Horoszkóp

Tudj meg mindent az auratisztításról!

A testünket körülvevő energiamező, az aura rendszeres tisztítása az egész egészségi állapotunkon javíthat. Tudj meg róla mindent most!

Az aura az az energiamező, ami a testünk összes atomjából és sejtjéből árad. Körülbelül egy kar hosszúságú sugárban öleli körül a testünket. Négy szintből áll: fizikai, érzelmi, mentális és spirituális. Ezek a szintek kapcsolódnak egymáshoz, energiát áramoltatnak egymás között. Az aura tisztán tartása pedig azért fontos, hogy az energia szabadon áramolhasson – így hozzájárulva a fizikai és a mentális egészséghez.

Az auránk kitisztításának legegyszerűbb módja, amit otthon magunk is elvégezhetünk, egy vizualizációs technika. Helyezkedj el kényelmesen, vegyen körül csönd, és legyen nálad színes ceruza és papír. Kezdd el lerajzolni a saját körvonalaidat – nem kell pontosan, csak érzésre. Majd rajzold magad köré azokat a színeket, amiket épp megérzel. Ha valahol negatív energiát érzel, színezd erősen. Majd hunyd le a szemed, és képzeld magad elé a rajzod. Ezután gondold azt, hogy érkezik egy vibráló, lila fény, ami felperzseli az aktuális aurádat, és csak a pőre tisztaság marad.

Egy másik mód, ha egy fehér fényt képzelsz el, amint közeledik feléd. Ahogy egyre közelebb ér, lélegezd be mélyen, és érezd, ahogy kitisztítja a tested és a lelked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top