Horoszkóp

Ilyen egy Skorpióval randizni

A Skorpió az egyik legodaadóbb csillagjegy. Rendkívül érzékeny és érzéki, tudja, mit akar. Szinte ijesztően vonzó és csábító, elképesztő kisugárzása van. Vele randizni egészen különleges élmény lesz. Viszont nem árt tudni róla néhány fontos dolgot, mielőtt randevúra hívnád, vagy ő szeretne találkozni veled. Íme, a horoszkóp legfontosabb tanácsai.

A Skorpió uralkodó típus

Horoszkópja szerint a Skorpió meglehetősen domináns, ráadásul szeret mindent kézben tartani. A döntéseit ő akarja irányítani, és téged is, miután egymáshoz sodort benneteket az élet. Ő a “mindent tudok” kategória, így mások hibáit sem bocsátja meg. Ha Skorpióval randizol, véletlenül se bántsd meg az egóját.

A Skorpió óvja a magánéletét

A Skorpió sosem aggatja tele Facebook-oldalát mindenféle magánjellegű eseménnyel. A magánéletét megtartja magának. Ha szívesen posztolgatsz a közösségi oldalon, érdemes gondolnod erre is. Elronthatod a jól induló párkapcsolatot, ha a randevúkról osztasz meg nyilvánosan fotókat, információkat. 

A Skorpió féltékeny

Hosszú távú kapcsolatra egy Skorpióval akkor számíthatsz, ha nem teszed őt féltékennyé. Zavarhatják az exek, de az ellenkező nemű barátokra, munkatársakra is féltékenyen tekinthet. Flörtölni pedig ne is próbálj előtte. Őt a feltétlen hűséggel és szeretettel tudod megtartani. Nem érdemes kihívni a haragját.

A Skorpió elképesztően kitartó

A Skorpió számára a tisztesség, az igaz szó, a hűség a legfontosabb érték. Párkapcsolatában bámulatosan megbízható és kitartó, tőled is ugyanezt várja el. Csak akkor érdemes vele randizni, ha el tudod fogadni az értékeit.

A Skorpió nem bírja a tétlenséget

A Skorpió nyughatatlan, rendkívül aktív csillagjegy. Ha vele randizol, számítanod kell arra is, nem viseli a tétlenséget. Neked legalább annyira energikusnak kell lenned, mint amilyen ő is. Gyorsan dönt, és mindig van B terve. Szóval, ha hezitáló típus lennél, a párkapcsolat biztosan rövid életű lesz.

A Skorpió rendkívül szenvedélyes

A Skorpió folyamatosan tűzi ki a céljait, melyeket el is ér az életében. Szenvedélyesen küzd az álmai megvalósításáért. Bármit csináljon is, abba szívét-lelkét beleadja. Meglehetősen heves természet, a kiabálás, a veszekedés sem áll tőle távol. Ugyanez igaz természetesen a párkapcsolatára is. A hálószobában ugyanakkor egészen elképesztően szenvedélyes szerető, és hihetetlenül szexi.

A Skorpió titokzatos

A Skorpió nagyon titokzatos csillagjegy. Nem könnyű őt megfejteni. De épp emiatt is rendkívül vonzó jelenség. Nyitottnak tűnhet, mégis nagyon mélyen érző típus. Pontosan tudja, mennyit és mit osszon meg veled, és mi az, amit jobb, ha elrejt. A lelkét védi ezzel, nem titkokat gyárt. Ha vele randevúzol, azt veszed észre, rólad mindent tudni szeretne, magáról alig árul el valamit. Mégis jobban teszed, ha nem faggatod, amit el szeretne mondani, azt úgyis megtudhatod.

Ilyen randira számíthatsz a Skorpióval
Ilyen randira számíthatsz a Skorpióval

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top