Horoszkóp

Karácsonyi horoszkóp: a Hold átlép a Nyilasba, ez tovább emeli a karácsony fényét

2016. december 24-én a Hold a Skorpió jelében, plusz a víz elemi dominancia és a hátráló Merkúr mind a nosztalgiázás és a szentimentalizmus szimbóluma. 25-én főnixként fog feltámadni az, aki előző nap mélyrepülésben volt: csupa csodás fényszög, szó szerint és átvitt értelemben is bearanyozza az ünnepet. 26-án a Hold átlép a Nyilasba, és tovább emeli a karácsony fényét. Azonban erre a fényre árnyékot vet az a Jupiter–Uránusz szembenállás, ami mindenkit óvatosságra int. Különösen az úton lévőket. Most vegyük sorba, hogy ki mire számíthat!

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

December 24-én tőled szokatlan módon az elmúlással leszel elfoglalva. Bár a Skorpió Hold és a Halak Neptunusz jó fényszöget zárnak be, mégis gyászos hangulatot hozhatnak. Ezen az alkohol nem segít. Sokkal inkább valami vidám zene és tánc. Próbáld ki, hogy fadíszítés vagy főzés közben pár tánclépést teszel! Másnap, 25-én varázsütésre elmúlik a bánat, és átveszi a helyét a hála és a derű. Kizárólag jó fényszögek lesznek az égen. 26-án a Nyilasba lépő Hold tovább fokozza jókedvedet, de egy Jupiter–Uránusz szembenállás vitát gerjeszthet. Nagy a kísértés, de ne most akard tisztázni a helyzetet!

Olvasd el ezt is!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

24-én a Skorpió Hold és a Halak Neptunusszal bezárt remek fényszöge olyan megható meglepetést szimbolizál, amitől garantáltan elsírod magadat. Ne szégyelld a könnyeidet! És ne félj attól, hogy megijed a másik fél! A jó fényszögek megvédenek titeket. 25-én a tűz és a levegő dominancia azt javasolja, hogy a sok evés és ivás után kicsit mozdulj ki a négy fal közül! Így nem fogsz elnehezülni. Időjárástól függetlenül sétálhatsz egy nagyot. 26-án a Jupiter–Uránusz szembenállás szerint is az egészséged megóvása lesz az elsődleges feladatod. Kár lenne a karácsony utolsó napját ágynak dőlve tölteni…

Olvasd el ezt is!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Merkúr, a te bolygód hátráló mozgásával nosztalgiázásra hajlamosít. Régi emlékek rohanhatnak meg. Ne bánd! Nem baj, ha emlékszel a múltra. Merkúr segít, hogy mesélhess ezekről olyasvalakinek, aki közel áll a szívedhez. 26-án egy Jupiter – Vénusz szuper fényszög a fellegekbe emel. A karácsonyt így szentnek és szeretettel telinek fogod megélni. Különösen akkor, ha egy kis időt a szabad levegőn töltesz. Ezt megteheted akkor is, ha lesz hó, és akkor is, ha nem. 26-án a Nyilasba lépő Hold szerelmes hangulatot varázsol. De közben egy Jupiter–Uránusz szembenállás váratlanul konfliktust pattinthat ki.

Olvasd el ezt is!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Skorpió Hold 24-én és 25-én jó hatással lesz rád. Főleg akkor, ha ismét gyermek mersz lenni: vedd elő a régi karácsonyi díszeket, lemezeket! Meg fogsz lepődni, hogy milyen jó móka lesz ez. Azzal, hogy előbújik belőled a gondtalan, játékos, kreatív gyermek, életörömet hozol a környezeted Karácsonyába is. Ezzel bearanyozhatod az ünnepet. Ellenben 26-án a Jupiter–Uránusz szembenállás családi vitát generálhat. Úgy néz ki, hogy két tűz közé kerülsz. A megoldás kettős: 1. Ne vedd személyed elleni támadásnak a helyzetet! 2. Az legyen a küldetésed, hogy mindenáron megőrzöd a családi békét!

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

24-én és 25-én Skorpió Hold kifejezetten a magánélet szentségét és elsőbbségét jelenti. Szóval nem kérdés, hogy a szeretet ünnepét a szeretteiddel kell töltened. Még jó, hogy ez kellemes kötelesség. Közben készülj arra, hogy egyik rokonod szerinted túlzóan sokat fogja emlegetni a múltat! Jobb lenne, ha emiatt nem mordulnál rá, mert tuti, hogy meg fog sértődni, és ezzel egyből megmérgezi az ünnepi hangulatot. 26-án a Nyilasba lépő Hold szuper hatással lesz testedre-lelkedre. Azonban egy csúnya Jupiter–Uránusz szembenállás a közlekedésben mutat fennakadást, torlódást. Számíts hosszabb menetidőre!

Olvasd el ezt is!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Rengetegen fognak írni, üzenni neked 24-én. Lehet, hogy nem fogod győzni megköszönni a jókívánságokat. Nem kell aggódnod: senki nem fog megbántódni, ha csak másnap reagálsz. Ezt a jó fényszögek is megerősítik: 25-én az ünnep fényéhez méltóan “fényes” konstellációk lesznek az égen. Ezt egy kis nosztalgiázás sem homályosíthatja el. Egyetlen veszélyforrás a túlzásba vitt nosztalgiázás. Szóval maradj szokásos módon mértéktartó! 26-án egy feszült Jupiter–Uránusz szembenállás közvetlenül nem érint téged, de a közeledben lesznek olyan emberek, akik ingerlékenyek, feszültek és sértődékenyek lehetnek.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Könnyen lehet, hogy már 24-én érezni fogod, hogy időzített bombán ülsz. Békésnek és szeretetteljesnek ígérkezik a szombat és a vasárnap. Ráadásul minden flottul, gördülékenyen fog menni. Mégis úrrá lehet rajtad az aggodalom, hogy ebbe belerondíthat valaki vagy valami. Ez az aggodalom nem mérgezheti meg az ünnepet. Pont ezért örülj a jelen pillanatnak, és ne törődj a holnappal! De tudj róla, hogy 26-án egy feszült Jupiter–Uránusz szembenállás próbára tesz mindenkit! Bármikor bárhol bárkik között parázs vita pattanhat ki. Neked az lesz a dolgod, hogy lehetőleg tompítsd az ellentétet a felek között.

Olvasd el ezt is!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Skorpió Hold hatására érzékennyé válhatsz 24-én és 25-én. Az a szerencséd, hogy szombaton csupa kedvező fényszöget kap ez a Skorpió Hold. Szóval mégse lesz olyan nehéz dolgod. Az külön karácsonyi ajándék a bolygóktól, hogy vasárnap kizárólag jó fényszögek lesznek az égen. Mindez megsimogatja a lelkedet, sőt könnyekig meghat. Nincs veled baj, ha elsírod magad. Ezek után készülj úgy, hogy 26-án lesz egy feszült Jupiter–Uránusz szembenállás, ami szinte mindenkit felzaklat! Uránusz a váratlan helyzetek bolygója. Vagyis aki nem rugalmas, az rosszul fog reagálni a váratlanra, és ebből lehet konfliktus.

Olvasd el ezt is!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem leszel topon 24-én és 25-én. A Skorpió Hold szerint ekkor jöhet ki rajtad a fáradtság. Így csak lassabban haladhatsz a karácsonyi menüvel és a fadíszítéssel. Ha nem akarsz idegeskedni, akkor derűsen és komótosan csinálj mindent! Jutalmul vasárnap több kedvező fényszög rajzolódik ki az égen, ami elégedettséget szimbolizál. 26-án a Hold belép a Nyilasba, és felpörget. A jókedvedet az sem ronthatja el, hogy lesz egy Jupiter–Uránusz szembenállás, ami feszültséget hoz. Akkor jársz a legjobban, ha mindig mindenhez rugalmasan állsz hozzá. Készülj úgy, hogy késhetnek a vendégek, vagy te késel el!

Olvasd el ezt is!

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Merkúr, a kommunikáció bolygója a Bakban egész karácsonykor retrográd mozgást végez. Ennek eredményeképpen sokat fogsz beszélni a múltról. Hidd el, jobb, ha ezt nem fojtod el! Senki sem fog szemrehányást tenni neked ezért. Erre a kedvező fényszögek garanciát mutatnak. Az különösen széppé teszi az ünnepet, hogy 24-én sem lesznek rossz konstellációk, de 25-én kimondottan szuper fényszögekkel ajándékoz meg az ég. Majd 26-án jön egy próbára tevő Jupiter–Uránusz szembenállás, ami családon belüli konfliktust szimbolizál. Mindkét bolygó kardinális jegyben lesz. Vagyis mindez kardinális témát érint…

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem lesz könnyű a jelenre koncentrálnod 24-én és 25-én. A Hold hatására folyton előre futsz az időben. A hátráló Merkúr szerint viszont a múlt fog foglalkoztatni. Egyik sem tesz jót a karácsonyi hangulatnak. Mindent meg kell tenned, hogy a jelen pillanatban legyél. Ennek legegyszerűbb módja, ha az érzékszervekre figyelsz: érezd a karácsony illatait, ízeit, fényeit, hangjait, és megtelik a szíved hálával! Ebben szövetségeseid a bolygók, amelyek 25-én mesésen kapcsolódnak össze. 26-án egy Jupiter–Uránusz szembenállás a közlekedésben mutat zűrt. Óvatosnak kell lenned. Vigyázz magadra és másokra is!

Olvasd el ezt is!

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az idei karácsony varázslatosnak ígérkezik. Ezt erősíti meg a Skorpió Hold 24-én és 25-én. A Halakban járó Neptunusszal szuper fényszöget bezárva bearanyozza az ünnepet. Ez a víz dominancia fokozottan szentimentálissá tesz téged és másokat is. Ez a szeretet ünnepén aktuális. Ne ijedj meg az érzéseidtől, de ne öntsd rá másokra! Kalkuláld be, hogy mások nem olyan szenzibilisek és empatikusak, mint te! 26-át megmérgezheti egy Jupiter–Uránusz szembenállás. Szerencsére nincs akkor baj, mint amekkora jelenetet rendezhet valaki. Okosan tennéd, ha nem folynál bele. Nem leszel érzéketlen, ha kívül maradsz…

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top