Horoszkóp

Pénzhoroszkóp: Hogyan alakulnak a pénzügyeink 2017-ben?

2017-ben a pénzügyek meglehetősen eklektikusan alakulnak mindenkinél. Lesznek olyan időszakok, amikor őrült tempóban jön a pénz, és lesznek hónapok, amikor folyik ki a pénz. Szóval észnél kell lenni, hogy vigyázzunk a bevétel és kiadás egyensúly egyensúlyára. Hogy mikor és melyik jegynek, azt vegyük sorba most:

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben több kedvező időszak is lesz, amikor jön a pénz, és akár tartalékot is képezhetnek a Kosok: március 10. – április 20., május 16. – július 4. Szóval bőven lesz idejük arra, hogy tartalékot képezzenek. Tegyék meg, mert az év második felében a kiadások erősödését mutatják a bolygók. Lesznek kötelező, tervezhető és váratlan költségek is. Amikor minden kiadást meg kell gondolniuk: október 10. – december 1. Azonban Jupiter egész 2017 év végéig arra inti a Kos-szülötteket, hogy lehetőleg ne vegyenek fel hitelt, és ne adjanak kölcsön pénzt. Amennyiben ezt betartják, nem fogják mínuszban zárni ezt az évet.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Bika-szülötteknek úgy tűnik, hogy több lesz a bevétele, mint a kiadása. Legalábbis a bolygók szerint hosszabb lesz a kedvező időszak, mint a kedvezőtlen. Amikor jön a pénz: április 21. – június 20., július 5. – 30. Amikor a költségek megnőhetnek: november 5. – december 20. A kiadások nagy része kapcsolatos lesz/lehet fészekrakással. Ingatlanügyek, lakás felújítás, költözés, mind-mind “fekete lyuk”-effektus. Vagyis nincs az a pénz, ami elég lenne. De lehet ésszerűsíteni a kiadásokat, ha saját kezűleg csinálnak meg pár dolgot. Továbbá a kreativitás most minden korábbinál költségkímélőbb lesz.

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017 az Ikrek-szülöttek pénztárcáját kímélni fogja. Ez azt jelenti, hogy lesz lehetőségük félre tenni egy komolyabb összeget. Persze ez csak akkor sikerülhet, ha már év elején elkezdenek gyűjteni, és nem nyúlnak hozzá pl. egy leértékelés miatt. A bevételek szempontjából jó időszakok: június 4. – július 21., július 31. – augusztus 25. Viszont a kiadások megugorhatnak december 20-tól. De nem a karácsony miatt, hanem azért, mert Szaturnusz belép a Bakba. Szaturnusz az érettség és felelősségvállalás bolygója. A Bak pedig a fegyelem szimbóluma. Így szerencsére nem lesz, nem lehet szó esztelen pénzszórásról.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017 pénzügyi szempontból végre jól alakul a Rákok számára. Minőségileg kedvezőbb időszak azt jelenti, hogy jócskán megnő a bevételük. Természetes, ha ettől szabadabbnak fogják érezni magukat. De nem kezdhetik el szórni a pénzt. Amikor bőven lesz bevétel: július 6. – augusztus 22., augusztus 26. – szeptember 19. Július végén és egész augusztusban jöhet pénz szerencsének köszönhetően is. Tehát próbára tehetik Fortunát. De ne tegyenek fel túl nagy összeget ilyesmire! Kiadások szempontjából csak január 19. és február 25. között kell észnél lenniük. Ekkor nem tanácsos kölcsönadniuk, mert nem jön vissza egyhamar.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben az Oroszlánok számára csepegtetve jön a pénz. Most érvényre jut a “sok kicsi sokra megy” mondás. Ez a nagyban gondolkodó tipikus Oroszlán- szülötteket nem nyugtatja meg. Viszont megtaníthatja arra a másik mondásra, hogy “aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”. Szóval örüljenek minden bevételnek. Ebből a szempontból egy jó hosszú időszak jön: július 26. – október 21. Ellenben a kiadásokra nagyon kell ügyelniük: január 3. – február 2., február 18. – március 19. között. Ezekben a hetekben tanácsos lenne a saját keretükből gazdálkodniuk. Vagyis ne kérjenek kölcsön, mert nehéz lesz visszafizetniük!

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Szűz-szülöttek alapvetően nyugodtak lehetnek, mert őszig jön a pénz hozzájuk. Igaz, hogy lesz megtorpanás, de szerencsére lesz olyan bevételük, amikor rég elengedett kinnlevőséget kapnak vissza. A szerencsés időszakot Jupiter, a Nagy szerencse bolygója garantálja október 9-ig. A megtorpanás február 6. és június 9. között lehet. Ezzel ellentétes folyamat, a költségek megugrása január 28. és március 9. között látszik. Ekkor tőlük szokatlan módon hajlamosak lehetnek meggondolatlan költekezésre. Ha emlékeztetik magukat az előrejelzésre, akkor elkerülhetik annak veszélyét, hogy mínuszba menjenek.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017 a Mérlegek pénzügyei szempontjából határozottan két részre osztható: az év első kétharmadában a kiadásokkal kell megküzdeniük, a bőség csak ősztől jön. Március 10-től június 7-ig minden költekezést vissza kell fogniuk. Már csak azért is, mivel ebben az időszakban a bolygók mutatnak olyan kiadást, ami bosszúságot okoz. Eltörhet, elromolhat valami, amit meg kell javíttatni, vagy venni kell újat. Ezen belül áprilisban és májusban Merkúr lopásból származó veszteséget szimbolizál. Vagyis vigyázniuk kell az értékeikre. Jupiter, a Nagy szerencse és bőség bolygója október 10-től végre bőséget hoz.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Skorpió-szülötteknek az a szerencséje 2017-ben, hogy Szaturnusz december 19-ig folyamatos bevételt “garantál”. Ez nem a lottóötös, mégis kedvezően hat az anyagi helyzetük alakulására. Közben lesz egy rázós időszak, amikor veszteség érheti őket, ami figyelmetlenségből, kapkodásból adódhat. Április 21. és június 3. között mindig arra koncentráljanak, amit éppen csinálnak! Így megelőzhetik a felesleges bosszúságot. Október 10-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója 12 év után végre, ismét a Skorpióba lép. Ezzel elkezdődik egy bőséget hozó év, ami gyarapodást jelent: pénzügyileg és más vonatkozásban is.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Nyilasoknak a legtöbb kiadást a gyerekek, illetve gyerekes dolgok fogják “okozni”. Ha van gyermekük, akkor meg kell gondolniuk, hogy mire és mennyi pénzt szánnak. Mivel a bolygók nyáron mutatnak extra költségeket, valószínűsíthető, hogy ezek táborozással, nyaralással lesznek kapcsolatosak. Ha nincsen gyermekük, akkor a saját gyermekes álmaik kerülhetnek sokba – különösen június 4. és július 19. között. A meggondoltságban Szaturnusz lesz a szövetségesük, ami december 19-ig a Nyilasban jár. 20-án azzal, hogy átlép a Bakba, a pénzügyeket fogja “megregulázni”. Innentől lesz három évük tartalékképzésre.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017 a Bak-szülöttek számára pénzügyi szempontból meglehetősen hullámzó lesz. Szinte folyamatosan jön, és megy is a pénz. Az egyensúly megtartása folyamatos odafigyelést igényel tőlük. Ebben alapvetően jók a Bakok, de december 19-ig még szétszórtak és befolyásolhatóak lesznek. Főleg nyáron jön sok-sok kísértés. Pl. nyaralás, luxusnak számító kiadások, amiknek azért lesz nehéz ellenállni, mert úgy érzik, ez jár nekik. Július 20. és szeptember 4. között kell észnél lenniük, máskülönben mínuszba mehetnek. December 20-án Szaturnusz, az ő bolygójuk fegyelmezettséget és céltudatosságot hoz a következő három évre.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Vízöntők anyagi helyzete elég kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Az egyensúly nem mindig jelent kiszámíthatóságot. Viszont lesz egy hosszabb időszak, amikor minden igyekezetük ellenére adódhat váratlan kiadás: július 26. és október 21. között. Ekkor Merkúr cikázni fog: hol hátrál, hol jegyet vált, hol elindul előre. Közben Mars is felfordulást jelez. Pont emiatt minden kiadást meg kell fontolniuk. Ha valami elromlik, akkor próbálják megcsináltatni! Nem kell azonnal méreg drágán vadiújat venni. Október 10-től jövő novemberig Jupiter, a bőség bolygója szuper fényszöget vet a pénzügyeik területére.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017 a Halak-szülöttek pénzügyeibe szinte kizárólag kedvező folyamatot hoz. Nem nagy összegek jönnek, de azok több részletben, és pont jókor jönnek. Ezek a pénzek új lendületet is eredményeznek. Vagyis ezeknek köszönhetően bele mernek vágni olyasmibe, amit tavaly még nem mertek volna, pl.: tanulás, utazás, otthonteremtés stb. A legmozgalmasabb időszak január 28. és március 9. között, majd március 13. és május 15. között várható. Eközben kiadások is lesznek folyamatosan, de ezek egyensúlyban tartásában Jupiter óriási segítségnek bizonyul október 9-ig. Október 10-től ennek már rutinból kell/kellene mennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top