Horoszkóp

5 jel, hogy angyalod a közeledben van

Úgy tartják, őrangyalod a születésedtől kezdve melletted áll, és mindenhová követ téged. A legtöbbször mégsem érzed, mégsem tudod, hogy vigyáz rád, pedig tűkön ülve várja, hogy segíthessen neked. Semmi mást nem is kéne tenned, csak kérni őt, hogy vezessen sorsod útján a boldogság felé. Milyen jelekből tudhatod, hogy őrangyalod ott van veled, és próbálja felhívni magára a figyelmedet? Ezek a legjellemzőbbek.

Akadnak olyan szerencsés emberek, akik látják az angyalokat, ők természetesen tökéletesen biztosak a létezésükben. Szerintük mindössze csak kérni kell az angyalokat és ők örömmel segítenek, bármilyen problémával is küszködj az életedben. Azt is pontosan tudják, az angyalok tanítani próbálnak téged, és gyakran próbálják felhívni magukra a figyelmedet. Valójában egyszerű jelekkel üzennek. Könnyen előfordulhat, hogy éppen ezért nem veszed észre, hogy őrangyalod most is ott van melletted. Soha nem hagy el, és mindig segít, amikor a legnagyobb szükségét érzed. Milyen jelekből tudhatod, hogy angyalod üzenni akar neked, hogy ott van veled? Ezek a legjellemzőbbek. Ezentúl biztosan észreveszed.

1. jel, hogy angyalod ott van veled

Talán kisgyermekként még láttad az angyalokat, amint felhők formájában kirajzolódtak az égen. Ha felnőttként felpillantasz a felhőkre, és úgy tűnik, mintha angyalt látnál, nem káprázik a szemed, és nem a gondolataid játszanak veled, angyalod próbálja magára hívni ezzel a trükkel a figyelmedet. A legjobb alkalom, hogy kérj tőle, vagy megköszönd, hogy mindig ott van veled.

2.  jel, hogy angyalod veled van

Furcsa érzés önt el, mintha valaki megcirógatta volna a hajad, megérintette volna a vállad. Lehetetlennek tartod, hiszen egyedül vagy, senki más nincs a közeledben. Az is lehetséges, hogy különlegesen finom illatot szippant be az orrod. Hidd el, ezúttal sem képzelődsz, a jelekkel angyalod próbálja magára vonni a figyelmedet.

őrangyal angyal jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, angyalod ott van veled

3. jel, hogy angyalod a közeledben van

Olyan érzésed is lehet időnként, mintha valaki követne vagy figyelne téged. Nem véletlen, hiszen őrangyalod szinte mindenkor a nyomodban van. Ez pedig csupán egy újabb jel, hogy próbál kapcsolatba lépni veled.

4. jel, hogy angyalod melletted van most is

Különböző fényekkel is próbál angyalod kapcsolatba lépni veled. Szokatlanul pislákoló fényt pillantasz meg, vagy úgy tűnhet, mintha különleges árnyék suhant volna el melletted. Korábban könnyen lehet, csak legyintettél az ehhez hasonló esetekre, úgy érezhetted, ismét csak a szemed káprázott. Mostantól ugyanakkor pontosan tudhatod, ha csupán egyetlen pillanatra is, de angyalod mutatta meg magát előtted.

5. jel, hogy angyalod ott van veled

Néha furcsa és szokatlan hangokat hallasz. Megreccsen egy szekrény, vagy leesik egy apró tárgy, amely korábban sosem mozdult el a helyéről. Szívmelengető hangot, nevetést is hallhatsz a füledben. Most sem hallucinálsz, épp ellenkezőleg, biztosan tudhatod, angyalod ott van veled.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top