Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

3 lelki okból betegszel meg a sámánok szerint

Köztudott, a betegségek megjelenése nagyon gyakran lelki okokra vezethető vissza. A sámánok túlvilági üzeneteket közvetítenek, spirituális módszerekkel gyógyítanak. Szerintük a betegségek kialakulásának hátterében három lelki ok húzódik meg.

A sámánok természeti törzsek gyógyítói, a túlvilág ismerői. Transzállapotban szellemekkel veszik fel a kapcsolatot, médiumi képességeiknek köszönhetően üzeneteket is közvetítenek. Ezek a spirituális mesterek úgy vélik, a testet három lelki ok betegíti meg.

A betegségek első lelki oka a diszharmónia

Amikor elveszíted a kapcsolatot magaddal, amikor rosszul érzed magad a bőrödben, levert vagy, egészen biztosan diszharmóniában élsz. Az életedben megjelenő nehézségek, problémák mind ahhoz vezetnek, hogy kibillensz a lelki egyensúlyodból. Már pedig, amikor kicsúszik a talaj a lábad alól, sokkal könnyebben betegszel meg, mint amikor jól érzed magad a bőrödben.

A betegségek második lelki oka a félelem, az aggódás

A félelem és az aggódás rendkívüli módon gyengíti az immunrendszert. Éppen ezért, amikor mások boldogulása vagy a saját pénzügyi helyzeted miatt aggódsz, a saját egészségednek ártasz. El kell fogadnod, hogy nem tudod a másik ember életét megoldani, ellenben a saját lelki problémáidon neked kell dolgoznod. A lelkedben tornyosuló félelmekkel nem jutsz előrébb, magadnak ugyanakkor nagyon sokat ártasz.

A betegségek harmadik lelki oka a belső béke elveszítése

Amikor elveszíted a lelki békédet, az arckifejezésed is megváltozik. A derűs, vidám tekintet lassan keserűségre, kiábrándultságra vált. Állandósulhat a rosszkedv, a szomorúság, hatalmába keríthet a levertség, a depresszió. A sámánok szerint a három lelki állapot közül ez a legveszélyesebb és a leginkább romboló. Súlyos betegséget okozhatsz magadnak, amikor ebben a lelkiállapotban létezel.

A sámánok szerint kitörhetsz a nehéz lelki problémákból

A legfontosabb, hogy felismerned a romboló lelki állapotot. Tudnod kell, a negatív érzelmek és gondolatok vírusként hatnak a szervezetedre. Állítsd meg az önrombolást. Ha egyedül nem tudod megoldani, kérj segítséget.

Hogy visszatalálj önmagadhoz, meditálj, relaxálj minél gyakrabban. Gondolj pozitív és lélekemelő dolgokra. Minél több olyan elfoglaltságot végezz, amely lelkileg feltölt, jó érzésekkel tölt el. Tűzz ki új célokat magad elé, és fókuszálj a megoldásra.

A sámánok szerint 3 lelki okból betegszel meg
A sámánok szerint 3 lelki okból betegszel meg

(EWA)

Címlap

top