nem sokszor látod szomorúnak, hiszen mindig “töltik” magukat, és feltölti őket számtalan pozitív életesemény. A pesszimistákkal mindez éppen fordítva van, mert hajlamosak átadni magukat a pillanatnyi hangulatuknak. A sok negatívum azonban lehúzza őket, ezek szó szerint beleragadnak az aurájukba. A jó hír, hogy tehetsz ez ellen. Egyrészt pozitív gondolkodással elkerülheted, hogy több rossz dolog tapadjon hozzád, és gyengítse az elektromágneses meződet. Másrészt megtisztíthatod magad, és védekezhetsz a káros hatásokkal szemben.

Emelheted a rezgésszámodat meditációval vagy jógával. Ha nincs kedved bonyolult pózokat kipróbálni, használd az öt tibeti jógagyakorlatot. Ezt a technikát reggelente érdemes elvégezni az egészséged megőrzése érdekében. Körülbelül 25 perc az egész, és nem igényel komoly artista-előéletet.

Erősítheted még az aurádat az OM mantrával. Ennek az a lényege, hogy ellazult állapotban néhány másodperces szünetekkel ismételgesd az OM szakrális szótagot, amíg jólesik.

Védd magad az energiarablók ellen!

Mindenki az éltető energiáért harcol. Mi, emberek általában úgy próbálunk hozzájutni, hogy “elraboljuk” a másiktól. A teljesen passzív módszert alkalmazó “szegény én” úgy rabol, hogy minden mondatában saját magát sajnáltatja. Annyira jól csinálja, hogy a végén tényleg megsajnálod, és csak áramlik felé az energiád. Az aktívabb, zárkózott típus úgy próbál meg energiához jutni, hogy felkelti a kíváncsiságodat, de aztán elzárkózik, és ezzel bűntudatot ébreszt benned, hogy nem szánsz elég időt a megismerésére. Észrevétlenül rávesz arra, hogy minden energiádat felé irányítsd.

Ennél valamivel agresszívabb a vallató, aki folyamatosan kritizál, amivel szintén “figyelmet” rabol a megszeppent áldozatától. A megfélemlítő típus lételeme, hogy szóban, szélsőséges esetben fizikailag is annyira megfélemlítsen, hogy teljesen megadd magad neki. Ezen négy csoport valamelyikébe minden ember besorolható. Ha ráismersz a partnered energiaszerző stílusára, könnyedén ártalmatlanná teheted őt. Ennek a módszernek a másik előnye, hogy miután felismered saját stílusodat, és sikerül túllépned rajta, kapcsolatba kerülhetsz belső energiaforrásoddal, és többé nem kell másoktól “rabolnod” energiát.

Amíg gyakorlod az energiavámpírok elleni védelmi technikát, használj OD-köpenyt. Ennek többféle változata ismert. A legegyszerűbb, ha a fejed fölé képzelsz egy vakítóan fehér energiagömböt, amelynek fehér fényfonalai fentről lefelé teljesen bebábozzák az aurádat. Ha ez megtörtént, a végét pecsételd le a szívcsakrádnál. Ez a módszer hatékony védelmet nyújthat külső támadások esetén, csak ne felejtsd el néha eltávolítani a köpenyt…

Hatékony öngyógyítás

Biztosan egyre többször hallasz az alternatív gyógyítás kapcsán a holisztikus szemléletről, de talán nem mertél visszakérdezni, hogy az pontosan mit is takar. A mai általános orvoslásnál annyival több, hogy nem ragad meg a testi folyamatok szintjén, hanem az embert mint testi-lelki-szellemi egységet szemléli. A gyógyítók a betegség kiváltó okát keresik és próbálják megszüntetni. Nem csupán a tünetet kezelik, ugyanis tudják, hogy a zavar a tudatban van, de fizikai szinten mutatkozik meg.

Tehát nem kell mást tennünk, mint feloldani a tudattalanunkba száműzött problémát. Ehhez analógiás gondolkodásra lesz szükség. Ennek az egyszerű módszernek a segítségével összekapcsolhatod a tünetedet a problémás életterülettel. Például az asztmás beteg gyakran érzi úgy, hogy nem kap elég levegőt, mintha elszívnák előle, ezért tartalékol belőle… Ha megvizsgálod a beteg környezetét, biztosan találsz olyan szülőt vagy házastársat, aki miatt mindez történik, vagyis aki – képletesen szólva – elszívja a levegőt az asztmás elől. Ezzel a gondolkodásmóddal szinte minden fizikai zavar lefordítható a tünetek nyelvéről a lélek betegségére. A felismerés azonban félsiker, a megoldás pedig nem a különköltözés vagy a válás lesz, hanem a betegség átváltoztatása és a beteg életéből az eddig hiányzó dolgok tudatosítása. Ekkor kezdődik meg a szervezet öngyógyulása, vagyis az öngyógyítás, amelyet több módszerrel is segíthetünk.

Például akupresszúrával és mudrával, azaz ujj-jógával, amelyek energetikai szinten hatnak a testre. Számtalan szakirodalom található akár az interneten is, amelyek segítségével energia küldhető a problémás területekre, de azzal sem teszel rosszat magadnak, ha a beteg, sérült terület fölé helyezed a tenyeredet, és “kézrátételes” módszerrel energiát küldesz felé naponta legalább háromszor fél órán keresztül. 
A sikeres kezdéshez próbáld ki a jó közérzet mudrát, amely bárhol gyakorolható, és a kezünkön lévő összes energiacsatornát egyszerre érinti, arról nem is beszélve, hogy testileg, lelkileg és szellemileg felfrissít. A gyakorlat egyszerű: érints össze a két tenyered, és kulcsold össze az ujjaidat úgy, hogy azok nyújtva maradjanak. Majd a bal hüvelykujjadat helyezd a jobb fölé. Ezt a pozitúrát körülbelül 10 percig tartsd ki, és naponta háromszor ugyanabban az időben ismételd meg. Fontos, hogy szívmagasságban végezd a gyakorlatot.

Kívánságok rendelésre

Egy jókívánsággal másokat is pozitívan befolyásolhatsz, de a saját ügyedet is előrelendítheted, ha megfelelően fogalmazod meg és kéred a vágyaid teljesítését. Alapvető elvárás, hogy fel sem merülhet benned a sikertelenség, mert ha egy szikrányit mégis kételkedsz a pozitív végkifejletben, legalább tudod, hogy kit kell okolni a kudarcért…

Tehát a módszer egyszerű: kívánj valamit, és továbbítsd a megrendelést a felsőbb erőknek! A sikeres embert többek között az különböztetni meg a csődtömegtől, hogy mindig tudja, mit akar. Gondold végig, hogy mire van szükséged! Új kocsira, másik munkahelyre, esetleg azt szeretnéd, hogy jól sikerüljön a vizsgád? Természetesen kisebb kérésekkel kezd a kívánást, és amikor mégsem úgy alakul a dolog, ahogyan eltervezted, ne add fel, mert később ugyanúgy előfordulhat, hogy várat magára a válasz. Ám nagy különbség a korábbiakhoz képest, hogy idővel úgyis teljesül a kívánságod. Kívánj először lifthez közeli parkolóhelyet, majd egy sikeres vizsgát, aztán jöhetnek a nagyobb óhajok is. Fontos, hogy ne használd a nem szót, és jelen időben fogalmazz, illetve tényként kezeld a kívánságodat, mintha már meg is történt volna. Még hatásosabb, ha a komolyabb vágyaidat papírra veted.

A megrendelés menete

1. Döntsd el, hogy mit szeretnél! (Egészen pontosan írd le magadnak, hogy például milyen állást szeretnél – munkakör, fizetés, főnök személye stb.)

2. Fogalmazd meg, hogy mikor teljesüljön! (Valószínűleg csalódni fogsz, ha már másnapra megrendeled, de három vagy hat hónapon belül reális cél lehet. Merj nagyot gondolni, de titkárnőként ne egyből ügyvezető igazgatói pozícióra pályázz…)

3. Ha pontosan körülírható, hogy ki vagy mi hozhat számodra boldogságot, és az időpont is meghatározható, akkor a keresés helyett várd meg, amíg rád talál a kívánságod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top