Horoszkóp

7 jel, hogy a lelked már újjászületett párszor

Az alábbi jelek mind arra utalnak, hogy a lelkednek nem ez az első élete!

 Kíváncsi vagy, vajon a lelked megjárt-e már előző korokat is? Könnyen kiderítheted: ha az alábbi jelek közül több vagy az összes ismerős számodra, nagyon valószínű, hogy a lelked újjászületett már párszor.

1. Déjà vu

Mind átéltük már a déjà vu bizarr érzését, amire még a neurológia sem tudja a pontos magyarázatot. Ha sokszor tapasztalod, az akár arra is utalhat, hogy átjárásod van más dimenziókba!

2. Erős megérzések

A reinkarnálódott lelkek könnyebben hozzáférnek a kollektív tudattalanhoz, így a megérzéseik is gyakrabban válnak be.

7 jel, hogy a lelked már újjászületett párszor

3. Magas empátia

Mivel rengeteg érzelmen keresztülment már a lelked, sokkal jobban elfogadod és átérzed, mi zajlik a többi ember lelkében.

4. Koraérettség

Már kiskorod óta idősebbnek érzed magad a korodnál? Nem csoda, ha a lelkednek nem ez az első élete!

5. Fogékonyság más kultúrák iránt

Magad is megdöbbensz, mennyire otthonosan mozogsz más országokban, kultúrákban, milyen jól megy egy idegen nyelv, vagy milyen könnyen megragad a történelem? Ez mind-mind a lélekvándorlás jele!

6. Megmagyarázhatatlan félelmek vagy fóbiák

Ahogy a gyerekkori félelmeink is velünk maradnak felnőttként, úgy az előző életünkben átélt rettegés sem hagy el minket teljesen.

7. Otthontalanság érzete

 Hiába van egy szép otthonod vagy családod, valahogy nem érzed igazán otthon magad? Lehetséges, hogy a lelked nem ért még célba, és egy másik élet lesz az igazi végállomás!

simplecapacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top