Horoszkóp

Minden, amit a csillagjegyek randizási szokásairól tudni akartál – 1. rész

Épp egy kapcsolat elején vagy? Az illető csillagjegye alapján most megsejtheted, mire számíthatsz!

Kos

A Kos intenzív és szenvedélyes, egy leheletnyit pedig önző is. Összességében azonban hűséges, olyan társ, akire mindig számíthatsz! Mivel imádja a kalandokat, a kapcsolatban izgalomból sem lesz hiány! Szereti a romantikus randikat és az aktív, élményekkel teli nyaralásokat a párjával.

Bika

Egy Bikának hosszú időbe telik, mire megnyílik és kimutatja az érzéseit. A hosszú és stabil kapcsolatban hisz. Ha át tudod verekedni magad az érzelmi korlátain, amiket felállított, hatalmas boldogságot élhetsz át vele. Ráadásul az ágyban sem fogsz benne csalódni: izgalmas és érzéki szerető.

Ikrek

Ha egy Ikrekkel jársz, számíts rá, hogy nem lesz megállás: aktív társas életet él, állandó mehetnékje van. Szeret kipróbálni új dolgokat, így a megtartásának legkönnyebb módja, ha izgalmassá és változatossá teszed a kapcsolatot.

Rák

A Rák nagyon komolyan veszi mind a saját, mind a másik érzéseit. Ami őt illeti, képes egy szempillantás alatt mély érzelmeket táplálni valaki iránt. Egy kapcsolat vele egyaránt lehet érzelmileg kielégítő, de megterhelő is.

Minden, amit a csillagjegyek randizási szokásairól tudni akartál - 1.rész

Oroszlán

Az Oroszlán, ahogy az életben, úgy egy kapcsolatban is állandó csodálatot és figyelmet igényel. De maga sem fukarkodik a bókokkal és a meglepetésekkel! Egy izgalmakkal teli kapcsolatra számíthatsz vele.

Szűz

A Szűzzel nem kell érzelmi hullámvasútra vagy drámázásra számítanod, ugyanakkor annyira két lábbal a földön állnak, hogy nehezükre esik beleengedni magukat az érzelmeikbe. Csokival és virággal biztos nem fogod tudni levenni őket a lábukról – ennél sokkal keményebben kell próbálkoznod!

Még több szerelmi horoszkóp az NLCafén:

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top