Horoszkóp

Így reagálnak a csillagjegyek, ha felbosszantják őket – 2. rész

Most megtudhatod, mire számíthatsz az egyes csillagjegyektől, ha vitatkozásra kerül a sor!

Szűz

A Szüzeket nem nagyon érdeklik mások problémái. Egy vitában például teljes apátiát tanúsítanak. De azért vigyázz, jól oda tudnak szúrni!

Oroszlán

Az Oroszlán annyira biztonságban érzi magát hatalmas rajongókoszorúja közepén, hogy ha egy embernek problémája van vele, arra magasról tesz.

Rák

A Rák mindent azonnal a szívére vesz, ezért nem könnyű vele konfrontálódni. Valószínűleg könnyek között esedezik majd bocsánatért  még ha nem is az ő hibájából tört ki a vita.

Így reagálnak a csillagjegyek, ha felbosszantják őket - 2. rész

Ikrek

Vértezd fel magad, mert ha egy Ikrekkel vitázol, rengeteg megvetésre számíthatsz. A jó hír, hogy titkolnak el semmit  csak bírd az igazság fájdalmát!

Bika

A Bika utálja a konfliktusokat és egy kiadós veszekedés után is jó adag negatív érzés marad benne, mivel nem szereti 100%-ig kimutatni az érzelmeit.

Kos

A Kos a legharcosabb csillagjegy, és mindenkinek azt ajánljuk, ha valamit elkövetett egy Kos ellen, irány egy másik ország! Na jó, maradhatunk, de készüljünk a legkimerítőbb és reménytelenebb szócsatára.

A horoszkóp első részét itt találod!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top