Horoszkóp

Varázslatos randiban lehet részed a Halakkal

A Halak csillagjegyben született hölgyek és urak rendkívül érzékeny típusok. Különleges vonzerejüknek nem könnyű ellenállni. Ha arra készülsz, hogy Halak jegyűvel randizz, nem árt néhány fontos információt tudnod erről a különleges csillagjegyről. Abban viszont egészen biztos lehetsz, a Halakkal varázslatos találkozásban lesz részed.

A Halak öreg lélek

A Halak jegyében született párodról tudnod kell, öreg lélek. Nagyon intelligens, erősen vonzza őt a művészet, a spiritualitás. A hamisságot, a hazugságot könnyen felismeri. Ne akard őt becsapni, mert azonnal elveszíted a bizalmát. Az ostoba, pesszimista és negatív kisugárzású emberek társaságát is messze elkerüli ez a csillagjegy.

A Halak vágyik a szabadságra

A Halak nagyon kreatív és alkotó típus. Horoszkópja szerint szüksége van a párkapcsolatában is a szabadságra. Ha nem kapja meg, ha túlzottan be akarod őt zárni vagy korlátozni, gyorsan visszavonulót fúj. Ha vele randizol, el kell fogadnod, hogy időnként magába zárkózik, egyedül tölti a napját.

A Halak hihetetlenül romantikus

Nagyon szeretetre méltó és nagylelkű, vidám és kedves társra találhatsz a csillagjegy szülötteiben. Ráadásul romantikus. Számára az ideális randevú az, ha kettesben töltheti veled az időt. Ha pedig vízpartra viszed, a boldogsága teljes lesz. Szívesen sétálgat a naplementében, de a romantikus vendéglők eldugott sarkában is nagyon jól érzi magát.

A Halak a föld fölött jár

Őt nem igazán érdeklik a földi dolgok. A pénzről sincs túl nagy véleménye, így a külsőségekkel nem igazán tudod őt lenyűgözni. Az anyagi világ távol áll tőle. Az ő lelkében művész lakozik, aki a szépség, a tisztaság, az őszinteség iránt fogékony a leginkább. Utóbbiakkal tudod őt levenni a lábáról.

A Halak álmodozó típus

Sokszor elképzeli, milyen életre is vágyik a leginkább. Sokat álmodozik, valójában felhőkből épít várat magának. Mégse lyukaszd ki a színes lufikat, mert ezzel csak tönkretennéd a párkapcsolatot. Próbáld inkább őt megérteni. Halak párod nagyon mélyen érző típus, könnyen megbántódhat. Az intuíciója ugyanakkor elsőrangú, így amikor hallgat a megérzésére, az életét is a megfelelő mederbe tudja terelgetni.

A Halak érzéki szerető

Nagyon tud szeretni, és nagyon érzékeny minden érintésre. A romantikát, az érzékiséget keresi az ágyban is. Könnyű őt lázba hozni, hiszen az egész teste az erogén zónája. Ha eljutottál vele a hálószobáig, reménykedhetsz a tartós párkapcsolatban is.

Varázslatos randiban lehet részed a Halakkal
Varázslatos randiban lehet részed a Halakkal

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top