Horoszkóp

Ezt jelenti a Hold állása a horoszkópodban

Csillagjegyedet a Nap állása mutatja meg. Hasonlóan fontos információkat hordoz rólad a Hold születésedkori helyzete is. Attól függően, hogy épp melyik állatövi jegyben tartózkodott, csillagjegyed szerinti tulajdonságaidat befolyásolhatja, vagy ahhoz további lényeges személyiségjegyeket is adhat. Íme, olvasd el, mit jelent a Hold állása a horoszkópodban.

A Hold a Kos jegyében

Ha születésed időpontjában a Hold a Kos jegyében tartózkodott, akkor az jelentősen lassíthat. A Hold türelemre kényszeríthet, a földi dolgoknál az érzelmek fontosabbak. Hajlamos lehetsz elveszíteni a fejed, de aztán ugyanilyen gyorsan le is higgadsz.

A Hold a Bika jegyében

Ha a Hold a Bika jegyben tartózkodott születésedkor, a személyiségjegyek meglehetősen ismerősnek tűnhetnek. A Bika horoszkópja szerinti barátságos, kedves személyiséget hordozod te is. Kitartó és megbízható vagy, aki mindenkor elvégzi a feladatait. Nagyon romantikus lehetsz, mélyen érzel, kitartasz a szerelmed mellett.

A Hold Ikrek jegyében

Az Ikrek Hold éles elmével látott el téged, igazán vicces, vidám és derűs jellem vagy. Csak a hozzád igazán közel állók tudhatják, hogy időnként kiszámíthatatlan lehetsz, és humoros feled másik oldala nagyon is borús tud lenni. Ideges, kapkodós is lehetsz, ugyanakkor kiváló szónoki képességekkel is rendelkezel.

A Hold a Rák jegyében

A Hold ebben a csillagjegyben valójában otthon tartózkodik, hiszen a Rák bolygója maga a Hold. Mindez pedig azt jelenti, hogy nagyon erősen ragaszkodsz az otthonodhoz, a szeretteidhez és minden olyan dologhoz, tárgyhoz, ami fontos a számodra. Erősen törekszel a lelki béke, a harmónia elérésére.

A Hold az Oroszlán jegyben

Az Oroszlán Hold nagymértékben járul hozzá, mennyire lehetsz társaságkedvelő vagy inkább visszahúzódó típus. Az Oroszlán mindenkor a reflektorfényben szeretne állni, ugyanakkor a Hold azt mutatja meg, mi az, amiben valóban kényelmesen érzed magad. Szívesen kontrollálsz másokat, ugyanakkor nagyon sok kényeztetésre, szeretetre és figyelemre vágysz.

A Hold a Szűz jegyben

A Szűz jegyben tartózkodó Hold azt jelentheti számodra, hogy amíg minden a legnagyobb rendben van körülötted, kényelemben érzed magad. Lényeges, hogy minden, a legapróbb dolog is a helyén legyen. Amikor a rend felborul, igencsak előkerül az aggodalmas és problémázós éned.

Fontos üzenetet hordoz a Hold állása a horoszkópban
Fontos üzenetet hordoz a Hold állása a horoszkópban

A Hold a Mérleg jegyben

A Mérleg Hold szerint számodra mindennél fontosabb a stabil és erős párkapcsolat. Baráti társaság nélkül is boldogtalan lehetsz, aki fél embernek érzi magát. Rokonszenves természetű vagy, a barátaidra odafigyelsz, ápolod a lelküket, ha épp arra lenne szükségük. Elmondható rólad, hogy elragadó külsővel rendelkezel, légy férfi vagy nő, ha a Hold születésedkor a Mérleg csillagjegyben tartózkodott.

A Hold a Skorpió jegyben

Míg mindenki más számára a földi és fizikai dolgok lehetnek fontosak, addig a Skorpió Hold óriási érzékenységet ad a számodra. Érzelmi stabilitásra, érzékenységre vágysz. A párkapcsolatban kitartó és odaadó társ vagy, aki nem mellesleg megbízható és nagyszerű társ, kiváló szerető is.

A Hold a Nyilas jegyben

A Nyilas Hold szabad lélekre utal. Ha a Hold ebben a jegyben tartózkodott a születésedkor, egészen biztosan szeretsz utazni, új helyeket megismerni. Szívesen segítesz másoknak, sőt akár nagyszerű tanár is lehetsz. A napi rutin egy idő után biztosan untathat, és vágysz a pozitív változásokra.

A Hold a Bak jegyben

Rendkívüli gyakorlatiasságot ad neked a Bak Hold. Szilárd és megbízható támaszt nyújtasz a környezetedben élőknek. Kiváló szervezői adottsággal és kézügyességgel rendelkezel. Értékesnek és hasznosnak szeretnéd magad érezni mindenben, amit teszel és amit mondasz.

A Hold a Vízöntő jegyben

Folyamatosan tanulsz és fejleszted magad, ha a Vízöntő jegyében tartózkodott a Hold a születésedkor. Nagyon tájékozott vagy, minden érdekel, ami körülötted zajlik. Idealista, különleges látásmódod a legpozitívabb tulajdonságaid közé tartozik.

A Hold a Halak jegyben

Kifejezetten álmodozó lehetsz, ha a Halak jegyében állt a Hold születésedkor. A realitás nem igazán érint meg. Időnként igencsak szétszórt, nagyon befolyásolható és rendkívül érzékeny vagy.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top