Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél vonzóbb

Ez a három csillagjegy mindenkinél vonzóbb. Vajon miért? Mit tudnak, amit a többiek nem? Mit tesznek, hogy egyszerűen nem lehet őket nem észrevenni? A horoszkópok minden kérdésre választ adnak. Természetesen arra is, hogy melyik a három legvonzóbb csillagjegy. Meglepő összeállítás következik. Te köztük vagy?

Az Oroszlánt nem lehet nem észrenni

Tény és való, az Oroszlánt egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Mindent megtesz, hogy a figyelem csakis rá irányuljon. Hatásos belépőkre képes, de egyetlen megjegyzése is olyan erős lehet, hogy hosszú időre nem felejted el, nemcsak azt, amit mondott, de őt magát sem. Az is biztos, hogy az Oroszlán beragyogja az életedet – addig egészen biztosan, amíg megkapja a számára oly fontos figyelmet és tiszteletet. Rajongva szeret, de természetesen ugyanezt várja el tőled is. Éreztesd vele, hogy nélküle fabatkát sem érne az életed. Amikor érzi a szeretetet, ő is mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen. Megbízható és hűséges párra találsz benne, aki egyszerre társad és barátod is. A féltékenység magját viszont még csak véletlenül se ültesd el benne, mert a haragját nem kerülheted el. Nagyon mélyen megbántod az önérzetét és a büszkeségét, már azzal is, ha csak valaki másra nézel. Vezető típus, rendkívül önálló, így azt sem szereti, ha megmondod neki, mit és hogyan tegyen. Valójában egyetlen kulcs van a szívéhez, és az a feltétel nélküli szeretet. Ha ezt megkapja, ő világ legelbűvölőbb vadmacskája.

A Nyilas izgalmas és vibráló

Ha különleges alkalomra vágysz, a Nyilassal való találkozás pontosan ilyen élmény. Randevúzni a Nyilassal majdnem olyan érzés, mint egyetlen lépésre lenni a Paradicsomtól. Horoszkópja szerint a Nyilas energikus, életvidám, vibráló és nagyon független. Optimista és céltudatos, nem mellesleg rendkívül vonzó, mondhatni lehengerlő csillagjegy. Nem szívesen köti le magát hosszasan, de ha felkelted a figyelmét, szórakoztatónak és intelligensnek talál, komoly esélyed nyílik nála. Az is biztos, hogy mellette sosem fogsz unatkozni. Mindig kitalál valami izgalmasat, valami újat, valamilyen kalandot. Ő maga is merész és bátor, aki szívesen kísérletezik. A függetlenségében viszont ne akard korlátozni. Nem szereti a kötöttségeket, és az Oroszlánhoz hasonlóan a Nyilas sem viseli el, ha megmondod neki, mit tegyen. Amikor megkapja a kellő teret, azt veszed észre, hogy mindig ott lesz melletted. Értékeld a kedvességét, értékeld, hogy szórakoztató programokat szervez, hogy okos és intelligens, és sosem hagy el téged.

A Rák elbűvölő és érzéki

A Rák talán az állatöv legérzékenyebb és legérzékibb csillagjegye. Az is igaz rá, hogy félénk és időnként kiszámíthatatlan lehet. Persze, épp ettől annyira vonzó jelenség. Rendkívül őszinte és ragaszkodó, olyan társra vágyik, aki megérti az érzéseit, megérti őt. Nem könnyű feladat. Elszomorítja, ha úgy érzi, nem szereted. Ilyenkor magába zárkózik, és szinte lehetetlen őt jobb kedvre deríteni. A hosszú párkapcsolatok híve, aki elvárja, hogy támogasd, cserébe gondoskodó és nagyon odaadó partnerre találsz benne. Az is biztos, hogy nála megbízhatóbb és kitartóbb házastársat sem igen találni. A párkapcsolat, a család az ő számára mindennél fontosabb értéket jelent. Amikor érzi, hogy igazán szereted, érzi, hogy fontos számodra, akkor gyengéd és figyelmes, lelkileg kiegyensúlyozott és nagyon megnyerő. Mindent megtesz érted, mindent megtesz a párkapcsolatért. Amikor igazán boldog, könnyed és tele van pozitív energiával. Optimizmusa másokra is gyorsan átragad. Erősítsd az önbizalmát, dicsérd, amilyen gyakran csak teheted, és álmaid partnerére lelsz benne.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top