Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 06. 15.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

 Ami azt illeti, ma nagyon szívesen tartasz bemutatót abból, hogy milyen jó vagy a munkádban, mennyire jól főzöl, vagy milyen csodálatos barát vagy. Amire ezt a horoszkópot olvasod, talán már azt is észrevetted, hogy a mai napodon pont nem az a lényeg, hogy valóban elkápráztatsz-e másokat.

A nap mottója: “Az, hogy a fájdalom jön, majd elvonul, csak látszat. Valójában olyan, mint a cölöp: néha kilátszik, néha elfedi a víz, de mindig jelen van.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Ma tegyél valami jót az emberekkel. Tegyél valami jót másokkal. Talán nem is gondolnád, hogy milyen nagy ereje van annak, ha jót teszel másokkal.

A nap mottója: “Az ember csak a saját mennyországában lehet boldog.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 08. 10.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

A sikerek, az eredmények és az, ha visszatekintesz mindarra, amit aznap megcsináltál, feltölt, és jó érzéssel tölt el téged.

A nap mottója: “A boldogság azokra talál rá, akik egymást boldogítják.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

A valóságban nincsenek szerencsés véletlenek. A valóságban minden, amit ma véletlennek vélsz, egy nagyobb, téged segítő és támogató folyamat része.

A nap mottója: “A pusztában senki sem találkozik a boldogsággal.”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top