Horoszkóp

Tudd meg te is, mi a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! – 1. rész

A horoszkópunk – velünk ellentétben – nem szerénykedik, és kendőzetlenül kimondja, mitől vagyunk mindannyian ellenállhatatlanul szexisek!

A horoszkóp nemcsak arra jó, hogy felvázoljon egy képet a következő napról vagy hónapról, hanem arra is, hogy általa jobban megismerjük magunkat és egymást. És persze remek szórakozás is! A csillagjegyed most egy kicsit felpumpálja az önbizalmad, és elárulja, mi a legszexibb tulajdonságod!

Kos – Szenvedély

A Kos független, impulzív személyiség, aki szeret egyik kalandból a másikba ugrani. A szenvedélye sokakat magával ragad – akik tudják vele tartani a tempót, azokat egy életre megbecsüli.

Bika – Siker

Sokan vágynak egy olyan emberre, aki mindent gond nélkül elintéz. Ilyenek a Bikák: kiváló vezetők és a hatékonyságuk páratlan – mindeközben pedig szerények maradnak. Belőlük válik a legjobb házigazda, mindez pedig ellenállhatatlanul vonzóvá teszi őket.

Tudd meg te is, mi a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! - 1. rész

Ikrek – Bölcsesség

A bölcsességről nem a szexisség jut az eszünkbe, de az Ikrek magával ragadó sztorijai és éles megjegyzései mégis rabul ejtőek.

Rák – Spontaneitás

A Rákokról senki nem gondolná, milyen kiszámíthatatlanok tudnak lenni. Pont így okoznak meglepetést! A változatosság pedig gyönyörködtet.

Oroszlán – Karizma

Az Oroszlánok sármja ellenállhatatlan. Mágnesként vonzzák az embereket. Lehet, hogy egoisták, de energiájuk és karizmájuk miatt elnézzük nekik.

Szűz – Intelligencia

A Szüzeket intellektusuk teszi szexissé. Szinte mindenben sikereket érnek el, amibe belefognak, és ez vonatkozik a hálószobai teljesítményükre is! Szeretik a kihívásokat, és remekül oldják meg a felmerülő problémákat. 

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top