Horoszkóp

A csillagjegyed fényt derít rá, milyen volt az előző életed – 2. rész

Ha téged sem hagy nyugodni, ki lehettél előző életedben, kérdezd a horoszkópod! A csillagjegyedből ugyanis az is kikövetkeztethető, milyen jegy alá születtél, és milyen életet éltél a távoli múltban.

Nyilas

Ha a mostani életedben Nyilas a csillagjegyed, az előzőben valószínűleg Skorpió lehettél. Skorpióként rengeteg energiát fektettél az emberi kapcsolatokba. Emiatt most bölcsebben állsz másokhoz és a feladatod pedig az, hogy kreatívan kommunikálj, terjeszd a szabad szelleműséget a világban. 

Szűz 

A Szűz jegyben születettek az előző életükben Oroszlánként éltek. Énközpontúan, minden nagyvonalúságot nélkülözve tengették a napjaikat, nem láttak a saját orruknál messzebb. Ám mostanra ez megváltozott: a Szüzet boldoggá teszi, ha adhat és segíthet.

A csillagjegyed fényt derít rá, milyen volt az előző életed - 2. rész

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, az előző életedben Bak lehettél. Keményen dolgoztál és kimerítettek a felelősségteljes feladatok. Ez nem azt jelenti, hogy a mostani életed csak a pihenésről szólna: imádsz vakációzni, de mindig tudod, mikor kell visszatérned a dolgos mindennapokba.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei minden bizonnyal Mérlegként élhették az előző életüket. Harmóniára törekedtek, megismerték és fejlesztették saját magukat. Mivel az előző életedben befelé fordultál, most itt az ideje, hogy nyiss a külvilág felé, és pontosan ezt is teszed: ismerkedsz, és kapcsolatokat építesz.

Ikrek

Ha most Ikrek a csillagjegyed, régen Bika lehettél. A földi, materiális dolgok érdekeltek, érzéki kapcsolataid voltak, és mindig többre vágytál, mint ami jutott. Ikrekként kritikusabban állsz a dolgokhoz, a figyelmedet inkább a mentális, mint a fizikai kihívások és örömök felé fordítod.

Kos

A Kos jegy szülöttei egykor Halakként élhették az életüket. Megtapasztalták az élet mélyebb, spirituális oldalát, és mindent megtettek a szeretteikét. Kosként lehetnek egy picit önzőbbek, legalább annyira, hogy megtanulják, milyen függetlenül élni.

  • Olvasd el a cikk első részét itt!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top