Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy meg fog csalni

Ez a négy csillagjegy minden bizonnyal meg fog téged csalni. Hogy miért lépnek félre a párkapcsolatban? A horoszkópból ezt is megtudhatod. Ők azok, akik amilyen vonzóak és édesek, éppen annyira nehéz megbízni bennük. Te köztük vagy?

A Skorpió a legszexibb

A Skorpió alapvetően hűséges típus. Hogy mégis nagy valószínűséggel megcsal, azért lehetséges, mert óriási a libidója, elképesztően erotikus a kisugárzása. A legszexibb csillagjegy, és bizony, ha úgy adódik, él a kínálkozó lehetőséggel. Amikor kihunyt párkapcsolatában a szikra, máshol keresi azt, mert szüksége van erre, hogy létezni tudjon. Gyengének, sebezhetőnek érzi magát, amikor a hiányérzet gyötri. Már pedig a Skorpió nem akar sebezhető lenni. Ha meg akarod tartani Skorpió partneredet, ha azt szeretnéd, hogy hűségben, szeretetben kitartson melletted, akkor soha ne tedd féltékennyé, és adj meg neki az ágyban mindent, amire csak vágyik.

A Vízöntő nem bírja az unalmat

Csodás érzés megtapasztalni a Vízöntő szerelmét. Annak ellenére, hogy hűvös és távolságtartó, mégis nagyon figyelmes és mindent megtesz azért, hogy teljesítse a vágyaidat. Igaz, hogy ő a legbonyolultabb szerető, de az egyik legbölcsebb csillagjegy is, ráadásul ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban. Néhány dolgot viszont egyáltalán nem visel el, gyűlöli, amikor hibáztatod. Legyen rá valódi okod vagy sem, a számonkéréssel könnyen elriaszthatod. Nem szereti a korlátokat, ő szabad lélek, akit megfojtasz a túlzott ragaszkodással, a rövid madzaggal. Kreatív és szenvedélyes, ugyanezt várja el tőled is a hálószobában. Mert amikor unatkozik, más ágyában fogja a változatosságot keresni.

hűtlen megcsal csillagjegy horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagy valószínűséggel megcsalnak téged

Az Oroszlán megköveteli a figyelmet

Az Oroszlán az univerzum királya – legalábbis ő ezt képzeli magáról. Mestere annak, hogyan hívja fel magára mások figyelmét. Tény és való, nem lehet őt nem észrevenni. Vagy azért, mert olyan feltűnő és vonzó, olyan tökéletes az öltözéke, hogy csak ámulsz és bámulsz rajta, vagy azért, mert imádja a drámát, és olyan jelenetet rendez, amit nem felejtesz el egykönnyen. Hihetetlenül magabiztos, az egója pedig óriási, így meggyőződése, hogy mindenki csakis őt akarja. A tenyerén hordoz, amíg megkapja tőled a kitüntető figyelmet, a tiszteletet, a feltétel nélküli szeretetet, de amint alábbhagy a lelkesedésed, a csillogást ő is máshol keresi.

Az Ikrek imádja a kalandokat

Kétségtelen, az Ikrek elképesztően vonzó csillagjegy. Imádja az újdonságokat, szívesen próbál ki újabb és újabb kalandokat. A probléma az Ikrek esetében abból fakad, hogy nem igazán érzi, hol húzódnak a határok. Amiről ő azt gondolja, még megengedhető, az már igencsak ingoványos területeket érinthet. Az Ikrek szíve óriási, nagyon tud szeretni, de az unalmat a Vízöntőhöz  hasonlóan ő sem viseli. Neki kell, hogy folyton történjen valami izgató és izgalmas, amely inspirálja őt, és éppen ezért képtelen a hűségre. Ha meg tudod adni neki mindazt, amire vágyik, ha használod a fantáziádat, kitart melletted hosszú évekig. Ellenkező esetben viszont megy a maga útjára.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top