Horoszkóp

Így csókolnak a csillagjegyek

A csillagjegyek más és más technikával csókolnak. Akad, aki érzékien, mások talán kicsit ügyetlenebbül. Mindenkinek adott ugyanakkor a fejlődés lehetősége. Hogyan csókolnak a csillagjegyek? A horoszkópokból még ezt is megtudhatod.

A Kos (március 20. – április 19.)

Az igazság néha fájdalmas lehet. Kos jegyűként azt gondolod, te vagy a legjobb mindenben, még a csókolózásban sem lehet téged felülmúlni. Le kell törjük a szarvad, ez nem így van. Az a helyzet, igencsak nedvesen csókolsz. A jó hír viszont, hogy gyakorlással csiszolhatsz a technikádon. Leginkább azon, hogy próbálj meg kicsit “szárazabban” csókolni.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként épp a Kos ellentéte vagy, ha csókolózásra kerül sor. Nagyon is alaposan megfontolsz minden egyes mozdulatot, nem csinálsz semmit hirtelen vagy váratlanul. Szóval, amilyen érzéki vagy, pontosan olyan jól csókolsz. Nem könnyű neked ellenállni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként kiérdemled a csókolózás bajnoka címet. Horoszkópod szerint ugyanis mindent tudsz, amit tudni lehet a csókról. Minden képességgel rendelkezel hozzá. Pontosan tudod, mikor légy érzéki és lágy, és mikor heves és szenvedélyes. Veled élmény a csók.

A Rák (június 21. – július 22.)

Akárcsak az Ikrek, Rák jegyűként te is kiváló csókpartner vagy. Nem véletlen, hiszen élvezettel csókolsz. Csókodon keresztül érzéseket közvetítesz. Technikádat tökéletesre csiszolod, és alkalmazkodsz párod igényeihez is. Szerencsés partner, akit megcsókolsz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként tökéletesnek képzeled magad. Picit érdemes visszavenned és belátnod, nem te vagy a csókkirály. Nem ismernéd el, de benned van a hiba, amikor partnereid csalódnak benned, a képességeidben. Ha nehéz is, próbáld belátni a hibákat, gyakorolj és fejlődj, kellő önkritikával fényes jövő várhat rád. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként még a csókolózásban is a rendszert, a módszerességet keresed. Végül is jól teszed, mert csöppet sem vagy ügyetlen. Viszont időnként igencsak gépiesen működsz, ha érzéseket is adnál a csókolózáshoz, te is a legjobbak közé tartozhatnál.

Így csókolnak a csillagjegyek
Így csókolnak a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként ha csókolózásról van szó, te abszolút a tökéletességre törekszel. Azt szeretnél elérni, párod úgy érezze, nálad senki sem csókol jobban. A nagy akarattal, a bizonyítási vággyal épp az ellenkezőjét érheted el, görcsössé, túlzottan is kimunkálttá válhatsz. Ne tégy mást, csak élvezd párod csókját.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A legérzékibb és legszexibb csillagjegyként a csók nálad különleges értékkel bír. Skorpió jegyűként érdemes mégis arra figyelned, hogy a kevesebb ez esetben jóval többet ér. Tudott rólad, mennyire szenvedélyes típus vagy, nem tudod magad visszafogni, hiszen ez a lényedből fakad. Mégis meg kell tanulnod párod igényeit is figyelembe venni, és amikor szükséges, legalább egy picit visszavenni a nagy igyekezetből.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként rendkívül kényelmes vagy, ha csókolózásról esik szó. Úgy csókolsz, ahogy éppen a kedved tartja. Attól is függ persze, épp kivel csókolózol. A képességeiddel egyáltalán nincs probléma, csak épp akkor vagy szenvedélyes, amikor kevésbé kéne, és akkor fogod vissza magad, amikor letaglózhatna a szenvedély.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként igencsak megadod a módját a csókolózásnak is. Társad már epekedve várná, hogy megcsókold, te még mindig körülményeskedsz. Persze az is igaz, párod türelme nálad fokmérő. Csak képes legyen kivárni, amíg elérkezik a számodra tökéletes pillanat.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként igencsak kiszámíthatatlan vagy a csókolózást illetően. Mindig az jár a fejedben, hogy a csók emlékezetes és kifejező legyen. Nem elégszel meg néhány szájra adott puszival, akkor csókolózol, ha ahhoz minden körülmény megfelelő és adott.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként te sem csókolózol azonnal. Amíg eljutsz idáig, minél többet akarsz megtudni a leendő párodról. A csók számodra érték, nem szórod fölöslegesen. Amikor olyan partnerrel találkozol, akiről úgy gondolod, kiérdemelte a bizalmat, szenvedélyesen sodródsz a kapcsolatba.

(via rerules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top