Horoszkóp

Így válhatsz a legjobb szülővé a numerológia segítségével! – 2. rész

Jó lenne egy kis útmutatás a gyereknevelésben? A számmisztika tudománya segít, hogy a legjobb szülővé válhass!

 Derítsd ki a gyerkőcöd születési számát, hogy megtudd, mire kell különösen odafigyelned, hogy a jelleméhez igazodóan tudj foglalkozni vele! A születési számot itt tudod kiszámolni, majd görgess tovább a számok jelentéséhez!

Így válhatsz a legjobb szülővé a numerológia segítségével! - 2. rész

4-es

Ha a csemetéd születési száma a 4-es, rendszerre van szüksége. Az időbeosztásban történő hirtelen változásokat és a siettetést nehezen viseli. Könnyen válik feszültté, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Igyekezz bátorítani a cselekvésre, mert hajlamos a lustaságra. Ugyanakkor figyelj rá, hogy ne ragadjon bele túlságosan a rutinba – lepd meg olyan dolgokkal, amikről biztosan tudod, hogy örömet okoznak neki!

5-ös

A 5-ös szám szülötteinek az élet egy nagy játszótér, és minden nap nyaralás! Sokszor keverednek bajba, mert mindenre igent mondanak. Tele vannak energiával. Szülőként próbáld fegyelmezni őket, de maradj játékos! Később hálásak lesznek, amiért rendszert vittél az életükbe, mert maguktól nehezen tanulták volna meg.

 

6-os  

A 6-os számú gyerekek jószívű kis diktátorok. Nagyon gondoskodóak és segítőkészek, de hajlamosak parancsolgatni is. Nehéz nekik utasításokat adni, és a kritikát sem viselik könnyen, mégis légy velük határozott! Jó trükk, ha úgy állítod be a dolgokat, mintha az ő ötletük lett volna.

7-es

Minden gyerek szereti megkérdezni, “Miért?” de a 7-es számúak különösen kíváncsi természetűek. Minden érdekli őket, mi hogy készül, mi miért van úgy, ahogy. Hatalmas a tudásvágyuk, ahogy a képzelőerejük is. Hagyj nekik időt az egyedüllétre, hogy elmerülhessenek az új ismeretekben, és tanítsd őket bizalomra, valamint adj nekik célokat, motivációt.

8-as

Ne lepődj meg, ha a 8-as szám alá született csemetédből egy nagyon sikeres üzletember válik! Veleszületett érzéke van a sikerhez és a pénzhez. Amit nehezen visel, az az autoritás. Ha azt szeretnéd, hogy hallgasson rád, folyamodj a jutalmazás trükkjéhez! De ne üzletként, inkább játékként tekints a dologra.

9-es

Ha 9-es szám alá született a gyereked, olyan érzésed lehet, mintha egy minifelnőttet nevelgetnél. Karizmatikus, korához képest érett lurkó, aki könnyen beilleszkedik mindenhová, de jól elvan egyedül is. Az elmúlást viszont nehezen viseli, ezért már hamar tanítsd meg neki, hogyan kezelje a veszteséget.

Mesterszámok

Ha a gyerkőcöd születési számának 11-et, 22-t, vagy 33-at kaptál, nagyon energikus, különleges személyiséggel van dolgod. A számmisztikával foglalkozók azt szokták javasolni, add össze ezeknek a számoknak a jegyeit (pl. 1+1=2) és vonatkoztasd a kapott számot a gyermekedre.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top