Horoszkóp

Így mutatjuk ki a szeretetünket a csillagjegyünk szerint – 2. rész

Van, akiről szinte üvölt, hogy odavan a másikért, és olyan is, akiből harapófogóval kell kihúzni az érzéseit. A horoszkópunk most elárulja, hogyan szeretünk!

Mérleg

A Mérleg számára a legfontosabb, hogy a legjobb barátod legyen. Mindent megtesz, hogy az életed minden területének részese legyen, még ha önfeláldozásról is van szó.

Skorpió

A Skorpió imád flörtölni, de ne aggódj, hiszen ha te vagy a szíve választottja, akkor őszinte és mély beszélgetésekre számíthatsz tőle, sőt még a nagy filozofikus gondolatok sem maradnak majd el! Ezt azonban csak azokkal teszi meg, akivel igazán törődik.

Nyilas

A Nyilas állandóan érezni akarja annak a jelenlétét, akit szeret. Ő az a típus, aki nem bírja ki két percig sem, hogy ne érjen a másikhoz: közel ül hozzá, átkarolja, vagy pajkosan megböki, beletúr a hajába.

Így mutatjuk ki a szeretetünket a csillagjegyünk szerint - 2. rész

Bak

A Bak ezzel szemben kifejezetten félénk, a szeretetét is inkább szavak formájában fejezi ki. Megdicséri a gondolataidat, az ötleteidet, értékeli a tanácsaidat. Sőt, ha igazán szeret, gyakran annyira elfogult, hogy nem is hallgat rajtad kívül másra.

Vízöntő

A Vízöntőről nem könnyű megállapítani, mit gondol. Annyi biztos, hogy minél jobban szeret, annál jobban elengedi magát a közeledben: mer kicsit őrült lenni. Meglepetésekre is számíthatsz tőle, ajándékok vagy egy utazás formájában.

Halak

A Halak igazi romantikus alkat, le sem tagadhatná, ha szerelmes. Ő az a típus, aki verseket ír, közös fotóalbumot készít – az egész szívét-lelkét beleteszi a kapcsolatba.

A horoszkóp első részét itt találod!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top