Horoszkóp

A csillagjegyed fényt derít rá, milyen volt az előző életed – 1. rész

Mindig is érdekelt, vajon ki lehettél előző életedben? A csillagjegyed most segít választ adni erre az izgalmas kérdésre!

 Sokan eljátszottunk már a gondolattal, hogy vajon hogy nézhetett ki az előző életünk. Veled is biztos előfordult már, hogy bizonyos érzések vagy helyzetek annyira ismerősek voltak, hogy megfordult a fejedben: nem éltem én át ezt már valamikor? És akkor azokról a hátborzongató találkozásokról még nem is beszéltünk, mikor elfog minket az érzés, hogy van már valamilyen közös történetünk. Most a horoszkópod segítségével próbálunk meg választ adni rá, milyen lehetett az előző életed.

Halak

Ha ebben az életedben Halak vagy, az előzőben Vízöntő lehettél. Nagyon boldog életed volt, amiben a saját szabályaid szerint éltél és nem aggódtál a jövőn. Mivel a lelked mélyén már tudod, ez milyen érzés, a mostani életedben mélyebb, spirituálisabb kérdésekre keresed a választ.

Bak

Az előző életedben valószínűleg a Nyilas jegyében születtél. Elképesztő kalandokat éltél át, nagy utazásokat tettél és sokat láttál. Éppen ezért a jelenlegi életedet már nem a kalandvágy, hanem a felelősségtudat irányítja.

Bika

Ha most Bikaként ünnepled a szülinapod, az előző életed lehet, hogy Kosként töltötted. Igazi harcos voltál, még az is lehet, hogy valódi katona. Megerősödtél és megtanultad, hogyan kezeld a dühöd. A mostani életedben az a feladatod, hogy kiélvezd az élet apró örömeit és a kényelmet.

A csillagjegyed fényt derít rá, milyen volt az előző életed - 1. rész

Rák

Ha most Rák vagy, egykor felelőtlen és szabad Ikrek lehettél. Nem érdekelt, mi folyik körülötted, nem aggódtál, csak szabadon élted a mindennapokat. Rákként ezért inkább már a megállapodás, a családalapítás foglakoztat.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek elképzelhető, hogy Rákként éltek az előző életükben. Sokat aggodalmaskodtak, féltek szembenézni a gondokkal és kételkedtek magukban. Ám ennek vége: a jelenlegi életed félelmek nélkül, öntudatosan és bátran élheted.

Mérleg

Ha most Mérleg a csillagjegyed, az előző életed a Szűz jegyében élted le. Számtalan áldozatot hoztál, sosem foglalkoztál igazán a saját igényeiddel. Most itt az ideje, hogy megtaláld az egyensúlyt: hogyan lehetsz odaadó és egészségesen önző egyszerre.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top