Horoszkóp

Így szúrhatod ki a csillagjegyeket a karácsonyi vásárban – 2. rész

Te hogyan viselkedsz a karácsonyi vásárban – figyelmesen nézelődsz, átrohansz rajta, vagy felhúzod magad? A horoszkópod most megmondja!

Mérleg

A Mérleg az árusok kedvence: még ha végül nem is vesz semmit, őszinte lelkesedésével és dícséreteivel minden bódénál megkedvelteti magát.

Skorpió

A Skorpiók lojális vásárlók: ha egyik évben vettek valamit az egyik árusnál, ami bevált, évről évre visszajárnak hozzá, hogy tőle szerezzék be a karácsonyi ajándékokat!

Így szúrhatod ki a csillagjegyeket a karácsonyi vásárban - 2. rész

Nyilas

A Nyilasokat könnyen felismerheted: filozofikus mélységű kiselőadásokat tartanak az árusnak, a partnerüknek vagy a járókelőknek az egyes darabokról. Mint mindent, ami kreatív, a karácsonyi vásárt is kifejezetten szeretik, ezért sok időt képesek eltölteni benne.

Bak

A Bakot nem érdeklik a csecsebecsék: amivel őt le lehet venni a lábáról, azok a praktikus, fából készült darabok. Amit tud hasznosítani a konyhájában, azért kifejezetten lelkes, és ilyen eszközökkel másokat is szívesen meglep.

Vízöntő

A Vízöntőknek a kézművesvásárok igazi felüdülést jelentenek. Az egyedi, valóban kreatív tárgyak és emberek között visszatér az emberiségbe vetett hitük. Ám ha sok elcsépelt giccset látnak – ami szintén megeshet –, végtelenül el tudnak keseredni.

Halak

A Halak szívesen sétálgat és nézelődik az adventi vásárban, és még az is lehet, hogy vesz egy életre szóló szuvenírt. De ami igazán érdekli és elbűvöli, az maga a hangulat.

TheFrisky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top