Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: van egyszerű megoldás a pénzügyekben

Nem kell úgy túlbonyolítanod a dolgokat, hiszen van egyszerűbb megoldás a pénzügyekben, mint ahogyan azt most látod. Ragaszkodj ahhoz, hogy csak azt fogadod el megoldásnak, ami mindenkinek egyformán jó, és amin senki sem veszít.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvége legnagyobb feladata az őszinte kommunikáció és az, hogy tudjátok sértődés nélkül hallgatni egymást! Ha beszéltek, akkor most könnyedén elbeszélhettek egymás mellett, és nem igazán értitek, hogy mit szeretne mondani a másik.

Bőség: Sok mindent szeretnél átalakítani az életedben szeptembertől. Ez a hétvége ahhoz kínál remek alkalmat, hogy a pénzhez fűződő viszonyodban rendet tegyél. Érdemes végiggondolnod, hogy mit csinálhatnál másként.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy érezd: figyelnek rád, törődnek veled. Ezt azonban csak akkor érezheted igazán, ha önmagadnak is elég fontos vagy. A hétvégén szánj több időt magadra, hiszen te vagy az, aki a leginkább értékeli a saját idődet. Ha így teszel, a szerelmed is több időt szán majd rád.

Bőség: Nagy lesz a kísértés, hogy a hétvégén mások dolgaival foglalkozz. Mégis az lenne a legjobb megoldás, ha most a saját pénzügyeidet tennéd rendbe. Úgy tűnik, hogy nem arra költöd a pénzedet, amire valóban költened kellene.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  A szerelmed csak akkor teljesen önmaga, ha veled lehet. Te azonban talán nagyobb önállóságra és nagyobb szabadságra vágysz. Most keresd meg azt a finom egyensúlyt, amikor épp elég időt vagytok együtt, de nem vagytok együtt annyira sokat, hogy egymás idegeire menjetek.

Bőség: Lehet, hogy a gyerekek pont most szeretnének megvenni valami felesleges kacatot. Azzal győzheted meg őket, ha elmondod, mennyivel jobb dolgokat vehetnek ha most félreteszik ezt a pénzt.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azok a veszekedések, amelyek most vannak köztetek hamar elmúlnak majd. Valójában arra lenne szükségetek, hogy őszintébben beszéljetek az érzéseitekről. Ha ez nem megy olyan könnyen, akkor a szavak helyett érdemes érintésekkel kifejeznetek magatokat.

Bőség: Tudod, hogy sokkal egyszerűbb lenne kölcsönkérned, mint megoldanod ezt a helyzetet, most valamiért mégis úgy szeretnél dönteni, hogy inkább egy kölcsönt választasz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túlzottan is magabiztos lettél az elmúlt időszakban, és ez bizony nem a legszimpatikusabb tulajdonság egy párkapcsolatban. Most tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy mivel engesztelhetnéd ki a szerelmedet, és mivel fejezhetnéd ki, mekkora csoda ő a te számodra?

Bőség: Megvannak az ötleteid, de mintha nem lenne erőd ahhoz, hogy megvalósítsd ezeket. Pedig mikor máskor vágj bele egy vállalkozásba, ha nem a nyár végén?

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A barátnőidnek és a szerelmednek egyformán szükségük van rád te pedig próbálod úgy beosztani az idődet, hogy mindenkire elég jusson. Ne felejtsd el, hogy a gyerekeidre és önmagadra is kell időt szánnod a hétvégén. Ebben az segít, ha pontos menetrendet készítesz magadnak.

Bőség: Félelmetesnek találsz egy kiadást, és attól tartasz, hogy azt képtelenség lesz finanszírozni. Pedig a valóságban sokkal több anyagi forrás áll a rendelkezésedre, mint ahogyan azt gondolod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvége legfontosabb feladata az lesz, hogy túllépj a kicsinyes sérelmeiden és legyél nagylelkű a szerelmeddel. Lehet hogy lenne okod arra, hogy veszekedj vele, de nem ez a megfelelő hely és idő ehhez. Most a békét kellene választanod akkor is, ha eleinte ez tűnik a nehezebben járható útnak.

Bőség: Ha mindig ugyanazt teszed, akkor az eredmény is mindig ugyanaz lesz. Itt az ideje annak, hogy változtass a megszokott stratégián. Itt az ideje annak, hogy újfajta pénzügyi döntéseket hozz meg, olyat, amihez eddig bátortalan voltál.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Pontosan tudod, hogyan kell fogalmaznod ahhoz, hogy a szerelmed azonnal megtegye azt, amit akarsz. Igen ez manipuláció. Igen, ezt a szerelmed is tudja. Ezért most jobb lenne, ha a manipuláció helyett az őszinteséget választanád. A végeredmény ugyanaz, de a szerelmed sokkal boldogabb lesz..

Bőség: Ha másra bízod a pénzedet a hétvégén, az könnyedén elillanhat. Most tartsd magadnál a pénztárcádat, és ne hagyd, hogy más hozzon meg helyetted pénzügyi döntéseket!

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szerelmed számára te vagy a napfény, te vagy az, aki felragyogtatja a hangulatát minden egyes szavával. Ha pedig csak keresed a szerelmet, akkor csak olyanokkal lenne szabad szóba állnod, akik őszintén örülnek annak, ha hallják a hangodat. Szükséged van arra, hogy a szerelmed szellemi partner is legyen a számodra.

Bőség: A túl bonyolult pénzügyi döntésekkel várnod kellene. Most nagyon rafinált szeretnél lenni, de a valóságban csak összekavarnád a dolgokat és megnehezítenéd a saját életedet, ha sok pénzről döntenél.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mintha mindig te dolgoznál meg a kapcsolatotokért. Mintha mindig te lennél az, aki megtervezi és elvégzi az összes közös feladatot. Ez azért lehet, mert valóban mindig te irányítasz. Most lépj hátra, és hagyd, hogy ezen a hétvégén a szerelmed döntsön. Vagy akár az egész héten dönthetne ő kettőtök helyett.

Bőség: Gondold át a pénzügyi döntéseidet, mert úgy tűnik, hogy hiányzik némi információ a jó döntésekhez. Ha lehet várj egy kicsit mielőtt elfogadsz egy ajánlatot, vagy lekötöd a pénzedet.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi elköteleződés egy újabb fokára szeretnél lépni, de úgy tűnik, hogy a szerelmed meg van elégedve azzal a helyzettel, ami most van köztetek. Most érdemes őszintén elmondanod neki, hogy szerinted merre tartotok, és hogy ez miért olyan nagyon fontos neked.

Bőség: Szívesen szólsz bele mások pénzügyeibe a hétvégén, pedig valójában most a sajátoddal kellene foglalkoznod. Valójában azon kellene dolgoznod, hogy egy újabb pénzügyi forrás nyíljon meg a számodra.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokféleképpen kifejezheted a szeretetedet a szeretteid felé. A hétvégén fontos, hogy minél többször kimondd: szeretlek. Most fontos, hogy minél egyértelműbben kifejezd az érzéseidet, és minél őszintébben kommunikálj azokról. Ezzel még a haldokló kapcsolatokba is új életet lehelhetsz.

Bőség: A pénz követi a boldogságodat. Ha boldog vagy, a pénz áramlik hozzád. Ha boldogtalan vagy, a pénz is elkerül. Ha ezt megérted, megérted a bőség legnagyobb titkát is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top