Horoszkóp

3 jel, hogy már találkoztatok az előző életekben

Ha hiszel az előző életek lehetőségében, akkor azt is el tudod fogadni, hogy a találkozások nem véletlenek. De milyen jelekből tudhatod, hogy már korábban is találkoztál például a mostani szerelmeddel? Három igen erős jel igazolja a gyanúdat.

Az első jele, hogy már korábban is találkoztatok

Szüleiddel, szerelmeddel, közeli ismerőseiddel is találkozhattál már az előző életekben. Ugyanakkor csöppet sem biztos, hogy mindenkivel szoros kapcsolatot érzel, akik részesei a jelenlegi életednek. Hogy biztosan találkoztatok már, annak nagyon erős jele a visszacsatolás. A másik fél is pontosan ugyanazokat az ismerős érzéseket tapasztalja, mint te.

A második jele, hogy a korábbi életekben is találkoztatok

Amikor erősen működik közöttetek a telepátia, biztos jele, hogy előző életekben már találkoztatok. Ha gyakran előfordul, hogy épp csak gondolsz a szerelmedre, ő pedig perceken belül sms-t vagy e-mailt küld, esetleg felhív telefonon, a telepátia bámulatosan működik közöttetek. Az is gyakran megeshet, hogy gondolsz valamire, ő pedig pontosan ugyanazt mondja ki. Fordítva is működhet természetesen.

A harmadik jele, hogy korábban már találkoztatok egymással

Hogy már korábban is találkoztatok a reinkarnáció során, azt egészen biztos elárulja, ha partnered szemébe nézel mélyen, és tekintete szinte hipnotizál. A szem a lélek tükre, és az újraszületések során sem változik. Ha ismerős ez a nézés, ismerősek a szemei, biztosan találkoztatok már a korábbi életekben is.

3 jel bizonyítja, hogy találkoztatok már az előző életekben is
3 jel bizonyítja, hogy találkoztatok már az előző életekben is

(Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top