Horoszkóp

Ez vár ránk a szerelemben 2017-ben a csillagok szerint – 1. rész

Hogy ne végezd az évet összetört szívvel, nézd meg már most, mit ígérnek szerelem és szex terén a csillagok 2017-re!

Kos

2017-től ne várj komoly elköteleződést vagy házasságot. Ez azonban nem jelenti a társas életed kudarcát, sőt! A szerelmi kapcsolatok helyett inkább a barátságok fognak dominálni, amiken keresztül rengeteg új embert megismerhetsz. Flörtök jó számmal akadnak majd, ha szingli vagy, de egyelőre te magad is élvezed, hogy nem fordulnak komolyra. Ha kapcsolatban vagy, ügyelj, hogy a kötelék szoros maradjon köztetek, a babavárást viszont még kicsit halogathatod.

Bika

Meg kell változtatnod a hozzáállásod, mert csak így találhatsz szerelmet az új évben! Ha szingli vagy, rengeteg lehetőséged akad majd, hogy párt találj, csak járj nyitott szemmel, és ne ugorj egyéjszakás kalandokba azzal a reménnyel, hogy lesz folytatásuk! A párkapcsolatokban erős változások várhatók, de rajtad múlik, hogy pozitív (pl. házasság) vagy negatív (megcsalás) irányba.

Ez vár ránk a szerelemben 2017-ben a csillagok szerint - 1. rész

Ikrek

A szerelmi életedben szerencsésnek mondhatod magad 2017-ben. A szerelmeddel még jobban megszilárdulhat a kapcsolatotok, és szingliként is a csillagok áldását élvezed, hogy végre megtaláld a szerelmet.

Rák

A Rákok 2017-ben szinte mágnesként vonzzák az embereket! Nagy esély van rá, hogy idén találd meg életed párját, ha pedig már kapcsolatban vagy, elképzelhető, hogy megértetek a házasságra is! A problémáiddal bátran fordulj a partneredhez, mert a megértését élvezheted.

Oroszlán

Te hajlamos vagy első látásra szerelembe esni, és idén lehet, hogy ez anélkül történik majd meg, hogy észrevennéd! Ha mégsem így alakul, idén bátrabban és tudatosabban keresheted a párod. A kapcsolatokban légy óvatos, ne viselkedj kiszámíthatatlanul, mert annak akár szakítás is lehet a vége.

Szűz

 2017-ben leszámolsz a tökéletes utáni sóvárgással! Ezt okozhatja egy találkozás, de szimplán az is, hogy megváltoztatod a hozzáállásod és az elvárásaidat. Bár idén többször hallgatsz majd a szívedre, mint ahogy az tőled megszokott, ne akarj más lenni, mint amilyen vagy: lesznek, akiket pont a praktikusságod és két lábbal a földön járásod vonz majd.

Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top