Horoszkóp

10 jel, hogy az életed sikeres – vedd észre!

Vajon mennyire érzed magad sikeresnek? Könnyen előfordulhat, inkább a kudarcokra figyelsz fel, és annak ellenére sem érzed magad jól a bőrödben, hogy nagyon is sikeresnek mondhatnád az életedet. Talán nem is látod, nem is érzékeled mindezt. Ezekből a jelekből máris rádöbbenhetsz, az életed sokkal sikeresebb, mint amennyire te annak érzed.

Időről időre érezhetsz nehézségeket az életedben. Miközben ez teljesen normális érzés, érdemes megtalálnod az utat önmagad felé is, és egy másik oldalról is szemügyre venni az életedet. Előfordulhat ugyanis, hogy nem veszel észre apróbb, mégis annál jelentősebb dolgokat. Az, hogy nem vagy milliomos, nem hatalmas palotában élsz, és nem luxusautóval közlekedsz, még nem jelenti azt, hogy sikertelen lenne az életed. Sőt, éppen ellenkezőleg.

10 jel, hogy az életed nagyon is sikeres, csak nem veszed észre

  1. A párkapcsolatodban kevesebb a dráma, mint korábban. A drámázás nemcsak lelki érettség kérdése, hanem az életed sikerét is jelzi. Ha mostanában érezhetően kevesebb a vita közöttetek, a kapcsolat harmonikusabb, akkor máris sikeresebbnek érezheted magad, hiszen a magánéleted jól működik.
  2. Nem félsz segítséget kérni másoktól. Furán hangzik valóban, de igenis a siker fokmérője, amikor nem csinálsz problémát abból, hogy mások segítségét kérd. A segítségkérés nem a gyengeség jele, éppen ellenkezőleg, nagyon is azt jelzi, mennyire erős vagy lelkileg.
  3. Elengeded mindazt, amire nincs szükséged. A sikeres emberek tudnak nemet mondani, és már te is ezt teszed. Szereted annyira önmagadat, hogy csak azt tedd, amit szívből és szívesen csinálsz. Könnyedén lemondasz mindarról, ami nem szolgálja a céljaidat.
  4. Értékeled és becsülöd önmagad. Mindenképpen a siker jele, amikor a tükörbe nézve értékeled és elfogadod magad olyannak és annak, aki vagy. Mégis mi vagy ki más tehetne boldogabbá, mint te saját magadat?
  5. A kudarc a siker másik oldala. Pontosan tudod, olyan nem létezik, hogy valaki 100 százalékig mindent jól csinál az életében. A siker kudarcokkal is járhat, de így annál értékesebb. A lényeg, hogy fel tudj állni, és legyen erőd az újrakezdéshez.
  6. Már nem panaszkodsz. A sikeres emberek sosem panaszkodnak, éppen ellenkezőleg, a megoldásra törekszenek. Amikor eljutsz oda, hogy te is az utóbbira fókuszálsz, nagy lépést tettél előre.
  7. Örülsz mások sikerének. Nos, igen, egyszerűbb féltékenyen és irigykedve tekinteni mások sikerére, csak éppen ez a habitus nem visz előrébb. Amikor szívből örülsz a barátod munkahelyi kinevezésének, vele együtt te is hatalmas lépést teszel előre.
  8. Nem érdekel, mit mondanak vagy gondolnak mások. A siker felé vezető úton már pontosan tudod, nem felelhetsz meg mindenkinek. Nem is kell. Azt teszed, ami a saját elvárásaidnak felel meg, amit te gondolsz jónak, teljesen mindegy, mit mondanak a többiek.
  9. Változtatsz, amin lehetséges, és elfogadod, amin nem tudsz változtatni. Vannak dolgok, amiken nem tudsz változtatni, ez esetben a legjobb, hogy elfogadod azokat olyanoknak, amilyenek. És vannak dolgok, amelyeken nagyon is érdemes változtatnod. Pontosan tudod, melyek ezek, és mindenkor meg is teszed a szükséges lépéseket.
  10. Boldog vagy. Mi más is lehetne a legnagyobb siker az életedben, mint amikor boldognak érzed magad? Hát nem ez az élet legfőbb célja?
boldogság siker

Ezekből a jelekből pontosan tudhatod, az életed sikeresebb, mint eddig gondoltad

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top