Horoszkóp

Különleges dolgot hoz a szerdai újhold

Különleges dolgot ígér a szeptemberi újhold. Szerdán a Szűz csillagjegyben tartózkodó Hold páratlan energiákkal tölthet fel. Érdemes kihasználni a ritkán adódó lehetőséget és élni a Szűz inspiráló energiáival. Gyógyítsd meg önmagad, és gyógyítsd meg az életed. Ismerd fel az üzeneteket, indulj el az új lehetőségek útján.

szűz csillagjegy újhold szeptemberA szeptemberi újhold különleges lehetőséget ígér, hogy a gyógyulás útjára léphess. Ha fizikai vagy lelki sérülések miatt szenvedsz, a Szűz csillagjegyben tartózkodó Hold segít a gyógyulásban. A Szűz energiái egyidejűleg hatnak az elmére, a testre és a lélekre. Az elme nyit kaput a test és a lélek felé, ezért valamennyi tudatos és tudattalan gondolat hatást gyakorol rád. A gyógyulás során ez a legfontosabb tanítás, amit érdemes felismerned. 

A Szűz újhold megindítja benned a gyógyulási folyamatokat, amelyek az élet valamennyi területére kihatnak. Így nemcsak a tested és a lelked épülhet fel, és gyógyulhat meg, hanem az egész életed is. Ezen a különleges napon egyszerűbben felismerheted a tested és a lelked üzenetét. Mindenképpen érdemes időt szakítanod szerdán magadra. Hunyd le a szemed, és figyelj a szíved hangjára. Mit üzen? Mit kellene másként tenned? Te magad is felteheted a kérdéseket. Mire van a leginkább szükségem? Mi az a legfontosabb dolog, amit önmagamért tehetnék meg?

A mai nap a legalkalmasabb arra is, hogy megtervezd a közeli jövő eseményeit. Hogy elindíts valami újat. Az újhold ugyanis az új lehetőségek kezdete is egyben. Lényeges az is, ne légy túl szigorú önmagaddal. A gyógyulás felé vezető út első és legfontosabb lépése, hogy elfogadd és szeresd ömagad olyannak, amilyen vagy. Képes légy lazítani, örömet találni az életedben, megtanulj ismét szívből nevetni. Engedd meg magadnak azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretsz csinálni, amelyek pozitív érzésekkel töltenek fel.

A szeptemberi újhold tökéletes lehetőség önmagad kifejezéséhez is. A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, amely segít az érzelmeid, a gondolataid közvetítésében. Mondd ki bátran, amit érzel, ne fojtsd magadba többé. Hagyd áramlani az érzelmeket, és megtapasztalhatod a semmihez sem hasonlító felszabadító érzést. A Szűz újhold remek lehetőség, hogy felismerd a tested, a lelked és az elméd bölcsességét. Élj te is szerdán ezzel a különleges és egyedi lehetőséggel.

(via forever conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top