Horoszkóp

A horoszkópod elmondja, miért dobtak ki – 2. rész

Tudd meg a szakításod valódi okát a csillagjegyed segítségével! – 2. rész.

Ha sikerül rájönnöd, min bukott el az előző kapcsolatod, többet tehetsz érte, hogy a következő ne fulladjon szakításba. Ebben segít most a horoszkópod.

  • A horoszkópod elmondja, miért dobtak ki – 1. rész

Mérleg

Egy Mérleggel vitázni igazi szélmalomharc, ennek ellenére gyakran megesnek konfliktusok: ugyanis nem tudhatni, mi fogja legközelebb felbosszantani a Mérleget. Ez a kiszámíthatatlanság akár a szerelem végét is okozhatja.

Skorpió

Az biztos, hogy senki nem szeret olyan szenvedéllyel mint a Skorpió, a baj csak az, hogy a problémákhoz is indulattal és hévvel közelít. A megsértődéseket, vitákat és birtoklási vágyat pedig hosszú távon kevesen tolerálják.

A horoszkópod elmondja, miért dobtak ki - 2. rész

Nyilas

Az állandóan mozgásban lévő Nyilassal nehéz tartani az iramot. Akinek nem sikerül felvennie a lépést, az lehet, hogy inkább a másik irányba fordul, és távozik. A Nyilas brutális őszintesége sem mindig jó taktika a partner megtartásához.

Bak

Bakkal járni minden, csak nem egy könnyű nyári flört! Bár nincs akkora egójuk, mint az Oroszlánnak, azért rendesen komolyan veszik magukat – és a kapcsolatot is. Ahogy az élet minden területére, a kapcsolatukra is ambíciókkal telve tekintenek, ami fárasztó lehet egy olyan pár számára, aki lazábban veszi az életet.

Vízöntő

A Vízöntőnek lételeme, hogy szembe menjen a konvenciókkal. Ha ezt a szabad szelleműségét nem osztja olyan látványosan a partnere, a románc hamar véget érhet. Az állandó nyitottságuk félrevezetheti a párjukat, így a szakítás oka a féltékenység is lehet.

Halak

Szegény Halak egyik legjobb tulajdonsága – vagyis hatalmas béketeremtő ereje – egy kapcsolatban lábtörlőt csinálhat belőle. Ezt pedig előbb-utóbb megelégeli, vagy a partnere, vagy ő.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top