Horoszkóp

Melyik évszakban születtél? Ezt árulja el rólad

Ha a horoszkópunk bizonyosságára még nincs is tudományos visszaigazolás, a születési évszakunkra van: kutatások igazolják, hogy igenis befolyásolja a személyiségünket az, hogy melyik évszakban jöttünk a világra.

 Akik hisznek a horoszkópban, azok most még jobban fognak, akik pedig nem, azok lehet, hogy elgondolkoznak a csillagokban rejlő igazságokon. Tudósok egy csoportja ugyanis 400 felnőtt embert vizsgált meg, összevetve születési évszakukat a jellemükkel, viselkedésükkel és vérmérsékletükkel. Az eredményeik figyelemre méltók lettek!

Melyik évszakban születtél? Ezt árulja el rólad

A kutatás alapján beigazolódott, hogy az, hogy téli, nyári, tavaszi vagy őszi gyerekek voltunk, nagyon is rányomja a bélyegét a személyiségünkre, hiszen az egyes évszakok szülöttei hasonló személyiségjegyeket mutattak. A dologra a tudósok sem igazán tudják a magyarázatot: egy elmélet szerint az aktuális időjárás befolyással lehet az agy bizonyos vegyületeire. Akármi is áll a háttérben, most nézzük, milyen tulajdonságok jellemzik a különböző évszakok szülötteit!

Ha nyáron születtél:

A téli gyerekekhez képest rád inkább jellemzők a hangulatváltozások. Hirtelen tudsz kitörő örömből mély szomorúságba zuhanni. Az évszakváltások különösen megviselik a hangulatodat.

Ha tavasszal vagy kora nyáron születtél:

Kifejezetten pozitív jellem vagy, akit örök optimizmussal áldott meg az ébredő természet. Te vagy az, aki őszintén hiszi, hogy a gimis szerelme lesz élete párja, és aki csak elvétve használ szomorú emojikat.

Ha ősszel születtél:

A nyáron és télen születettekkel ellentétben te kevésbé vagy hajlamos a depresszióra. Könnyen veszed az akadályokat, a szakításokon hamar túlteszed magad, és egyszerűen nem érted, mi az a melankólia.

Ha télen születtél: 

A többi évszak szülötteihez képest sokkal nyugodtabb természeted van. Téged nem húz fel, ha órákig rostokolsz a dugóban, vagy ha ordító kisbabák között találod magad.

Forrás: Cosmopolitan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top