Horoszkóp

5 nehézség, amivel minden horoszkópmániás találkozik

Az asztrológia lehet egy könnyed, ártalmatlan szórakozás és egy véresen komolyan vett, életvezetési útmutató is. Akik az utóbbinak fogják fel, azoknak biztosan szembe kellett már nézniük az alábbi nehézségekkel!

 Te is megszállottként olvasod a horoszkópot? Kívülről fújod, melyik csillagjegy számára milyen az ideális pár? Akkor a hétköznapjaidban nem ismeretlenek az alábbi nehézségek:

5 nehézség, amivel minden horoszkópmániás találkozik

1. Megkérdőjelezhetetlennek veszed a csillagjegyek tulajdonságait

A Bikák makacsok, a Halak reménytelen álmodozók – vitának nincs helye. 

2. Ha egy férfi nem illik hozzád a csillagjegye alapján, le is út, fel is út!

Találkoztál az ideális férfival: vicces, okos, udvarias, nagyvonalú, jóképű. A gond csak az, hogy te Halak vagy, ő pedig Kos. Esélye sincs maradásra.

3. Nem mindenki osztozik a “hitedben”

A hittérítők munkája mindig küzdelmes, így te is sokszor ütközöl falba, mikor arról próbálod meggyőzni a horoszkóp-hitetlen barátaidat, hogy mit egyenek, vagy mit sportoljanak a csillagjegyük alapján.

4. Jól meg kell válogatnod, honnan tájékozódsz

Pontosan tudod, melyik forrás megbízható és melyik légből kapott, ha a horoszkópról van szó. Ez azonban hosszú évek kutatómunkájába került.

5. A bolygóállással nem mindenki tud azonosulni

Számodra teljesen világos, hogy a retrográd Merkúr miatt késtél a munkahelyedről, a főnököd szemében viszont nem ilyen egyértelmű az összefüggés.

Women’s Health

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top