Horoszkóp

Így oldhatod fel az előző életek karmáját

Amikor folyamatosan rossz párkapcsolatban élsz, amikor úgy érzed, semmi sem sikerül, a háttérben nagyon is zajlanak a dolgok. Csak nem tudsz róla, hogy a karmikus feladataid ismétlődnek. Az Univerzum törvényei szerint boldogságra, harmonikus életre születtél. Ahhoz, hogy ehhez eljuthass, a karmádat fel kell oldanod. Íme a részletek, mit tehetsz mindezért.

A karmád oldását vállalod, mielőtt megszületsz. Aztán persze egyáltalán nem biztos, hogy sikerül a vállalt feladatokat megoldanod. Mindenesetre a karmád miatt találkozol olyan emberekkel, akikkel nehezebben jössz ki, vagy akikkel fájdalmas párkapcsolatot élhetsz meg. Bármilyen nehezek is lehetnek ez a kapcsolatok, mégis gyógyítanak, általuk fejlődsz. A karma törvénye szerint neked is meg kell élned azokat a fájdalmas pillanatokat, amiket másoknak okoztál. Amikor felismered, miben hibáztál, felismered az okokat, a karmádat is fel tudod oldani, ki tudod egyenlíteni.

Fogadd el az Univerzum bölcsességét

Ahhoz, hogy a karmát kijavítsd, be kell vonzanod a problémás párkapcsolatokat, magad vonzod be azokat a társakat, akiknek tartozol. Bármit is követnek el ellened, az Univerzum törvénye szerint a feltétel nélküli szeretetig, a megbocsátásig kellene életed során eljutnod. Borzasztóan hosszú út vezethet idáig, ha egyáltalán a végére jutsz.

Gondolj arra, mielőtt inkarnálódtál, a korábbi életekben a másik oldalon álltál. Már pedig az előző életeidben nem gyakoroltad a feltétel nélküli szeretetet, kihasználhattál, bánthattál másokat. Azért születtél, hogy megtanuld a leckét, kijavítsd az elkövetett hibákat, és most egy másik ember szemüvegén át láthasd önmagad. Engedd el a szívedből a másik iránti haragot, bocsáss meg neki, bármit is tett. A megbocsátás érzése felszabadít, és a karmát is feloldod.

A fájdalomból ezt a leckét tanulhatod meg

A karma és az Univerzum törvénye szerint a megbocsátás mellett a feltétel nélküli szeretet elérése a cél. Bármit is tett veled korábbi párod, meg kell próbálnod elsajátítani ezt a fájdalomleckét. Nagyon nehéz megvalósítani. Mégis mindenképpen érdemes törekedned rá, hiszen így oldod fel véglegesen kettőtök karmáját. Ezzel a hozzáállással nem mented föl tettei alól a bántalmazó társat. Ő is megkapja a leckét, csak valamilyen más formában. Rád többé már nem lesz hatással.

Természetesen a feltétel nélküli szeretet téged erősít, téged gyógyít, de nagyon nehéz elérni ezt az érzést. Ha meg tudsz bocsátani, ha el tudod engedni a fájdalmat, a haragot, már azzal is óriásit léptél előre a fejlődésed és karmád feloldása érdekében. Mostantól okkal bízhatsz benne, hogy szeretetteli és boldog párkacsolatban lehet részed.

A karma oldása fájdalmas, egyben nagyon felszabadító érzés
A karma oldása fájdalmas, egyben nagyon felszabadító érzés

(via Life Coach Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top