Horoszkóp

Ez a 3 legcsalfább csillagjegy egy kutatás szerint

Egy társkereső oldal statisztikája fényt derített rá, hogy milyen csillagjegyben születtek a megcsalásra leginkább vevő emberek. Az eredmény téged is meglep majd!

 Ha hiszel a horoszkópban, ha nem, néha jó buli elolvasni, mit tartogat a jövő, vagy ki számunkra az ideális pár a csillagok szerint. De a tudományt sem hagyja hidegen a horoszkóp: egy új kutatás most annak járt utána, milyen jegyben születtek a párjuk megcsalásával leginkább kacérkodó emberek!

Ez a 3 legcsalfább csillagjegy egy kutatás szerint

 Egy ausztrál társkereső oldal, a Victoria Milan, ami kifejezetten arra szakosodott, hogy a megcsalásra készülő egyedeket tömörítse (jól olvastad), utánanézett, az oldalt milyen csillagjegyű emberek látogatják a leggyakrabban. Ez alapján a három legcsalfább csillagjegy:

  • a Vízöntő (10,9%)
  • a Halak (10,1%)
  • és a Kos (10%)
Ez a 3 legcsalfább csillagjegy egy kutatás szerint

Természetesen egy ilyen specifikus oldal statisztikája alapján kár lenne leírni az összes Vízöntőt, Halakat és Kost, de azért nem árt az óvatosság! Jó hír a Nyilasokkal élőknek, hogy ez a jegy képviselteti magát a legkisebb arányban a honlapon.

A honlap alapítója, Sigurd Vedal egyébként védelmébe vette a hűtlenségben listavezető Vízöntőket: szerinte a  forróvérű, szexuálisan hiperaktív Vízöntőket nem lehet hibáztatni azért, amit a csillagok írtak meg számukra.

Pretty52

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top