Horoszkóp

Ezért nem nyílt ki eddig a harmadik szem csakrád

Biztosan hallottál már a harmadik szem csakráról, viszont már kevesebben tudják, pontosan, mit is jelent, amikor aktiválódik a hatodik érzék. Az is biztos, ezt a csakrát még mindig számos titok lengi körül. Akinek pedig már nyitva van a harmadik szem csakrája, nagyon különleges képességgel bíró embernek gondolják sokan. Könnyen lehet, ez így is van. Mindenesetre számodra sem elérhetetlen cél, hogy megnyisd a két szemöldök közelében elhelyezkedő hatodik csakrádat. Íme a részletek.

A harmadik szemmel jóval nehezebb látni, mint a két „normális” szemmel. Ahhoz, hogy megnyithasd ezt a csakrát, mélyebben is értened kell, a csakra az energia csatornája, amely belül, benned alakul át. Vagyis készen kell állj arra, hogy átalakíthasd az energiát. Mindehhez pedig nagyon erős ráérzőképesség, spirituális beállítottság és olyan belső érzék szükséges, amelyet talán korábban sosem tapasztaltál. Azért nem látsz vagy hallasz tisztán, mert blokkoltad a csakrákat nagyon sok más emberhez hasonlóan. Amikor akadályozod magad, akkor tele lehetsz félelemmel, negatív energiákkal, szorongással, a karmád következményeitől szenvedhetsz, vagy attól, hogy nincs hited, nem hiszel önmagadban.

Ahhoz, hogy megnyithasd a harmadik szem csakrádat, kerülj harmóniába önmagaddal. Nem könnyű, de mielőbb el kell engedned a félelmeket, a szorongást, a negatív energiákat, és minél inkább hinned önmagadban, a saját belső képességeidben. Ugyanennyire lényeges, hogy megszabadulj mások negatív energiáitól is, és inkább olyan emberek társaságát keresd, akik értékelnek, felemelnek, erősítik a hitedet függetlenül a saját meggyőződésüktől. A boldog és harmonikus párkapcsolat is segíti a harmadik szem energiájának áramlását. A rendszeres, napi meditációval, az egészséges életmóddal szintén nagyon sokat teszel a célodért. Tégy minél többet magadért is, a saját jólétedért. Sétálj a szabadban, mozogj, kapcsolódj ki, vagy csináld azt legalább időnként, ami igazán feltölt, amitől igazán boldognak érzed magad.

Minél többször képzeld el csukott szemmel, ahogyan az energia végighalad a csakrákon a gerincvonal mentén. Lásd magadban, érzékeld, amint megnyílik a harmadik szemed. Nem a két szemeddel látsz már, hanem a szemöldök közelében, a homlokod közepén található csakrán keresztül. Mit és hogyan érzékelsz ezen a csatornán át? Figyeld meg alaposan az érzéseket. A gyakorlatot rendszeresen elvégezve gyorsan megtapasztalhatod, hogy megszűnnek a testedben addig meglévő blokkok, és egészen másként és már más szemmel figyeled a világot.

harmadik szem csakra megnyit

Ez az oka, hogy eddig nem nyílt meg a harmadik szem csakrád

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top